78

До 79

преди 4 години

КАКВО ТОЧНО НЕ ТИ Е ЯСНО???

77

европа

преди 4 години

това в европа не може да се случи за американците не ми говорете те са си опитни свинчета за много неща още от как са се заселили тамхайде моля по-сериозно

76

Обективно до 82

преди 4 години

ДА. АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ТОЗИ ТЕРМИН НИЩО НЕ ЗНАЧИ. АКО ИСКАШ ПРОЧЕТИ ТАЗИ БГ КНИГА. ХОМЕОПАТИЯТА Е ВИБРАЦИОННА МЕДИЦИНА.

75

О хо хо до 74

преди 4 години

А ха. Само че Храните Не ТИ ГИ ВКАРВАТ ДИРЕКТНО В КРЪВНИЯ ПОТОК.

74

Анонимен

преди 4 години

До !!!!"Квантовата биология и квантовата медицина"Хайде първо работещ квантов компютър ми покажете, пък после ми говорете за квантова биология и квантова медицина. Наукоподобни термини, с които мошенниците промиват мозъците на хората.

73

Добри примери!

преди 4 години

Всичките са за запдната алчност когато става дума за държавни поръчки!Нищо общо със спасителна мисия за хората!

72

Анонимен

преди 4 години

До Хомеопатията"ФИЗИКО- ХИМИЧНОТО ВИБРАЦИОННО- ИНФОРМАЦИОННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ЛЕКАРСТВОТО"Ужас! В кое село сте завършвали основното си образование?

71

!!!!

преди 4 години

Квантовата биология и квантовата медицина......................ако изобщо са науки, са в много начален етап на развитие........................казвам ви го като специалист по квантова химия!!!

70

До 71 и 75

преди 4 години

Коя е тая велика книга...................я дай заглавие и автор, да я прочета!!!!!

69

До Хомеопатията

преди 4 години

Хомеопатията не е измислица................наричат я меката медицина, и аз не вярвах, но се убедих, че действа................за информация, не съм лекар, но съм биохимик!!!!

68

Анонимен

преди 4 години

До 62Първо, се случва и без адювента, а освен това освен съединения на алуминия могат да се използват още много други вещества, включително глицерин. Аме не се ваксинирайте, ако ви притеснява толкова този "алуминий". В храните по супермаркетите и в битовата козметика можете да намерите цялата Менделеева таблица, ама не сте обявил гладна стачка.

67

До Хомеопатията

преди 4 години

Дори някои говорят за квантова биология и квантова медицина.................но те не са строги науки като квантовата механика или квантовата химия!!!!Един Господ знае какво става на квантово ниво в организма!!!!И доколко квантовата теория е приложима в медицината!!!??Даже и аз не знам..............нищо че съм почти гений!!!

66

До Хомеопатията 68

преди 4 години

Да, има голяма логика в това хомеопатията да въздейства на клетките на квантово ниво................но тия процеси не са напълно изучени!!!!

65

До 58

преди 4 години

Отговарям веднага....................фармацевтичната мафия е превзела в по-голяма степен Западните държави, отколкото Русия!!!!Затова гафовете са повече със западните ваксини!!!!

64

Хомеопатията

преди 4 години

Е ИСТИНСКА НАУКА, ОСНОВАНА НА ФИЗИКО- ХИМИЧНОТО ВИБРАЦИОННО- ИНФОРМАЦИОННО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА ЛЕКАРСТВОТО. ИМА ИЗДАДЕНА КНИГА В БГ - ТОВА Е НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ХОМЕОПАТИЯТА.

63

Анонимен

преди 4 години

До До 58знам дете което стана инвалид с епилепсия от руска ваксина

62

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 60Адювентите са вещества във ваксините, които засилват имунната реакция на организма. А самата имунна реакция се предизвиква от антигените в състава на вируса.

61

Анонимен

преди 4 години

До 61Пишеш глупости. Руснаците са водещи в областта на ваксините. Имат световно признание.

60

До 43 и 59

преди 4 години

Това казвам и аз...................като биохимик, има теоретична и практическа вероятност фрагментите от вируси да засегнат ДНК-то ви, вместо да предизвикат имунен отговор и образуване на антитела!!!

59

До 58

преди 4 години

ДО момента руснаците не са имали собствени ваксини, а са вземали и евентуално променяли западните.