138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 172Това е ясно, но то трябва и акъл, не става само със злоба.:))

137

Еколог

преди 4 години

Колко риба са избили, за да си начеша някое болно диктаторче красотата!

136

Анонимен

преди 4 години

До До нищо новоИскаш да кажеш, че Руснаците добре охраняват морската си граница, щото освен за това изброените за нищо не стават. Черно море е един гьол, в който нищо не се случва.

135

Анонимен

преди 4 години

Ленд-лиза е само час от помощта. Още:- подводната война в Атлантика, която буквално "изцежда" немската промишленост. 300 подводници = 20танка = 6000 танка, и то само метал, а апаратура и цветни метали е отделно, т.е. тези 6К танка не отиват на Изток, а потъват в окена- войната в Африка и капитулацията на Италия отнемат ресурси на Г-я, вместо да ги прати на изток- бомб. над Г-я=нам колко си Хирошими/месец (има статистика)- войната с Япония слага точка на възм. последната да атакува СССР

134

Христо Христов

преди 4 години

До 161"Колко българи умряха в лагерите и без съд и присъда" - от 100 до 10 000 пъти по-малко отколкото евроатлантическата пропаганда лъже.

133

Наблюдател

преди 4 години

Днес Путин действа с чайчета.

132

До нищо ново

преди 4 години

Русия винаги ще доминира в Черно море. Положението сега: 6 чисто нови дизел-електрически подводници клас "Варшавянка - подобрена", шумът на които е равен на фоновия шум на морето, наречени от НАТО-овци "черни дупки". Въоръжени с крилати ракети "Калибр" и торпеди. Може би някои и с хиперзвукови "Циркон". Тежък крайцер "Москва".Нови есминци клас "Григорович". Скоростни кораби на въздушна възглавница "Бора" и "Самум" /105 км/час/, силно въоръжени. Ракетни катери клас "Буян" и други, с2-4 "Калибр".

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Продължавате да доказвате, че не можете да четете. :))) Никъде не съм написал "случайно".

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Отивали са по направление и случайно са пуснали бомби над Софето, по голяма глупост, дори гербер не може да измисли :)) Ако случайно имам направление да се из с е ра в нечии двор, но съм случил на твоя...хахаха :)

129

Анонимен

преди 4 години

159 Това е факт, в допълнение- Хитлер се победи сам и то не при сталинград каквато е руската оплака, а връщайки Група армии Център- август 41 г които са на 200 км от мОСква...в югозападна посока да превземат....Киев с южната група армии! Това му коства месец и половина забавяне, и идването на " разпутицата" липса на ПЪТИЩА + ЛЕДЕН ДЪРЖД= " ПЪТИЩА- БЛАТА....нема мърдане а трябва да настъпват...

128

Анонимен

преди 4 години

Може ли защитниците на Блатная да ми обяснят, защо са такива слуги на тая държава?Те не искат да имат нищо общо с нея в реалния живот освен умствено да са й роби.Тогава ЗАЩО?

127

Анонимен

преди 4 години

До До 60/163Не ти ли е идвало на ум, че абсолютно същото се отнася за някой, който е "учил в Москва или Ст.Петербург"?

126

До 60

преди 4 години

Що спориш с момчето. Явно е учило история в САЩ или ЮК. Там друго освен тяхното си плосто не съществува . Като преди това порядъчно е лъснато , разбира се

125

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158"Няма как да объркат рафинериите в Румъния със София :))) Не ги изкарвай чак такива де били :)"Явно не можете да четете (което не ме изненадва).Никъде не съм написал, че са объркали рафинериите в Румъния със София. Написах, че София е бомбардирана от самолети които са отивали по направление или са се връщали от рафинериите.

124

Анонимен

преди 4 години

153 Колко убиха руснаците и техните слуги след окупацията на 9.9.44 г? Колко българи умряха в лагерите и без съд и присъда от шпиц командите на руската " народна власт"? Тая статистика интересна ли ти е относно руските убийци и чий го дирят десетките паметници на окупаторите от русия в земята на жертвата?

123

До 91

преди 4 години

Брат тая ,,ценна информация" може би си взел от някой американски филм ...щото дори американците за собствена консумация не биха публикували такава глупост

122

Анонимен

преди 4 години

Х-р е разчитал само на блиц-криг до началото/средата на есента 41-ва, като под Москва окончателно се задъхва. След това няма абс. никакъв шанс да води война на изтощение с/у многократно превъзхождащия го потенциал на антихитлеристката коалиция.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 160Няма как да объркат рафинериите в Румъния със София :))) Не ги изкарвай чак такива де били :)

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Бомбардировките над София дори не са били основна цел. Бомбардирано е от самолети по напрвление Плоещ, за румънските рафинерии. София е колатерална и като вражеска държава.

119

Анонимен

преди 4 години

Може ли защитниците на Блатная да ми обяснят, защо са такива слуги на тая държава?Те не искат да имат нищо общо с нея в реалния живот освен умствено да са й роби.Въпросът е ЗАЩО?