216

Анонимен

преди 3 години

"2 500 000 избраха Румен Радев за празидент пред този на ГЕРБ"Ако Борисов беше предложил друг а не Цецка щеше да стане президент на кукуво лято.Днес 2 000 000 горко съжаляват за необмислената си постъпка.Пилот на НАТО и САЩ ала бала - а то - човек на Путин!!

215

анонимен

преди 3 години

Много хора се излъгаха и гласуваха за Радев, напук на Цецка Цачева! Напук не трябва да се прави нищо! Виждате какъв е резултатът - плачевен!

214

СССР

преди 3 години

На Шипка честваме Българската свобода дарена от Русия!!Българите трябва да са благодарни до гроб на Руската Федерация!!

213

Анонимен

преди 3 години

Горкия комунист,бяга и докато не го гонят.много страх е събрал.

212

Анонимен

преди 3 години

На Шипка честваме Българската свобода, не руската. Единствения който прокарва руски газопровод е Бойко Борисов. САЩ му каза в лицето че лъже.

211

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК СЪС САЩ И ПРИЯТЕЛ С РУСИЯ. КАКВО ПО-ХУБАВО?

210

Анонимен

преди 3 години

Айде приберете си ги тия 2 милиона гласували за радев. Първо това беше преди 4 г. и още беше неизвестен ,че даже и натовски генерал уж. После много хора гласуваха за него наказателно заради Баце и сега горко съжаляват. Отделно 500 000 гласа му осигуриха ДПС и той им се отблагодари с министерски постове в служебния кабинет. А да не разбираш разликата между президентски избори(за представителна длъжност) и парламентарни такива е просто смехортворно. Но от тролчета толкова явно.

209

отличници

преди 3 години

ПО ДВЕ НЕЩА СМЕ ПЪРВИ В ЕВРОПА-ПО СМЪРТНОСТ И ПО БРОЙ НА ПРОКУРОРИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!

208

ха ха

преди 3 години

Браво на германците.Осигуриха стотици работни места за продавачи в ЛИДЛ!

207

БСП

преди 3 години

2 500 000 Българи избраха Румен Радев за президент пред кандидата на ГЕРБ!! Факт!!ГЕРБавите *** още немогат да преглътнат смазващата загуба от БСП. И затова сега беснеят безсилни, докато господаря им трупа пачки и кюлчета като за последно!!

206

Анонимен

преди 3 години

Да политизираш тази дата и това място е повече от срамно и показва единствено липса на лични действия, с които да се гордееш. Шипка е в душатани сърцето на всички българи и не е нужно да ходиш и да се показваш най-самовлюбено и да си приписваш чужди заслуги. Подобни действия могат да впечатлят само най-елементарни индивиди.

205

Анонимен

преди 3 години

Хубавото е че догодина по това време ще се ширим в национализирани имоти на герберасти и "прокурори" . Гледам че са ги инструктирали всеки по един сайт да "поработят" малко ама стана твърде очевадно. Залагам 10 лева, че в понеделник оставка ще подаде Гешев, а във вторник Борисов. Е сряда този, който работи на ГЕРБ тук в мненията ще се е покрил като органичен газ

204

Анонимен

преди 3 години

За сведение от доста време ни управляват западни мошеници с цел да пречат да има силни славянски държави и да се облагодетелстват за наша сметка.Да си спомним кои обучиха Ленин в Швейцария да прави ВОСР,кои дърпаше ушите на горби и елцин.И сега капиталите на руските милиардери са на запад,а територията е суровинен източник.За нашата нещастна "държава" да не говорим...

203

Анонимен

преди 3 години

А така,от няколко дена не е говорил глупости,сега пак да плюе,обвинява,а самият той не знае за какво получава заплата,фигурант

202

Анонимен

преди 3 години

Какво разправя тоя, "Мутри вън" докато зад рамото му надничат хора на ВИС и СИК ли?Абе, що не вземеш да си хванеш самолета за МАсквА?

201

Диана

преди 3 години

Този човек дори не знае какво е достойнство...Когато бъркаш не е никак достойно да се нахвърляш върху този, който е пострадал от твоите грешки и се опитва да ти подскаже, че бъркаш вместо директно да обяви грешките ти пред целия народ и така наистина да се почувстваш унизен...Радев трябва да е благодарен на Борисов, че търпи толкова дълго глупостите му, трупайки неговите негативи върху себе си...И този негодник, заплюл надпартийния си пост в полза на БСП ще говори за ЛИЧНО достойнство...

200

999

преди 3 години

Да не забравяме, че в Русия е КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВНО - ПАРТИЕН КАПИТАЛИЗЪМ, А В ЕВРОПА - ПРОСТО СОЦИАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ. ЯМНО РАДЕВ БЪКЕЛ НЕ ХВАЩА НИ ОТ ПОЛИТИКА, НИ ОТ ИКОНОМИКА. ДАЙТЕ МУ ДА БЛЯКА.

199

Пилето

преди 3 години

БСП е по-лошо от Сатана

198

kiki

преди 3 години

bog da pazi bulgaria ot kominterna i tehnite podlogi.!!!!!!!!

197

О хо хо

преди 3 години

ЧЕСТЕН ЧОВЕК НЯМА ОТ КАКВО И ОТ КОГО ДА ГО Е СТРАХ!!!!! ЯВНО РАДЕВ НЕ Е ЧЕСТЕН, ЧЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НЕЩО СИ...Е, МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ, НЯМАМ НИЩО ЗА КРИЕНЕ, РАДЕВ. А ТИ??