39

Анонимен

преди 3 години

Турция няма териториални претенции само към България защото България й е колония. Ердоган е разпоредил на местния сатрап Бойко Методиев да реставрира джамии, да строи нови джамии и да кара децата да учат само на турски без да знаят дума на български. Реално България я управлява партия ДПС. Ердоган се кара с Гърция, Кипър и т.н. защото не са му колонии, не ги е покорил и това го дразни, вбесява го, Ердоган иска да унищожи Гърция и да проведе нов геноцид като арменския.

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКакво ти "слугували" турците в хотела,ти добре ли си?Де и в цяла България така да "слугуваха" и си пълнеха джобовете от чужденци.Затова ли обикаляте държавите,за да спасите туристическия сезон? Загубихте и платежноспособните руснаци в туризма,заради продажничество.

37

Анонимен

преди 3 години

Дано има към България че да заживем и ние добре.

36

Анонимен

преди 3 години

Мед ми капе на сърцето като ида в някой турски хотел турчулята да ми слугуват за жълти стотинки. Как е възможно за 20 год да стане такава *** Турция, че чак ние да ги задминем. Наистина няма по *** народ от мaнафчетата.

35

Анонимен

преди 3 години

Може ли да каже Ердоган какво правеше в Сирия и защо беше окупирал чужда сирийска територия - Идлиб?Какъв го е дирил там,в държава и чужда територия,която не е негова?

34

Анонимен

преди 3 години

Според мен,запада иска да свали Ердоган от власт,но преврата не успя и сега ще го свалят по друг начин.Грешка на Ердоган също беше,че и се месеше в други държави и допълнително настройваше хората срещу себе си,вместо да се кротне.

33

Анонимен

преди 3 години

До СветозарТе мигрантите не искат да идват в България изобщо,нито от размириците ще излезе нещо,щото сме в ЕС ,турците те не са.Турция е окупирала част от Кипър през 1974г., когато Гърция не са били е ЕС,това е разликата, Гърция е член на ЕС от 1981г.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако Европа и Запада като цяло не се откажат от гейщината като идеология и не започнат да правят деца - не дърти ххххх то Турция и други млади нации ще ги изместят - това е положението!

31

ЗА СИРИЯ И АРМЕНИЯ

преди 3 години

ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО С МЕРАЦИТЕ, ЗАЩОТО ИМА РУСКИ БАЗИ И ЕРДО ИМ ЯДЕ ПОПАРАТА. ЗАТОВА ПЪК СТЕ ЗАБРАВИЛИ ДА СПОМЕНЕТЕ БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВИ ЗЛАТНИ ЗАЛЕЖИ ИМА В РОДОПИТЕ И ТУРЦИТЕ НЕ СА БОДАЛИ, ЗА ДА ГИ ПОДАРЯВАТ НА ДЪНДИ ПРЕШЪНС. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА СЛАВА СЕВРЮКОВА И НА ВАНГА. А И НИЕ СМЕ СЪС СВАЛЕНИ *** И СМЕ НАЙ-ЛЕСНИ ЗЗА ПЛЯЧКОСВАНЕ.

30

Светозар

преди 3 години

" Ердоган да не прави на луд , ами да връща милиардите на България за изгонените тракийски бежанци........................но за това са виновни и БГ-политици, не поставят въпроса за това! "======================================================Ако това наистина стане, какъв мислиш, ще бъде резултата ?? Първо Турция ще ни се озъби. Второ ще подбута турците и турчеещите се роми в България, да започнат размирици. Трето ще отвори свободно границата за мигранти. За нас ще настъпи катастрофа.

29

Анонимен

преди 3 години

Статията да се чете - идват нови дъна за лирата - явно ще почиваме в Турция за без пари... но така е имперските желания излизат скъпо!

28

Анонимен

преди 3 години

До за ТурцияАз имам смесени чувства за Ердоган,понякога се държи много зле и ориенталски,понякога му се възхищава човек

27

Анонимен

преди 3 години

Тряскате ли ми минуси, мижетypки?Истината боли дори и вас лyмпенитe.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДПС не е турска партия,тя е европейска партия,просто турците са и членове,ако се запишат и българи,няма да са само турски членове на ДПС.

25

Българин рая

преди 3 години

Радвам се за турците и съм горд че сме били техни роби 500г.

24

Анонимен

преди 3 години

Туркие форевер, Булгарие на баклюка. Това е положението1300г.

23

Анонимен

преди 3 години

До за ТурцияИ сирийците така казаха,че не се страхуват от кюрдите,а от турците. Няма един съсед на Турция с който да не са скарали,единствено България е изключение

22

Анонимен

преди 3 години

Скоро и България ще бъде минало с американското партньорство, ЕС и НАТО.

21

Анонимен

преди 3 години

30 години в минало, и все им е в устата СССР.

20

Щирлиц

преди 3 години

Заради императорските амбиции на Фердо I, и България се прости временно с Одринска Тракия,но червените *** няма вечно да са на власт я.Пък Ердокой нека има претенции,и да не забравя,че и съседите му не са забравили земите си,заграбени от Турция.