276

Анонимен

преди 3 години

Дай да угодим на Фигуранта за служебен кабинет!Откъде,накъде?!С какво е заслужил този ми..зер..ник!

275

Анонимен

преди 3 години

Много искате

274

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си го кажете - искате служебно правителство на Радев! Не ви пука, че народа остава без НС през тоя период! Осъзнавате ли, че идва страшна криза?! В САЩ спяха помощите за плащане на най-бедните, ще има банкова криза, защото не могат да се погасяват кредитите, това ще доведе до крах на имотния пазар, още по-голяма безработица! Да не забравяме Ковид! И в такава ситуация вие искате държавата да е без законодателен орган! Нещо като по време на пожари на всякъде да си разпуснем пожарнат

273

преди 3 години

До 323Повтаряш чужди думи! Как видя кой краде и кой не, още повече, че си от провинцията - далече от София?! И ти си крадец! И се целуваш с БСП и ДПС! Аз пък не искам БСП да ме управлява. На редовните избори ще видим кой какво иска!

272

Анонимен

преди 3 години

Хора преди да цъкате минуси или плюсове ЧЕТЕТЕ бре!За някои коментари имам чувството, че *** цъкат минуси или плюсове на принципа на равноразпределението!

271

Анонимен

преди 3 години

Много искате!Има си законно избрано и работещо правителство!И тука като в цялата държава простотии,простотии,простотии...

270

не искам бсп на влас

преди 3 години

То БСП са същите крадливи мутри от 2013г. Една Манолова само уж се отцепи и това им е смяната. Същите стари крадливи комунистически муцуни.

269

пияница мистик

преди 3 години

До 313И аз искам затвор за всички от БСП, ама ей на, даже Гешев не ги пипа. Затвор за: - седесарката нелия, приватизирала чрез КОстов Техноимпекс за 70 000$ при цена 100 милиона. Купила за 20 милиона хотел в Халкидики - Кадиев и жена му, купувачи и препродавачи на ток - олигарсите Красимир и Георги Гергов, Р,Овч., Черепа, Мустака, Прокопиев, Ахмед Доган, Пеевски, Маджо, Трактора, Сергей и Моника Станишеви заради купения замък в Швейцария...и още много други герои на социалистическия труд

268

АЗ

преди 3 години

До Анонимен 313Научи се да пишеш правилно български, бе! Пък тогава "протестирай". И рок да ви свирят и филми да ви пускат, пак няма да станете по-интелигентни . Не искам такъв *** да ме управлява!

267

Анонимен

преди 3 години

От първия ден на протестите се крещи, че се иска нова Конституция! И е логично, защото със старата единствено ще станат едните за да седнат другите! Но проблемите си истават! За това онези лозонги от първите дни на протеста, бяха истински!

266

Аз

преди 3 години

До ??? 305Нали вие искахте промяна - ето ви промяна. Защо се отричате от исканията си. Следващото отричане кое ще бъде?

265

Анонимен

преди 3 години

Протестърите в първите дни на протест: искаме генрална промяна. Институциите трябва да се реформират.Борисов предлага промени в Конституцията.Протестърите: не искаме генерална промяна. Искаме оставка.Тоя Черепа е голям шегаджия.:)))))))))))

264

преди 3 години

До До Ние искаме 305Защото ни пречите да ходим на работа. защото и ние имаме права. "Протестирайте" си колкото искате, но вие пречите и тормозите останалите, които сме мнозинство!

263

пияница мистик

преди 3 години

До 303ДПС досега 2 пъти е била в управлението с БСП - Тройната Коалиция и при Орехчо. Никога не е била с ГЕРБ. Незнайно защо , както винаги комунистите приписвате греховете си на враговете си. И искам да ти кажа СБОГОМ и успех в някоя бяла държава, като Джуджистан, Венецуела, Беларус, Северна Корея...Там ще си Ок, при диктатурата и тираните. Там няма ЕС и е супер гот. Куба не я споменавам, защото там наистина е куул. Бил съм на Варадеро и е жестоко готино и евтино

262

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 299Знае се. Никога БСП няма да спечелят избори докато още живите хора помнят 97-*** и 2013 година. А ако случайно спечелят изборите то тогава ще видиш какво са всенародни протести и как никога няма да ги оставят да управляват на спокойствие. БСП са бита карта и скоро няма да се докопат до властта.

261

666

преди 3 години

Тази ги хвана амнезията :)))Ама ние помним!!!

260

Анонимен

преди 3 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 300Виие май искахте и друго, пък сега се отметнахте. Да припомням ли - искахте промяна на Конституцията. Защо се отметнахте? Така ви нареди главникомандващия на "протестите" ли? Много сте прозрачни.

259

Анонимен

преди 3 години

Харесвам всеки, който би подгонил оня който взимаше последните 5 лв на старците ни за билетче на късмета! Няма по-долна подигравка с народа от това да му вземеш парите за хляб, като му продаваш надежда, която знаеш че е измамна! Това е гавра с народа!

258

Анонимен

преди 3 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!оооо щом ти го искаш ще се случи. хаххахахаха знаеш ли кога? точно никога :) Отровното трио много скоро ще залезе и с тях и клакьорите им ще потънете в забвение завинаги.

257

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за връщане на всички пари ограбени от народа! Баба ми живее с 200 лв пенсия, защото едни изро%ди й откраднаха труда като фалираха държавата, ограбиха банките и националната пенсионна и здравни системи и си живеят и до днес в ЮАР и др офшорки. Ча%аветата им се изучиха с пенсиите на старците ни по Харвард, а после дойдоха да ни оправят за 800 дни! Така, че ДА на връщането на парите на народа!