22

Анонимен

преди 3 години

В училищата приобщиха децата с не-майчин език на хартия - не им с епишат отсъствия под заплаха, да не би да сецнат детските. И така излиза асан със завършвн не знам кой клас, а азбуката дори не знае. Същото ще е и с детските

21

Анонимен

преди 3 години

Тези с не-майчиния български през систвмата на столична община ли ше кандидатстват? Защото за там се иска отделно вишу, а горките непробщени родители някак си не ги виждам. Поредната програма за електората. Защо не обвъзахте детските с висше образование като тъсите приобщаване? Защо не се иска минимална възраст на майката, поне да е законно нещо в целия процес?

20

Анонимен

преди 3 години

То и училището е задължително, но индианците не ги пускат, толкова ще ги пускат и на детска градина.

19

Анонимен

преди 3 години

Това наистина може да е важно за децата от ромски произход, но там не опира дали е задължително или не, а по-скоро трябва да е обвързано с помощите, не пускаш детето, не получаваш никакви помощи. На ромите не им се занимава с такива неща, като водене на градина или училище, те за това отпадат. Там се гледа да те продадат по-бързичко и по-скъпичко, пък дали ще четеш и пишеш, кой ти гледа важното е да се плодиш и унождаш. Който иска се интегрира, вярно трудно, но не и невъзможно.

18

зяпач

преди 3 години

То няма места в градините.Вие ще направите още по-голям хаос.

17

Анонимен

преди 3 години

"са непригодни а пазара на труда"Аз не създавам роби, за да се трудят за вашият бизнес. Съжалявам, ако не ви харесва...

16

Анонимен

преди 3 години

Цялата държава денонощно, от десетилетия се занимава две банди непотребници, двумилионната банда на пурпурно синия венец и стохилядната банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени младопенсиониращи се непрокопсаници. Които живеят в идиотска симбиоза, развъждат се едните, за да има какво да работят другите. Като всичко това струва над девет милиарда лева годишно, само преки разходи, без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие.

15

Анонимен

преди 3 години

"Тези деца влизат с дефицити в 1 клас и отпаднат от системата в 5-7 клас и са непригодни а пазара на труда"*** долна! На 8 години тръгнах на училище, а имам аспирантура по Data Science!!!!

14

Тиквоний Велики

преди 3 години

Имало разлика където майчиния език не е Български!?!?!? Ами направо си го кажете,тиес има разлика където са онези с *** венци ( новите кандидат Българи ) и да отпадат в 5ти или 7ми кшас щото вече са омъжени ;) и с по 2-3 златни зъба!!!

13

:)

преди 3 години

Они че ми викат на мене той, кога я съм Вие!?

12

Анонимен

преди 3 години

Първият стадий на подривната дейност е процесът, известен като деморализация. Терминът говори сам за себе си. Отнема 15 до 20 години да бъде деморализирано едно общество. Това е времето необходимо да бъде образовано едно поколение, отрязък от живота, посветен на образованието, формирането на възгледите му, идеологията, личността. Този етап включва влияние или различни методи, като внедряване, пропаганда и др. методи на пряк контакт на такива области, които формират общественото мнение.

11

Анонимен

преди 3 години

Не сте познали.Децата ни от детство нямя да лишавате.Великият Алеко Константинов го е казал-Моят идеал за земно щастие е свободата от всякакви условности и задължения.Но Бай *** му се е издразнил и го е погубил.Вчера-Алеко,днес-Милен Цветков.Дано има възмезде.Ако не на тоя,на оня свят.

10

Анонимен

преди 3 години

В градините ще има ли активисти на различни НПО-та със съмнително финансиране?

9

Анонимен

преди 3 години

Това се прави с цел още от най-ранна детска възраст да ги учат на евроатлантически ценности(Всички знаем какво предствалвяват), така за едно поколение ще заприличаме на толерастките западняци. Ще им казват, че белите са лоши и са имали роби(въпреки, че ние сме нямали, ама сме били роби на черни-турците) и т.н.

8

пияница мистик

преди 3 години

До 3Споко бе, пенсийо. Те децата са ти вече по на 40 години, ама нали трябва да се плюе срещу решенията взети от ГЕРБ. Толкова сте прозрачни. Тук през деня пишат само пенсионери и аз, айлякчията. Нормалните хора работят, особено тези с малките деца и нямат време да пишат глупости в нета като твоите

7

Гост

преди 3 години

ахаа и за 2 години ще направят детска градина в квартала ми, в същият в който от 5 години говорят че трябва, но няма пари -> за сметката на 5-те частни...

6

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистик100 ГЛОБИ ДА МИ ЖУЛНАТА НЯМА ДА СТАНЕ!И НИЩО НЕ МОГАТ МИ ДРЪПНАТ ОТ КАРТАТА, ЗАЩОТО СМЕТКИТЕ МИН Е СА В БЪЛГАРИ!Разбрали, леймхъъър!

5

Анонимен

преди 3 години

WTF! Ще ги уча, да бъдат силни, да има воля! Да не проевяват слабост и милост и да са УСПЕШНИ И ДОБРИ ЧОВЕЦИ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Няма достатъчно общински детски градини, явно искат да пълнят гушите на частните.

3

пияница мистик

преди 3 години

До 1Не, ама като ти жулнат една яка глоба и сам ще го закараш в градината. И хич няма да те чакат да я платиш, направо ще ти я дръпнат от картата. На мен така ми взеха от топлофикация за единия ми апартамент парите, че бях забравил да си платя сметката, понеже седя празен известно време