9

Системата

преди 3 години

За прием в детсси заведения и дълбоко порочна и предполага не малка корупция. Знйчи децата на децата, които са ходили в детска градина в София не могат да ходят в същата детска градина. И не само това. Да направят точка не за самотна майка, а за самотен родител. Колко деца ги гледат майките и бйащите м са нейде посвета. Удна майка ми каза, че независимо, че говорят за увеличуние на детссите градиниь на практика се оказва, че бройките за места намаляват.

8

Анонимен

преди 3 години

Дори комунизма не успя въпреки построените зводи предприятия музеи ТКЗС-та и тн. да задържи хората по провинцията.В това отношение Запада е много по-напред най вече Германия.

7

Анонимен

преди 3 години

Не 3 години ,а поне 20! Иначе ние ,софиянците , сме ощетени! Който идва да живее в София ще си чака реда за детска градина !

6

Дискриминация

преди 3 години

Тези текстове са поредната дискриминация към децата! Трябва да има ясли за всички, а не само за тези с точки. И сега нихилистичните чиновници, ще запалят ниските страсти, кой е гражданин и кой селянин. Темата се отклонява, децата без градини, кервана си върви към бездната......

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

да върнат СОФИЙСКОТО жителство

4

Анонимен

преди 3 години

Ами върнете и задължителното жителство както преди 89-та

3

Анонимен

преди 3 години

Защо Херо Мустафа вече не се прегръща с другаря Борисов???!!! Изумен съм как бързо угасна тази романтична любов!!!А бяха толкова сладки !!! Особено тая сладурана Херо!!!

2

Айде бе

преди 3 години

До Анонимен 1Де тоя късмет?

1

Анонимен

преди 3 години

Отивяме към връщане на жителството.