188

БСП

преди 3 години

Поредния пример какви хора ни управляват!!Репресивния апарат на хунтата водена от диктатора Борисов в действие.Посегнаха и на децата с увреждане като последен опит да се задържат на власт!!Срамен ден за България!!

187

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от мутренското поколение :) Не виждам младото поколение да осъзнава цялата ситуация, наясн------след 4 - 5 години това младо поколение което презирате ще ви разкаже играта , играта се нарича глобализация или свят без граници . ще търсите със свещи хора които да пълнят държажвния бюджет ама както е казал народа - късно е либе за китка .

186

българин

преди 3 години

А кога тези 240 търтея продажно племе "работещо" против и на пук на българските граждани? Защо днес хората облечени във власт могат да мачкат всеки и всичко само и само ДА ИЗКАРАТ ПОНЕ ЕДИН УСПЕШЕН мандат от започнатите до сега?"опити:?Ами трайте си рая покорна! На времето 500 г ни клати един друг етнос.Сега ни клати СОБСТВЕН НАШ! И пак си траем а? !-:(

185

x

преди 3 години

Ама хубаво го измислиха. Добре планиран цирк. Влезнаха, постояха цял ден, като видяха дебелия легнаха по земята и тази която снима е хванала детето за да не я закачат НСО....а другите драматично циврят докато ги извлачват навън. Циииирк. Трябва да си много ниско интелигентен за да се хванеш на цирка.

184

Анонимен

преди 3 години

Тия майки ги видяхме колко струват, някакви нервни женички и промити мозъци.Нищо хубаво не могат да измислят.

183

бай Иван

преди 3 години

Ако това се случеше ,някой да влезе с взлом в Народното събтание на БКП,директно в концлагера на Белене,с предварително истезание в мазето на "Народната милиция".Имената на хлядите убити българи са изпусани при мемореала до НДК,от същата " Народна милиция" под "Мъдрото ръководство на БКП".

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221Аз съм от мутренското поколение :) Не виждам младото поколение да осъзнава цялата ситуация, наясно са с дилърчетата, но за мутри са далече....:)Просто мутрите са в костюми вече, когато е напечено, всичко става тихо :))) Изключвам Бургас, там още живеят в каменната ера :)

181

дсфсдфсдф

преди 3 години

и тез ни струват по 10 бона на ден, полиция. като си срешу народа, народът ще помни. без вас.

180

Анонимен

преди 3 години

Който копае гроб другиму сам пада в него.Само чакайте да дойдат изборите и ще видите как никакви прогнози няма да се сбъднат.

179

Анонимен

преди 3 години

до 219 . По същата логика бих ти казал.Ами стига вече с тоя диктатор Борисов бре!! 30 г Са минали от 1989 г до днес! МЛАДИ КАДЪРНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЗА ТИЯ 30 Г ВЕЧЕ НЕ СЕ ЛИ ПРЪКНАХА? Появиха демек Та ни " Управлява" БИВША МУТРА ОТ СОЦА? Явно има млади хора такива по площадите! ЗАщо Скочихте срещу тях? Аз съм от поколението на др Борисов! и съм против него той да ме управлява! вие защо не давате шанс на младите?

178

Анонимен

преди 3 години

Аз се разходих днес в морската с едни батки, хората навеждаха глави, що? Явно мутрнските години не са си отишли, те се възраждат, под мъдрото ръководство на Боко :)))

177

До 215

преди 3 години

Стига с тоя Живков бе ,визират се Луканов,Костов,Виденов,Беров,Станишев,Царя,Орешарски.Как един не се задържа от кадърност и доволство на народа...

176

Анонимен

преди 3 години

Видях ги ей тия на морето. Да бяхте ги видели тия "нещастни" майки на една маса.Ядоха и пиха ,цигари след цигари.

175

Шимпaнзе от ГЕРБ

преди 3 години

Слязла една мaймуна от дървото, a останалите мaймуни започнали да й се присмиват. Но тази *** донесла промяната, прогреса и евентуално се превърнала в човек, докато мaймyните си останали мaймyни.

174

Анонимен

преди 3 години

Интересно къде са протестите в България.Аз през 89 и 97 година си спомням как се събираха с хиляди във всеки божий град.Без интернет и мобифони.Нямаше триота,нямаше организатори.Всичко беше чисто,неподправено,спонтанно и свято.Бяхме милион в България! Сега излязоха по 100на души във Варна и Пловдив два пъти.Това НАРОДЕН ли наричате ? Кое му е народното ?По-скоро е СПОНСОРИРАН ПРОТЕСТ !

173

Анонимен

преди 3 години

до 219 МНОГО ГРЕШИШ! ТОЧНО КОЕТО др ЖИВКОВ ПОСТРОИ др БОРИСОВ За 10 ГОДИШНАТА СИ ДИКТАТУРА НЕ МОЖА ДА БОЯДИСА ДАЖЕ!!! -:) Ама Ти от къде да знаеш КОЙ КОЛКО Е " ПОСТРОИЛ"? ! -:) И В СЛУЧАЯ Достоен президент който беше в Армията по него време И Е СЛУЖИЛ НА ДЪРЖАВАТА СИ! А БОРЧЕТО др БОРИСОВ ТОГАВА БЕШЕ МУТРА! И ортак с Божков и всички които оплювате от мутренските времена след 1989 г! Попрочете за др Борисов в нета деца! Там всичко го пише фугти фифти! Не съм го писал аз!-:)

172

ЛЕЛЕ, СТРАХ!

преди 3 години

Със протести, без протести, ГЕРБ лети към пропастта със двеста!!!

171

аманОтКлошари

преди 3 години

ПростаСганКлошарска, само се чуди къде да пречи на останалите и да блокирва нещо. УродиСкопени. Всичките са за затвора и доживот да поработят малко в каменоломната

170

Анонимен

преди 3 години

Боко и да иска не може да спре Интернет, времената са различни кадънки, това не ви е Турция, която вкара в пандиза сумати хора, не се знае и колко са убити.Кадънката Тони, ако иска да я науча на расизъм, да се обади....:)) Боко няма да ти помогне...хахаха

169

Боко Слънчов

преди 3 години

Ха, да ви е честит новият милиарден държавен дълг, другари протестиращи, ха-ха-ха!!!Пък вий си протестирайте, като си нямате работа...