191

555

преди 3 години

Като потъркате още няколко месеца паветата и дойдат редовните избори ще се питате учудено : Оти ручахме жабета ? Акъл на буци може би ааааа ?

190

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТА Е УСПЕШЕН И НЕОБХОДИМ.

189

анонимен

преди 3 години

Браво Шишо - не закъсня!

188

До 192

преди 3 години

Ти да не го гледаш тоя протест от сателит на луната? Къде са тия хиляди, като минавам от там всяка вечер и гледам хипари, клошари, алкохолици, няколко известни мутри, дето е ясно защо са там? Вие, протестиращите, да не живеете в паралелна реалност?

187

Анонимен

преди 3 години

ВЪН НАЦИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

186

Баташки клане

преди 3 години

Не забравяйте!

185

До 189

преди 3 години

Ще ти се,ама не е така.Снощи бяха хиляди на протеста.А протестите в страната много срамежливо се отразяват.Що така,бе?

184

Анонимен

преди 3 години

ПРОТЕСТА Е ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА И ТОТАЛИТАРНАТА ДИКТАТУРА.

183

Анонимен

преди 3 години

Протеста е само в нета, където 20-тина троша пишат на смени. Това е. Ония отвън са просто статисти на хонорар- нищо повече.

182

Гробокопач

преди 3 години

Това, което се очакваше, това и стана - патериците подкрепиха Патронът си;))) Ще има чорба в казаня за тях;))) Друг е въпросът как си схождат вижданията на германските християндемократи с предложенията на МВРО в Конституцията. ГЕРБ привидно, на първи план се съгласява, но аз не мисля, че крайният резултат ще бъде една "патриотична Конституция", ако въобще се стигне до направата на нова Конституция. Инак ГЕРБ трябва да се преформулира от християндемокрация към консервност;)))

181

До 170

преди 3 години

Не помня избирателно и нямам господари. Какво накара 500 човека изведнъж да решат, че са гласът на народа и да всеят целия този хаос в момент на пандемия? Според Вас, всичко е чисто и ненагласено от интересите на неуспели политици и търсещи отмъщение престъпници? Подведоха със себе си и хора, които по принцип са си недоволни от живота, от жената, от детето, от шумния съсед, защо пък не и от правителството.

180

Анонимен

преди 3 години

*** - некадърни сте. Не можете едно мнение да оборите.:))))))))))Опорките свършиха и почнаха за правопис да говорят. Може. Може и за плетки:)))))))))

179

Анонимен

преди 3 години

Някой да се е съмнявал,че пате.риците ще бъдат против?Тия,заради няколко месеца повече на власт,си направиха ритуално самоубийство.

178

Българин

преди 3 години

В България живеят и нормални хора !Не са само некадърни Гербери!Моля ви !

177

Българин

преди 3 години

Бойко прави Конституция !Ах ха ха ха ха ха ха ха ха В джипа ли я е писал Бойко тази Конституция?Стига бе хора излагаме се България е интелигентна нация !Това че некадърник Герберски мафиот е Бойко, не ни дава право да го оставим да пипа законите на цялата нация !

176

Атанас Велмазов

преди 3 години

ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ НА 100% ! Поздравявам патриотите

175

До българин 172

преди 3 години

А, защо не опишете по-подробно, защо са ви накарали да връщате пари? Стана ми интересно

174

Контра Предложения

преди 3 години

1.България е мултинационална държава съставлявана от множество групи народностти, които имат еднакви и равни права и задължения.2.Турското малцинство в България е със статут на "национално малцинство" и турският език е вторият официален език в РБългария.3.При наличие на трима ученици с турски имена задължително се учи турски език и литература,турска култура и турска история от 6 до 12 годишна възраст,което се обезпечава от държавния бюджет.4.Турският език се използва във всички официални инстанц

173

Анонимен

преди 3 години

ами те в едно гърне ***...възможно най-дълго да се отлага ,за да си взимат паричките и естествено да няма служебно правителство...ще видим дали номера им ще мине...дълбоко се съмнявам ,че почтените българи ще им позволят тези подли игрички...очакват се големи вълнения и горещи протести...и дори ексцесии...толкова много хората ги мразят тези от ГРОБ и обединените патриотари...

172

Анонимен

преди 3 години

Безобразие!Как може новата конституция да не приета вече!Трябва да побързаме, че ако въведат образователен ценз, тези които ще дойдат може почнат да я четат!Едноокия е цар в царството на слепите - знаете какво имам в предвиф!