11

Анонимен

преди 3 години

Той вече се спука. Само виж колко жилища в новите блокове са празни. Че и в старите. Наскоро имаше проучване - 15% незаети апартаменти.

10

до 8

преди 3 години

Как да няма търсене, като аз познавам поне трима човека, които търсят да закупят жилища към днешна дата. Айде стига глупости, нямало търсене. Търсене си има, предлагане има - само онези дето се мислеха за тарикати и чакаха прословития балон да се спука изтърваха сравнително ниските цени преди три-четири години, когато за около 65-70хил евро можеше да си купиш 80-90кв тристаен апартамент в сравнително приличен квартал с добри комуникационни връзки, сега могат със същите да си купят двустаен.

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално, София е един прекрасен град и става все по хубав. Само избушените русофили плюят и се вайкат ама на тях всичко им е черно като няма комунизъм и диктатура.

8

Наемодател

преди 3 години

Айде бе, нали балона щеше да се спука. Запукал се е от 20 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Докато има балъци, ще има и тарикати.Иначе в блока продават апартамент на 1000 евро квадрата. Преди пет години подобен беше 1300 :)

6

Анонимен

преди 3 години

Бъзикате ли се с тази статия? Всеки знае, че в момента няма никакво търсене без значение кое се е увеличило. Пазара е в стагнация никой не купува, а продавачите се опитват да държат цените преди пандемията и затова не продават.

5

Анонимен

преди 3 години

До 5 И тия момент ше дойде.

4

Az

преди 3 години

Да се спуква тоя балон, че да си продам нивата у помаклъка, та да си купя панел у люлино!

3

Анонимен

преди 3 години

А иначе българита забогатели. Акочили били заплатите.... с 20%.

2

Даката

преди 3 години

Купувайте в мизерната София, като ви е толкова акъла.Те в Барселона вече апртаментите са по-евтини.В този мръсен, запрашен и пълен с изнервени и груби хора бих отишъл само заради Терминал 2, че от там ми е пътя.Който разбрал, рязбрал.

1

Анонимен

преди 3 години

За 4 години всичко се повиши - храна, стоки, услуги.... Къде с 30 къде с 49, къде с 50%. Нима очаквате при жилищата да е друго? Т ъпа и провокативна статия