100

Анонимен

преди 3 години

"Щом смята Кремъл, че са измислени обвиненията, да изгониме всички руски шпиони !"Съгласен съм - Начело с продажника Румен РадеФ!

99

Анонимен

преди 3 години

Вън руското БСП и останалите руски шпиони и да не забравят да си вземат паметниците. Русия-отровителката със змийско езиче.

98

Анонимен

преди 3 години

Разбирам усилията на баце и неговия джобен каскет да изглеждат като големи евроатлантици пред баба си Меркел и застаряващите европолови господа, но дърпането на руската мечка за опашката няма да ни донесе нищо добро. Имайте поне малко далновидност, преди да вкарвате държавата между шамарите, само за да играете абсурдните си роли и да симулирате дейност.

97

Анонимен

преди 3 години

Щом смята Кремъл, че са измислени обвиненията, да изгониме всички руски шпиони !

96

Анонимен

преди 3 години

Леле на тези руснаци работата им е много лесна, автоматите на България се намират по арабския свят комиционите от тях ги прибират американците, самолетите се надяват да се произведат ама надали парите са разпределени, военните имоти са апетитни заради ниската цена и вече са приватизирани и са в частни лица, а те ги продават скъпо.

95

Да Видим

преди 3 години

Изторически отношение Русия България- При Съдединението на България Русия е против! Дори насъскват Сърбите да влезем във война!- Първата Световна изпращат войски - това ОК- Втората световна обстрелват Балчик без да сме в война- Комунизмът в България е наложен насила от Русия-Съветската Армия форсира дунава,а русофилчетата им правят преврат- Комунистите 3 пъти фалират държавата и теглят заеми за да ги дават на Русия- От 90-те години до сега мафията в България е контролирана от руски агенти

94

До "Спомени..&q

преди 3 години

Не са само от 90-те.Онзи ден Лукойл изгони Валентин Златев заради многогодишни злоупотреби.Представете си какъв доилен агрегат сме българите,щом тази данъчно регистрирана в Швейцария фирма,покровителствана от 90-те, монополист на пазара и редовно крадена от шефа си тук,а доскоро дори държавата не можеше да изиска пълното изсветляване на дейността и.

93

Анонимен

преди 3 години

Въсс чукчита всички знаем, защо сте тук. То друго няма какво да правите освен разузнаване. Кво други правите тук в държава от ЕС ?

92

Niki

преди 3 години

Не се закачайте със баба меца

91

Христо Христов

преди 3 години

До Спомени от 90 насамПрав си!Виденов искаше да удари монополите им у нас, но москва, заедно с берлин и вашингтон го свалиха и сложиха сДС на костов, цонев, бисеров, 10% та и коня.Но дай примери за некачествените ремонти, вместо да преписваш неподкрепена пропаганда.За аец, така е - всички у вас искат комисионнии и така става. Иначе, можеше да имаме евтин ток за 50г. напред както сега имаме евтин от Козлодуй. Та какво ти е крива москва?

90

Руския Ботуш

преди 3 години

Руските власти са нагли. Държат се с нас, като че да сме им длъжни с нещо, а в същото време ни пречат и ни дърпат държавата назад.Без Берлинския договор така нареченото "освобожнение" щеше да се нарича окупация! Чели ли сте извадки от Сан Стефанския мирен договор? Ако беше влязал в сила общо взето България щеше да се превърне в Руска провинция. Въпрос към всичкиИскате ли да живеете в руската провинция? Не в Москва, а в провинцията?България отдавана си е платила таксата за "Освобождението"!

89

Анонимен

преди 3 години

До Спомени от 90 насамАма кой плати всичко това ?С кои пари е ясно.Ама кой преведе парите за всичко това което споменаваш?Я кажи за последните 10-12 години.Кой?Кой?Кой изхарчи парите на народа и ни набуте с 30 млрд.?Те и преди питаха КОЙ, ама ниКОЙ не отговори.?

88

У бре

преди 3 години

Да оставят и наши агенти да събират информация в Русия, а после да ги експулсират!Ето това му се казва ответна и огледална реакция!

87

Спомени от 90 насам

преди 3 години

Бългрия с години бе задължена да плаща налози към Кремъл. Ето няколко пера с които Кремъл смучеше българския народ:- Енергиен монопол С години ни продаваха най-скъпата газ в европа. - Ненужно оскъпени и не особено качествени ремонти на остаряла военна техника! Ако видите колко пари е дала армията ни на Русия ще ви стане лошо- АЕЦ Белене - милиярди похарчени за нищо!Има още много но няма повече място тук.Сега най-актуалното:- Тайните им служби и подчинените им магиози организират протест!

86

ресто

преди 3 години

Каква ответна реакция ще има? Недейте така Вожда кръвно ще вдигне. Вчера го оставихте по голо шкембе а и тоя *** малко е отслабнал. Сега и ответна рекция щяло да има,не така ще се гътне. Все пак е хубаво да поживее 20-25 години с бай Ставри.

85

Шишо

преди 3 години

Още ли има заблудени, които си мислят, че без русия нямаше да сме свободни? Вървели сме към Освобождението така или иначе, а руснаците са се намесили, защото е бил удобен момента да се настанят политически на Балканите. След което много удобно оставят половин България под властта на султана, че и открито се обявяват против Съединението години по-късно. Еми мерси за помощта!

84

Анонимен

преди 3 години

Путин,не пускай руснаци на бетономорието другата година като санкция.

83

1 Рубла<1 Стотинк

преди 3 години

Болшевиките, тази *** на човешката раса, убиха по най-коварния начин династията Романови която освободи България от турско робство. Болшевишките кръволоци не се посвениха да избият дори и децата на руския Император. И сега какво да се кланям и целувам краката на тази ***?

82

Анонимен

преди 3 години

Защо ми триеш постовете,като това,което пиша е истина .

81

Анонимен

преди 3 години

До анонимен"Наистина сме много неблагодарни."За да изкажеш своята безкрайна благодарност към руския поробител, можеш да олижеш *** на Путин публично пред телевизионните камери.