748

Анонимен

преди 3 години

А бе скапани герберастки ***...Борисов нали ви каза да ходите да садите картофи и да пасете овце...марш на село...вие за друго не ставате...

747

До 803

преди 3 години

Не познаваш числата мой човек! Отвори Интернет и виж данните, ако можеш да четеш! Сънувал си 3 милиона за Радев.

746

Анонимен

преди 3 години

Кой, колко е умен не се знае. За човек дето цял живот е изпълнявал заповеди - няма какво много да се каже:)))))))))))))) В Радев е проблема. В Радев е и решението.

745

Анонимен

преди 3 години

Аз подкрепям концесиите, ако ти можеш да развиеш тези обекти сам защо не го направиш да ни покажеш как без концесия става това?

744

Срам и позор!

преди 3 години

Много генерали се навъдиха и ни един не става дори за старшина. не са участвали дори в едно сражение, но призовават на бой с вдигнати юмруци и разединяват народа!

743

Анонимен

преди 3 години

А не са ли 10 милиона зад Радев?

742

До Герберските троло

преди 3 години

Пичове Радев е на светлинни години по акъл на цялата герберска смрат.Това което го казва го е премислил и си тежи на мястото. Всяко негово вето е точно. Кой е съгласен България да губи всяка години милиарди от продадени без пари концесии а народът да мре по улиците и да няма пари за лечение на деца и пенсионери?Кой е съгласен мутри да пишат конституция в техен интерес и за продължат да грабят народа? Три милиона българи са зад Радев и това влудява гербаджииете .

741

4epa

преди 3 години

ПАРТЕНКА А ТИ ТВОИТА ОСТАВКА НА МИГА !!!!!!!!!!!!!!

740

Анонимен

преди 3 години

Оставка на ненормалния сатрап и мафиот Боко тиквата

739

Разплащане

преди 3 години

Никому неизвестното пилотче за своя изненада стана президент след жеста на ГЕРБ и подкрепян от лъжливата Нинова. Кри се под полата на активната си жена 4 години, но сега трябва да се разплаща на тези, които го издигнаха на този пост.

738

Анонимен

преди 3 години

Защо във Финландия никой не носи никакви маски?? Какво става??

737

Анонимен

преди 3 години

МУТРИ ВЪН от dnes.bg...отивайте в ПИК

736

Кошмар

преди 3 години

Социалистите съвсем закъсаха. Приватизаторката Нинова не спазва устава на партията и с всякакви номерца иска да се самоизбере и да разгони сериозните. Подкрепят я Р. Овч и Гергов. Никому неизвестния Радев го играе *** на мутрата Божков.

735

Видев

преди 3 години

БСП жестоко се изложиха с избора на Радев за президент, такива са им всичките кадри.

734

Народна

преди 3 години

Защо Радев е против мутрата Борисов а подкрепя мутрата Божков

733

Европеец

преди 3 години

Този фелдфебел се самозабрави !Някой да каже на този ***, че живеем в парламентарна република и президента няма никакво право да иска оставка на законно избрано правителство !Тези времена одавна свършиха, другарю !Ако искаш да се правиш на падишах - хващай самолета към Северна Корея !

732

Анонимен

преди 3 години

тоалетната хартия на ГЕРБ -Биков, нямало да преговаря.Че кой ти иска преговорите бе.С мафиоти не се преговаря.Те просто се качват на някоя ракета на Мъск и се изстрелват в космоса и извънземните да се оправят с тях.Бойко ще плати за това пътуване без завръщане от шкафчето.И без това Борисов май не е човек ,а е експеримент на някоя враждебна на човечеството извънземна раса.В човешката цивилизация няма как в един човек да е събрана толкова алчност,наглост,простотия и егоцентризъм ,събрани в едно.

731

Народна

преди 3 години

А пък тази Мая Манолова колко е противнаааа

730

юбералес

преди 3 години

Не са опасни московските въшки, по-опасни са българските им ***.

729

Народна

преди 3 години

Мн подло човече е този Радев