270

Анонимен

преди 3 години

Протеста трябва да ПРОДЪЛЖИ по спортните СТАДИОНИ в София, където играят - ЦСКА, Левски. Протестиращите Българи да почнат да пребиват от бой всякакви май.му.ни, които искат да завземат България... *** - Б.Борисов да мре заедно с май.му.ните...

269

ББ

преди 3 години

До До 302и къде в поста ми видя Радев...и защо БСП...Радев е достоен Президент,образован,почтен и смел човек...за вас е проблем разбирам ви ...не е кърджалийска.....проблема е в политиките които водят герб от десетилетие...хората бягат от домовете си,закриват се училища,корумпирана прокуратура и полиция,нямаме армия...пенсионери с 250 лв...отдали живота си на Държавата...какво БСП...какъв Радев...имате цялата власт да въздадете Справедливост...вие само крадете и служите зависими на чужди

268

До 302

преди 3 години

302ББпреди 2 минути 1 0До До 290и аз искам да са март...така ще най-полезно за всички освен за Герб...ама вие и това не разбирате...толкова сте се самозабравили...ако може ги влачете до май######И аз това искам ,да спечели БСП и Гумен Гечев да ни направи пак милионери.Този път долара ще е поне 5000 лева. Може да съм гладен ,но пък МИЛИОНЕР.Как хубаво звучи само,музика за ушите ми.

267

ББ

преди 3 години

До До 290и аз искам да са март...така ще най-полезно за всички освен за Герб...ама вие и това не разбирате...толкова сте се самозабравили...ако може ги влачете до май...копаете...копайте...успех...Герб е мафия служеща на чужди интереси...Герб е престъпна организация и членовете им ще получат Справедлив съд и отнемане на ограбеното...справка История на България...четете...това сме го минали...съдили сме престъпници работещи против Народа ни ...за пари,объркали сте Народа

266

Простестър

преди 3 години

Ууууу, веднага да си подаде оставката !

265

Анонимен

преди 3 години

До ББТи ако си мислиш че той е главния....всъщност главния е, но не в буквален смисъл, прекалено е зависим, плюс това са налучкали че е нарцис :)))

264

До 290

преди 3 години

...че нямало решение...друго, освен мутрата. Не се казвало какво щяло да последва. Ами...ще последват избори и каквото се реши на тях.Точно ,изборите ще последват месец март.Аман от постановки опорки.Искало им и се избори .Ще има другари но МЕСЕЦ МАРТ. Какво още не ви е ясно.

263

ББ

преди 3 години

уау...за последните 30 години са закрити над 1500 училища...ало интИлигента...къде беше докато превръщат Народа ни в неграмотни скотове...прибираше сребърниците...както и сега...отчаяни са щом са стигнали до твоите недомисленици...Оставка,Справедлив Съд...за политиците и ЕлектуалЦите служещи им...за пари...Бог да пази България...от мазни нагаждачи като теб ..Справедливи Закони за Всички искаме..и те отблъсква..Бъдеще за децата ни...и те отблъсква...Бъдеще за Родината ни...и те отблъсква...

262

Обективно

преди 3 години

Е КАК ПЪК НИКОЙ ОТ ВАС, ПРОТИСТЪРИ, НЕ КАЗА ЕДНА ЛОША ДУМА ПРОТИВ БСП, ПРОТИВ ГОРДАТА ПРИВАТИЗАТОРКА НИНОВА - РЕШЕТНИКОВА ИЛИ ПРОТИВ БОЖКОВ - ОСНОВНИЯТ ДС ОЛИГОРХ НА НАШИЯ ПРЕХОД, В КОЙТО КОМУНЯ.ГИТЕ ПРОСТО ПРЕОБРАЗУВАХА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ВЛАСТ В ИКОНОМИЧЕСКА НЕ БЕЗ СТРАТЕГИЧЕСКАТА ПОМОЩ НА ГОЛЕМИЯ БРАТ ОТ ИЗТОКА ?????!!! ААА, ЯСНО, ВИЕ НЕ ПОМНИТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ. ЗАЩО ЛИ????

261

хахахаха

преди 3 години

"Трябва да намерим сили да се обичаме един друг", няма как да се обичаме с крадци наричащи ни лош материал.. Съвсем е изкукал Стефчо.

260

!!!!

преди 3 години

Е тука Цанев се изложи тотално с подкрепата към му трата.

259

До 286

преди 3 години

Аааа, значи ТАЗИ мафия - вън, ЗА ДА ДОЙДЕ МАФИЯТА НА НИНОВА И РЕШЕТНИКОВ????? ХА ХА ХА ХА!!! НЕ ЩЕМ. ЗАЩО ЛИ?????

258

До 288

преди 3 години

Но подкрепяте най големия русофил Бойко. Който строи с наши пари тръбата на Путин.

257

До 286

преди 3 години

Абе, гербаджийче...кохато протестирахме срещу пеевски за шеф на данс и орешарски....казвахме ли какво е решението срещу тях? Не сме казвали и че решението е мутрата с шкембе войвода...но имаше избори и се реши.Така че...писна ни от гербаджийските опорни точки...че нямало решение...друго, освен мутрата. Не се казвало какво щяло да последва. Ами...ще последват избори и каквото се реши на тях.

256

До 286

преди 3 години

Аббе, гербаджийски ***...никой протестиращ не е длъжен да дава решения за бъдещето.Има си избори за това.Протестите са стещу. Срещу адскатаа корупция, тоталната некадърност на шайка престъпници.Решението е да се ходи на избори и да се гласува.Ние не сме длъжни да ти даваме решения.

255

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !

254

Анонимен

преди 3 години

Стефане, Стефанее...Каквато ни демокрацията..такива ни и интелектуалците...страхливи, подмазващи се...смешни в сервилността си към властта.Стефане...това не е интелигенция...това е псевдо интелигенция.

253

новата опорна точка

преди 3 години

Някой си написал:" ПРОТЕСТЪРИТЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ, ЧЕ СТ. ЦАНЕВ НЕ ЗАЩИТАВА ББ, А ЛИПСАТА НА ГРАДИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО ОТ ТЯХНА СТРАНА" Най-градивното, в момента, е ОСТАВКАТА на ББ и ИГ! Така че, без опорки, с които се мъчите да разводните протеста! Като голям интелектуалец (и,уж, незащитник на ББ) Цанев да сътвори едно градивно предложение- няма да ревнуваме кой го е предложил. На този етап най-градивното е Мафията да не ни управлява повече и никога да не бъде допусната до властта.

252

Анонимен

преди 3 години

До До 260Нагаждач ,като всеки интелектуалец

251

Анонимен

преди 3 години

Протести нямаше.Имаше само вандалщина от голяма група ***.