176

Ф.С.В.

преди 3 години

:БЕДНА И Е ФАНТАЗИЯТА' НА КАРАЯНЧЕВА КАКВИ ПРОТЕСТИ ПРЕДСТОЯТ!! ЩЕ БЯГА КАТО МИСИРКА В ТОР ! НО ТЯ Е ЗА ЗАТВОРЪТ -КАКТО ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ И ДРУГИ ПАРТИИИ ОТ 32 Г НАСАМ! НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА ГЕРБ БЕ -ЧЕ НЕ СИ ПОДАДОХА ОСТАВКАТА! МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ПРЕБИТИ -ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ МАСОВИ ОГРОМНИ ПРОТЕСТИ!

175

Анонимен

преди 3 години

Като пуснат статия за Караянчева спирам телевизора,правя си пуканки и сядам с чаша бира на дивана да чета коментарите.Густо!

174

Анонимен

преди 3 години

хехе младежкото БСП сега са се активирали тука да правят кампания- ами докато си губите времето - идете да спасявате К.урнела- щото бойкот и готвят вътре в БСП.Обвиняват я в лъжи и манипулации на вота. Вие една партия не можете да оправите-седнали сте държавата да искате да оправяте. Идете да си управлявате рейтинга на Нинова, че 12.09 е след дни. Янков и Жаблянов ще я разкрият публично. Тръгнали тука да си губят времето. Разберете - вие бетонирахте Борисов.Колкото повече лъжете-по прозрачни сте

173

Просто мнение

преди 3 години

До Смях Много точно. Евала. Браво

172

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

171

Смях

преди 3 години

Тази е крайно време да изкара някой iq тест. Очакванията бездруго са занижени, но напоследък си мисля, че съвсем ще пробие дъното.

170

Анонимен

преди 3 години

Злабен е - понеже си знае колко е некадърен. Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Гневен е да-виждаше се и отблизо когато го видях на 6.09 в Пловидв. Основната причина за гнева е високомерието. Съветниците му са също провалени. Кой в ДС, кой в СИК и ВИС,кой в търговия с влияние. Един читав няма там. Един от тях наскоро спря и метрото-те-рориста Еленко Божков. Пл Узунов е замесен в теч на данни за летището. Прокуратата има всичко-шубе го е

169

рило

преди 3 години

Като си проста е лесно, може да си говориш каквото си искаш, дори и да си цвета караянчева!

168

ronh

преди 3 години

След като твоят ментор те е определил каква си, как имаш наглостта да се изказваш за президента.

167

българин

преди 3 години

Протестите няма да стигнат докато Не си тръгнете мутри! ОСТАВКА!

166

Анонимен

преди 3 години

Никой журналист не посмя да интервюира семейството което кортежа на Цвета отнесе до Силистра.Щеше да е интересно да чуем какво ще кажат хората.

165

защо

преди 3 години

Г-жо Караянчва, в българското народотворчество мутра е: много як гологлав мъж возещ се в черен джип, безпардонен, с много злато, раздаващ понякога пари на приближените. Припознавате ли някого?

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177По конституция Караянчева е началник на Борисов и след записа той трябваше да подаде оставка.

163

Анонимен

преди 3 години

Ами оня завалия от АПИ-пред цяла България го унижиха ,като *** се наведе и не гъкна а хукна да вика по мегданите?!Ужас и трагедия!...Представяте ли си например Петко войвода или Караджата какво щяха да направят?

162

Анонимен

преди 3 години

То да беше само гняв и злоба с мед да го намажеш XDТотално изпушил - гледа като теле в железница. Неадекватен.Той не вижда пред носа си. Това да търсиш сметка на ДАНС и полицията след като хората овладяха онези тер.ористи на 2-09 е и наглост. Той е прекалено некомпетентен, за да разбере колко е некомпетентен. Ефект на Дънинг Крюгер - илюзия на превъзходството. Водят го за носа и скоро ще е Пинокио2 след ало Маджо.Няма морал. Онзи ден търси морал в др хора.Изоставил е жена си 2 деца-безсрамник

161

Анонимен

преди 3 години

Достойно беше като чуеш как те нарича теб Председател на Народното Събрание ,министър председателя ти на момента да си хвърлиш оставката и да се прибереш при децата си с открити очи.Как излизаш сега по улиците на Кърджали,накъде гледаш?

160

Анонимен

преди 3 години

На Караянчева и казаха вече каква е. След всяко нейно изказване и мазохистка.

159

Анонимен

преди 3 години

Малко се престарава цецкаткп. Като че ли може така да измие позора си хахаха

158

Анонимен

преди 3 години

Чиба бе никой не Ви уважава.

157

Анонимен

преди 3 години

А какво излъчваш ти Караянчева?Замислила ли си се?А вдигнатите юмрук в цял свят е символ на съпротивата!