70

Анонимен

преди 3 години

оставка бе, гроб!!

69

До 71

преди 3 години

Магистралите,мой човек,се строят с пари отпуснати от ЕС за ИНФРАСТРУКТУРА ! Те са строго определени за това,защото инфраструктурата е първото перо в изискванията за инвистиция !Разберете го един път завинаги ! Никой няма да даде пари на Борисов,за да ви ги сложи в сметките !

68

До 1

преди 3 години

И след като мерките няма да се спазват както навсякъде,какво стана навсякъде ? Измряхме ли ? Не обвинявам щаб и премиер.Хората действаха както в целия свят.Но очевидно вируса отслабва или просто тежките случаи се проявяват,когато е в големи количества в организма.В началото истерията беше голяма и превантивно от неизвестността се наложиха тези ограничения.Сега вече има медицинска яснота относно патологията и СЗО започва либерализация.Щом във Франция пуснаха хора по стадионите,значи дявола черен

67

До офф - 22

преди 3 години

До офф-цатаКъде прочете че се говори за "ковид 19" Изредени са само симптомите при които децата се дистанцират. като повишена телесна температура, кашлица, хрема, задух, болки в гърлото, умора, мускулни болки, гадене, повръщане, диария.Вие в Германия явно сте станали големи "тъпнари" и сте забравили да четете български, а да мислите - Абсурд!

66

gest

преди 3 години

А ние родителите, кой да глобим ако учителя е болен?И кой да глобим, когато минат на ДО и не се появяват в платформите?И като искат да си седят вкъщи, за да не се заразят да си пуснат неплатен отпуск и да се намери заместник!Родителския синдикат предлага 1000 лв. глоба за неявил се учител в час присъствено и/или он-лайн!

65

Анонимен

преди 3 години

До гражданинАйде бе, нямало пари в бюджета, а за магистрали има, така ли?И за стадиони в село с 10 бабички и за саниране на блокове, в които 80% от живущите са в чужбина.Що направо не кажеш,че няма нужда от училища и образование по принцип и да ходят да пасата оФце, защото износът на овчо за ОАЕ ни бил много висок.

64

m.e;e

преди 3 години

б..ти простото племе

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдно не мога да разбера, ако не искам да се ваксинирам какъв е проблем на ваксинирания с мен, нали е ваксиниран :)=====Ваксинираният е индоктриниран, вие не сте, разбирам иронията в коментара ви, но те никога няма да го разберат.Яростно ще си защитават Матрицата и тя ще сочи кой на кого е враг.Ваксинираните дори не ни задават въпроси от този род.Тия са по-страшни и от религиозните фанатици.

62

Анонимен

преди 3 години

ВИЖТЕ СЯ, СИНДИКАТА, ВИЕ ПОНЕ СТЕ ЛЕСНИ - ПРАИМ КАТО РИМЛЯНИ- СПИРАМЕ СИ ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕТО ВИ ТЪПО И ЩЕ ИДВАТЕ НА КРАКА ДА НИ СЕ МОЛИТЕ, НАГЛЕЦИ!ТЕ ВЯРНО СА ПО- УМНИ ОТНАС -ПОМНИТЕ ЛИ М.Г. КАК СИ СПРЯХА ДЕЦАТА И БОКО ИМ КЛЕКНА ВЕДНАГА!

61

гражданин

преди 3 години

Нулевата учебна година е решението на проблема с недостига на пари в бюджета. След като нямаме нужните средства и условия, нека да се отпусне една нулева учебна година за децата ни. Няма нужда да се рискува здравете им, а и спестените пари ще се ползват за стимулиране на икономиката ни.

60

Анонимен

преди 3 години

ТО МАЙ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕ ДЕБАТА ИЗОБЩО ТРЯБВА ЛИ НИ ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ- ЗАЧЕКВАМ СТАРАТА ТЕМА НА ПИНК ФЛОЙД...МАЙ МАЙ НЕ НИ ТРЯБВА, АКО ЩЕ НИ ИЗКАРВАТ ДЕЦАТА ОТ МЕСОМЕЛАЧКА.

59

Анонимен

преди 3 години

Глобата е непосилна за голяма част от родителите.Трябва ако има болно дете да се докладва на медицинската сестра в училището и тя да го изпрати да се лекува.

58

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите искат да хвърлят децата си в училище за да ги надзирава държавата, независимо какво е положението в държавата и целия свят. Трябва да работят за мизерните си заплати за да стоят по механи и да се вмирисват на лучена яхния обляни в ориенталски ритми.

57

ЕТО

преди 3 години

И УЧИТЕЛСКАТА МАФИЯ СЕ ВКЛЮЧВА НА ХРАНИЛКАТА СЛЕД ДОКТОРСКАТА, АПТЕЧНАТА И ЖУРНАЛИСТИЕСКАТА.

56

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ ПОЧВАТ ДА НИ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ!АМА МАЛКО ДА ЗАТРАЯТ, ЧЕ НАЕСЕН РАБОТАТА ВЪРВИ НАКЪМ БОЙ...ДА НЕ ПОСТРАДА НЯКОЙ ДАСКАЛ...

55

Ясен

преди 3 години

Ще бъда ясен - на всички е ясно ,че в България няма нужда от умни хора ! Ако има такива то те са зад граница...Респективно - простаците всячески се опитват да въвеждат извратеното т.н дистанционно обучение - така тъпите деца седейки вкъщи, дебелеейки зад мониторите ,гледайки клипове в Ю туб - получават оценки ,които не заслужават ( помощта на околните е безценна). Дайте да пишем на всички еднакви оценки ( обективно е при тези обстоятелства) и да закрием училищата!

54

родител

преди 3 години

До До родителАми самото обучение, поддръжката на узилищата, чистенето, и т.н. са си едни пари, които държавата ни в момента не може да отдели заради настъпилата криза. Затова най-добре е една нулева учебна година, парите които ще се спестят да се разхвърлят по фирмите като помощ, и така.

53

1

преди 3 години

като чета коментарите уставохи че всички са вече с психически отклонения - тез икоито пишет или нямат деца или децата им са вече извън образователната система. още от сега е ясно, мерките ще се спазват, колкото се спазват и навсякъде т.т. никакви мерки, не можеш да си пъдар на толкова деца, носят ли маски, говорят ли си на близко разстояние, мият ли си ръцете и т.н. това е абсурд, а извън двора, какво следва ...

52

До 54

преди 3 години

" да си отдъхнат от училище"Това е нелепо изказване !Нямам думи.....

51

Анонимен

преди 3 години

Аз бих искал като ответна мярка при извикване на родител да прибере детето си, на него да му бъдат заплатени 1000 лева.Така де, човекът излиза от работа, рискува да бъде уволнен и т.н., а решението го вземат някакви синдикалисти, на които не може да се има доверие.