257

Анонимен

преди 3 години

Едно добро начало!

256

Сата НАТО

преди 3 години

Дани Кирилов не е глупаво момче и изглежда не е лош по принцип, но има ужасно възпитание и никак не носи на майтап. Освен това за човек с неговия интелект да служи под началството на Боко, предполагам е доста фрустриращо. На последното интервю вече имаше тикове, зъбеше се и излизаше от кожата си по всякакъв начин.

255

Време беше

преди 3 години

Хайде сега и шефа да я хвърли, после и каскета и сме една идея по-добре

254

гражданин

преди 3 години

Барни Ръбъла си дал оставка!

253

Тикволандия

преди 3 години

Данаилчо падна жертва на нескопосаният си проект за конституция. Даже и герба беше объркал.

252

Анонимен

преди 3 години

До НЕпротестиращАми не мислиш ли, че ако наистина излязат, тези които не "протестират" ще им бъде леко :) Аз не завиждам на никой, стига да не е някакъв уби так, незнайно как се е сдобил с пари и власт, разбираш ли разликата :)))

251

Анонимен

преди 3 години

Отива си най-доброто от правителството!

250

Анонимен

преди 3 години

Ръбал ли беше тоя )

249

Ксун I

преди 3 години

Този е истински продукт на БСП. Чакам го да се върне в партията майка. Нека видят Герб какви е болка и мъка....

248

НЕпротестиращ

преди 3 години

Докато не погледнете в собствената си паница,не минете покрай огледалото и не подредите собствената си кочиHа,винаги ще коментирате другите.Завистта е голям порок,силно вкоренена у българина.След много години,хората ще си спомнят за Д.Кирилов и Конституцията която е предложил на Великото народно събрание,а то е приело.Повече от коментиращите,даже не мога да ги съжалявам.

247

Анонимен

преди 3 години

До Тиквун IПлевнелиев го съжалявах за починалото дете, но мътния поглед ми е ясен, абсолютен псих о пат е, може и да взима нещо :) Дано все пак синоптичката да е издражлива, такива хора са омразни на всички, не говоря за това че ми изглежда с замъглени очи, а просто че е кукла на конци и говори глупости.

246

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-НАКРАЯ, КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДАЖЕ ПРОСРОЧИ..

245

Тиквун I

преди 3 години

Боже,Боже колко нискоинтелигентни хора ни управляват вече 10години и търпим. Като се почне от от "Краля слънце " - Тиквун I и се стигне до недоразумението острието на ГЕРБ за новата конституция-" Барни Ръбъл ". Да не пропуснем и пудела на Тиквата - "Плевнята " и т.н. Боже колко простотия има в тази партия.

244

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго,освен послушко,човекът беше и забавен!

243

Анонимен

преди 3 години

Чудя се....кой е по умен от Барни и Лабрадор?? Моят освен да хукне по някоя *** , други издънки няма

242

Анонимен

преди 3 години

Кирлиев е олицетворение на кадровият абсурд!! На езика на футбола....отбор от едно краки се зъби на европейски отбор!! Откъде и как баце да намери читави ?? Той сред такива е расъл,такива познава!! Такивата слушат безропотно и го врнцеславят! Умният ще му отговори и озъби. Затова са Калинки, барнита,цецки, фидоски, цветановци..любовници...шефки на Срм с 3.43 от враца..Инарода търпи всичко това

241

Абе...

преди 3 години

Меси е айляк вече !! Я Баце да вади парата... И го вземе във ВитошаВсички за Меси ще говорят , рейтинг ще прави и вдигаОт 10 тина милиарда.. 100 млн за заплати си е бадеваА утре и мин на спорта ще го тури,нека каже некой че лош избор!!Барни си е аут по рождение..изгря светна и изгоря..

240

Анонимен

преди 3 години

Решил е да посвети остатъка от живота си на най-голямата си страст - анимацията. Там му е талантът.

239

До253

преди 3 години

Ами нали ще"градим"нова конституция,Тиквето едва ли може да намери по подготвена гю'вендия,освен БЛИЗНАШКИ за това дело!

238

хахаха

преди 3 години

Сега тулупа ще кордиса дариткова на мястото на барни.За сега тя е "най-умната" в герб.