123

Анонимен

преди 3 години

Доколкото е известно Българите са реално доведени по тези Земи от Хан Кубрат отсегашна Украйна това означава че е имало Миграция като Бежанците днес които запалиха Бежанския лагер на грътция остров

122

Иван Стойчев

преди 3 години

Магическото число "6 млн.", както и самият термин "Холокост" са измислени много след войната с цел да се създаде свещен ореол около една определна група хора. Под негово прикритие те правят каквото си щат и когато някой им се опълчи веднага бива записван като "мразещ" и "антисемит". А горкичките жертви са най-богатата прослойка в света.

121

Анонимен

преди 3 години

До ШибиРибиЩот пък българите всичко знаят ай кажете как се казва мъжа на баба Яга?Ягадон

120

пияница мистик

преди 3 години

След 50 години евреи като този ще разправят, че избититте са 60 милиона и ще се цупят, защо всеки един на планетата не знае това и ще иска да се изучава във всяко едно училище

119

Striker

преди 3 години

Уаууу! Шок, бомба! Лелее, голяяяма работа. А колко българи знаят за Холокоста? Или колко от младите бългри знаят за възрожденския процес, за комунизма, кой е Фердинанд, Стамболов? Аре стига червени партенки, хахх!

118

пияница мистик

преди 3 години

"...казва Гидиън Тейлър, президент на Конфедерацията по еврейските материални искове срещу Германия"===Ха-ха-ха-ха-ха-ха :))) Егaти и професията дето я има този...

117

Karamanko

преди 3 години

Какъв холокост бе.... Ватиката избива повечето евреи по време на инквизицията. В началото на 20 век има буквално няколко хиляди евреи в цяла Европа. Как ще има геноцид или холокост срещу несъществуващи хора. Западна Европа си изби малцинствата - *** и източно европейци, а някои други избиха 20 милиона Германци и 20 милиона Руснаци и още толкова вкупом Славяни. Това беше истинския геноцид и холокост. Нещо бъркате Хазари с Евреи ми се струва.

116

Анонимен

преди 3 години

По Византия офицялния език е бил латинския та чудно е на какъв език говорили Българските тогава още Племена?

115

Анонимен

преди 3 години

Нима БългарскитеПомаци знаят, че техните прадеди са били насила помохамеданчени?

114

Анонимен

преди 3 години

Колкото българите знаят за Насилственото Похристиянизиране на Българския Народ от Византия през 866г. Повечето тука чуват за първи и последен път в живота си

113

Анонимен

преди 3 години

Пак ли крадено от Дойче Веле , няма друго

112

митя

преди 3 години

на човека с точките:къде си?липсваш ни..

111

Анонимен

преди 3 години

Ами като е нямало какво да знаят.Ние четем фалшифицирана история.Аз се чудя на нас защо всеки ден ни го налагат това.Ние под турско кво да кажем избили са половин България.

110

Анонимен

преди 3 години

До Плоскоземец 215И в нашата "надарена с много акъл" държава България е пълно с такива "вярващи"! Тукашните писания на някои са достоверно доказателство! :):):):)

109

До звездния войн

преди 3 години

Звезден войнe. Удари още една серия звезди, че на сабахлян този пумпал aдминa, да се повърти малко около оста си. :- ))))

108

Анонимен

преди 3 години

215.....сигурен ли си, че нямаш психични проблеми?

107

Плоскоземец

преди 3 години

Това не е безразличие а НЕГРАМОТНОСТ. Правете разлика . Безразлични са хората които ЗНАЯТ , но не им пука . Тези които не знаят са неграмотни . А в САЩ е пълно с такива . Дето вярват в джедайте ... че земята обикаля около луната ... Вярват в духове , като личната лекарка на Тръмп ... пълно е с религиозни секти ..Впрочем в САЩ са най-много хората които вярват че земята е плоска . Дори някакъв рапер събираше пари за да си правел ракета и да докажел че наистина е плоска ...... като мозъка му.

106

ФОРУМЕН МИСЛИТЕЛ

преди 3 години

Къде ми се набута коментара бе? Беше толко важен. Щеше да спаси Човечеството.

105

ФОРУМЕН МИСЛИТЕЛ

преди 3 години

Къде михсе завря коментара бе? Толко време го мислих.

104

ТАСС

преди 3 години

останалите 1/3 са Еврей и смучат мангизи от измамата холокост