313

Анонимен

преди 3 години

Радев извършва незаконни действия. Иска оставката на другите власти за което няма право по закон. --------Не само има право, но и е длъжен да го направи.Който твърди обратното е престъпник.

312

До 337

преди 3 години

Най-доброто решение е - нови предсрочни избори######предсрочни избори със служебно правителство на другаря Радев. Благодаря ! Нема нужда ,другари.

311

Анонимен

преди 3 години

Все си мисля че българите ще изберат Европа и НАТО с други думи ГЕРБ!--------Политиката на Бокаса е анти-НАТО.Благодарение на неговите врътки, боеготови самолети ще имаме чак през 2024-2025, а сухопътна техника - никога. Ако бяха послушали Радев, сега щяхме да имаме модерни самолети на бойно дежурство.

310

Независим

преди 3 години

В тази битка....май Бацето отново ще е победител, защото Радев си е глуповат.

309

Анонимен

преди 3 години

При липса на качествен материал, народът при гласуване избира по-малкото зло, или за този, който вече си го знаем! Затова Бойко печели!-----Идеално.Значи нямате проблем да се явите на предсрочни избори.

308

Тонката

преди 3 години

Радев"каза категорично":):):)Фигуранта казва това което му наредят от Бесепето:):):)Той няма думата дефакто:):):)

307

Анонимен

преди 3 години

Този който създаде тази "атмосфера" да се извини на нацията, ако има доблест, макар че това си е направо подсъдно.

306

ВЪПРОС

преди 3 години

Какво е това Мнение - да се разберат ?Радев каза Категорично - Мутрите ВЪН от Политиката и Бюджета .

305

Анонимен

преди 3 години

До стоянКакви "палачи" и "жертви"?Ама те половината ,които управляваха заедно с Бойко са на протестите,ве!Усещат мириса на власт+пари и вече са опозиция на Бойко.

304

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 334А що Радев се страхува от Гешев? Той не е изпълнителна власт, пък му треперят г*щите?Защо изпадна в истерия 5 месеца преди редовните избори, защо мънка и се гуши? Нищо не върши, пък му разследват щаба за корупционни практики. За търговия с влияние чувал ли си? Нищо срещу много пари?

303

Тонката

преди 3 години

Бойко,ако ше се разбира с някой това е Кака Корни,а не Фигуранта:):):)Фигуранта срича каквото му напишат от Бесепето:):):)Той е само един Фигурант както го нарече Велинградския Али Баба:):):)

302

Анонимен

преди 3 години

А вие защо подкрепяте Борисов...значи вие сте се разбрали с него,а другите да му мислят...

301

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да се разбират. Оставка, служебно правителство и ревизия на цялото управление.

300

Анонимен

преди 3 години

Ама че левашки опит за изместване на вниманието!Не е истина, че още се ползва от възрастни хора.Че какъв проблем има с Радев? Той не управлява. Управляват бостаните. И народът има проблеми с тях, както и те - с народа, на който му писна!

299

Анонимен

преди 3 години

Въргалящият се в крадено злато и пачки ще духа супата тоя п ът

298

Никога

преди 3 години

Разбирателство с функционални неграмотници,рабфакаджии,простаци,нахалници и парвенюта....... никога!

297

Анонимен

преди 3 години

До 336Прав си, вижда се - ремонт, на ремонта, на ремонта, на ремонта...

296

Dinosaurus

преди 3 години

До ИдеалистПий си хапчвтата, другарю! Корни беше в СДС, на Костов дясната ръка! Освен Техноимпекс, как си 'купи" хотелски комплекс на Халкидики? А синчето и що дири в САЩ? Тя самата заяви, че бил прекалено надарен, за да се връща в Б-я; тук мама му да гради лява партия и да си върти капиталистическия бизнес, а ти викай ура и КПСС-БКП

295

кови

преди 3 години

Съвпадна с пандемията. Това е основното..Протеста е срещу измамата.

294

До ? 8,

преди 3 години

"А с онези, дето не му я искат?"Просто е, като за първолак, с тях отдавна Бойко ти се е вече разбрал.Тук се говори за проблема му, а то не е с Радев, само дете би повярвало в подобна глупост, а с хората, на които им е писнало от едноличното му управление в полза на него и кръжеца му.