52

Анонимен

преди 4 години

Има 3 вида гербери:- престъпници- платени- откровенни тъпaри

51

Анонимен

преди 4 години

Ах колко жалко е да си милиционер... кух като гъдулка, и до тоалетна не отива без да му наредят!

50

Анонимен

преди 4 години

По-добре Доган или Местан, отколкото тия червени палячовци да искат власт за да управляват. 50 години се видя какво могат. Смешковци. Айде марш в Москва заедно с шапкаря.

49

Хан Тервел

преди 4 години

Тази пародия на протест направи Бойко да изглежда още по-велик.Протестът на политическите смръд.л.ви джуджета....

48

Анонимен

преди 4 години

На Дондуков 2 се говори че деса o6щата е изпаднала в нервна криза

47

Анонимен

преди 4 години

Това племе заслужава участта си.

46

....

преди 4 години

До стоян Много си зле, Стоянчо, пРЕЗИЛдента руци окървави ""протеста!

45

Чиновник

преди 4 години

На площада има не повече от 900 човека. Като станат поне 1 милион, тогава могат да искат оставка.

44

С мозък трябва

преди 4 години

Но ...не става...за съжеление вече, е много късно. Това 10 20 40 гладни хиено да насъскат един народ....е безумица не си струва и за 200 000 000. Но само който има акъл би го разбтал....другите крадът и газ на готовите пари. Народ не остана. София да не е отделна държада със столица народно събрание?! ..като няма акъл.... Народното събрание трябва да стане музей...как са крали от този народ 250 бабаита ...крали и ср*-ли. И до 3 то коляно чичовци вуйчовци оправили.

43

Анонимен

преди 4 години

Балъците се напъват за кокала и се гризат един друг. Не проумяха, че каквото каже ДПС-най-демократичната партия-това е било и ще бъде. А скоро ДПС ще стане и първа сила-елементарна аритметика е. Така че комунисти и псевдо демократи да не си правят сметките без кръчмар. А докато каже Доган как да бъде нататък-хапете се по калдаръмите. Сеир да става.

42

Анонимен

преди 4 години

Язък, не се получи септемврийското въстания като през 1944та. Едната причина е че полицията овреме опандизи преди няколко дни комитите на хъша Божков дето правеха организацията и плащаха на протестърите. Втората е че червената армия не е на Дунава.И добре че не се получи. От шумкарите от предното септемврийско въстания се оттървахме чак след 45 години.

41

Пян Гъ

преди 4 години

Споко, пичове. Идва ББ4. Пазете сили за протести тогава. Нимойти са фърля вабанк още сега. Ама първо нека дойдат редовните избори де! Щот конституцията така казва, не аз. Нали искате върховенство на закона? Ето ви... Ми така е в Европата...

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11"Ти нормален ли си ? Може ли да побере куха.та ти кратуна какво пожелаваш,независимо на кого?"Защо се учудвате? Това са тези така наречени "протестиращи". Ако не си с тях си против тях. Жлъч и омраза. Ще те заколят и изядат с дрехите.

39

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа като е със смъкнати ***! Да не си ги е смъкнал нарочно? Детински истории

38

Анонимен

преди 4 години

Нова народна мъдрост: Който се лови на армеска въдица, ще яде български лобут !

37

Иво

преди 4 години

БОРИСОВ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТАКАВА АГРЕСИЯ ОТ ПРОТЕСТА.

36

смъкнати гащи

преди 4 години

потърсете снимки от мача на Витоша Бистрица със Оборище Панагюрище - още могат да се намерят в интернетТам при съприкосновение с противникови играчи Борисов за малко се оказва със смъкнати панталониФотографа е получавал анонимни заплахи по телефона

35

Анонимен

преди 4 години

"Що за човек би пожелал смърт ? И то на дете ? Стегнете се хора. Демократична държава сме. Рано или късно ще изгоним Борисов и без агресия. Но не с отровното трио и не с хората около тях, които дискредитираха протеста."Стига лъга хората бе гербер! Кво, да ви свиркаме под прозореца, а вие да си крадете. Без агресия вика, свършихя се овцете, сега ще го ядете лъвския!!!

34

Бени

преди 4 години

Тръгваме и ввче сме преди София !

33

Анонимен 11

преди 4 години

Ти нормален ли си ? Може ли да побере куха.та ти кратуна какво пожелаваш,независимо на кого?