90

баба Пена

преди 3 години

То трябва акъл за тая работа , а при Радев е дефицит ...

89

Почнахте с глупости

преди 3 години

Троловете налазиха... Ама като гледам кой ходи сред народа без охрана, май си е баш баш Радев

88

Копитото

преди 3 години

До 89 ДиагрАма: Радев е отличник с 10 от 10; пълна НУЛА беше ***, слугинята, където се престараваше и преизпълняваше дори не зададени желания на господарите си. Та пообъркал си се нещо неска

87

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

86

Диаграма

преди 3 години

Жалък човек, а като президент.....нула, та чак под нулата.

85

увреден мозък

преди 3 години

Радев е с увреден мозък. В неговата глава още звучат залповете на Аврора. Какво очаквате от такъв мозък, нищо съществено. На всичко отгоре е и силно комплексиран, защото знае , че е п.р-о.-с.-т. и че случайно попадна на този пост.

84

Радка

преди 3 години

той бил много красив *** жива да не бях:)пак ще го разведа

83

истина

преди 3 години

Фигуранта най после разбрал, че няма луди като него да му уйдисват да прави партия. Божков му написал че нищо не става от него, теглил му една майна, и му спрял кранчето. А без кранче няма партия.

82

Боян

преди 3 години

Кои са партиите, организациите и движенията с широкопартийни интереси, подкрепени от президента?

81

само минавам

преди 3 години

Чета един от постовете тук, че Радев бил борец срещу мафията! Брей!Някой от вас да вижда реално как се бори срещу нея? С вдигнат юрук и с лозунги ли?Та той не знае и какво е процедуратата за тези работи, но скоро ще разбере.Не съм аз който трябва да му казвам, че има събрани доказателства, прокуратура и съд.Но човека май все още живее в Октомврийската революция дето станала ноември

80

Костадинов

преди 3 години

Горкия,той вече започва да бълнува - не г-н Борисов,а тоя човечец страда от параноята,че е твърде далеч от онова,което трябва да бъде един президент! Така и ще си остане в исто рията / ако изобщо си намери там място,де / като избран,но нищо не разбиращ и нищо не правещ президент ?! Кой го познава него по света ?! Пълна излагация!

79

Стратегия и тактика.

преди 3 години

Правилен ход, но....защо ли не му вярвам на този....?

78

Анонимен

преди 3 години

До Патриот"злобейте герберастки колониални американски *** ,ама народа е с Радев и Радев е с народа ,пак ще гласувам за него с кеф :)"Значи станАхте четирима: Ти, ***, Деса и Той.

77

Е то

преди 3 години

От затвора и без това няма да може, завалията !

76

Абе

преди 3 години

Не му стиска на *** да прави партия, защото усеща, че резултата ще е катастрофален. Ще го играе радио "Свободна Европа" до президентските избори, после щи си ходи в забрава!

75

Анонимен

преди 3 години

Само жълти книжки могат да тръгнат след него!

74

Илиян

преди 3 години

Смешен си Радев!Чака те съд!Наближава времето!

73

Патриот

преди 3 години

злобейте герберастки колониални американски *** ,ама народа е с Радев и Радев е с народа ,пак ще гласувам за него с кеф :)

72

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казах, че Радев няма намерение да създава партия, камо ли да става премиер, но тролчетата бяха много наплашени от него, сега да ми се извинят :))) Просто Боко се сблъска с мъж, не както е свикнал с ***, очаквам извинение от тролещите в Днес, веднага или....хахахаха :)))

71

Радев-подстрекател

преди 3 години

Кофти чувство е да знаеш, че след максимум 1 година ставаш подсъдим Фигурант.Времето изтича, а с него и свободата, която ще му липсва.