48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБитката е между Шоросоидите и Тръмп,руснаците нямат абсолютно нищо общо с тези техни битки и конфликти, в България е същото - протестиращите са хора на Шоросоидите

47

!!!!

преди 3 години

E..................знаем ги англичаните как мразят Русия и Путин!!И английската кралица, дъртата рептилка поръча да убият лейди Даяна........уж катастрофа........но за това не казват, нали???

46

Анонимен

преди 3 години

Путин не яде доматите с колците и, ако тръгне да ликвидира някой, а ще му спретне инцидент, няма да го трови, че всички да го обвинят.

45

Ром'с

преди 3 години

Ооо,Дойче веле... всичко е ясно, може и да не се чете статията...

44

Анонимен

преди 3 години

Отравянето с атропин се разпознава лесно.

43

Анонимен

преди 3 години

Дойчовците преди да станат хрисими се наложи червената армия да ги нарита хубаво после претърпяха невиждан катарзис и от нацисти станаха борци против расизма та чак се оляха и отидоха чак в другата крайност.

42

джо

преди 3 години

Само от началото на статията е изтипосано логото на клеветника ДОЙЧЕ ВЕЛЕ . След това статията просто губи смисъл. Единствено вярно са имената на хората които са наистина пострадали и в това няма грам съмнение. Но всичко останало е хайли лайкли както обичат да казват англетата.

41

Анонимен

преди 3 години

Очевидно да си *** е не само печално, но и много опасно. Трагикомично е в 2020 година да има по света още кървави диктатури като руската и севернокорейската.Съжалявам русифилистичните фенове на жужана.

40

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСъдбата на предателите е тежка, но заслужена без родина и без приятели.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Трябваше и той да избяга в Москва, там е най-сигурно, ако са те погнали глобалистите.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Като прочетох списъка, не видях нито един критик на Кремъл, но за сметка на това всички до един, предатели! А съдбата на предателя винаги е една и съща - позорна и мъчителна смърт !

37

Анонимен

преди 3 години

Свобода за Джулиан Асанж

36

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Объркал си държавите делители приятелю! Сигурно си бързал, а не от незнание!

35

НЕКОЙ

преди 3 години

Беше отровен от НАТО като компромат срещу Путин. НАТО сили не жали, когато става въпрос за глобалното. Както това е правила навремето Римската империя. Хайсиктир на НАТО.

34

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвъншната нимисирка е отчайващо неграмотна калинка...Чудя се как изобщо успява да скалъпи некой и друг израз..Е,смисъл нема,но са старае да има последователност..Може да е била като малка в кръжок по рецитаторство..

33

Анонимен

преди 3 години

'' мъртви критици на Кремъл '' ... КГБ има пълен достъп до сървърите на DNES.bg и ако те забележат за критик на Кремъл започват писма на руски, заплахи, опити да ти разбият имейла и все на руски.Така че внимавайте какво пишете тук да няма KGB чайче и за вас

32

Анонимен

преди 3 години

Това са догатки да представят доказателства или да спрат да разпространяват конспиративни теории.

31

ПроСоТо

преди 3 години

Кремъл "ряпа да яде" пред нашите "политици-бизнисмени".Тук ,у нас,в седеммилионна България за няколко години ПОРЪЧКОВО ОТСТРЕЛЯХА към 150 човека и това "е в реда на нещата",но в 150-милионна Русия десетината СЪМНИТЕЛНИ случаи са "най-голямата трагедия на рашъните".. И "целия демократичен свят" скочи "като един" с/у Кремъл..........М/у другото:-Една такава огромна територия с разнообразно население ИЗИСКВА твърда ръка..Иначе не само че ще се разпадне,но ще си довлече и безкрайни беди.

30

Venceremos

преди 3 години

В България след демокрацията трябваше да ви изритат, както направиха с комунистите останалите страни членки на лагера. Вместо това останахте да се вихрите в ролята на капиталисти, да правите частни банки от спестяванията на хората за да ги фалирате след като вземете милиони кредити, да приватизирате и режете на скрап, да организирате спортисти в мутренски банди и т.н. безобразия, та после да се оплаквате от "демокрацията". Хубаво, че взе да ви се затяга около шията напоследък, та пак за революция се сетихте!

29

Анонимен

преди 3 години

И тук ни тровят, само обърнете внимание на етикетите на храните в магазина, и то заради политиката да нямаме собствено българско произвоство а да сме консуматори на западното производство. И всичко е законно.