13

Т.Шак

преди 3 години

Ако ще цапат вечер, сутрин ще чистят.За ония катунари в палатките става въпрос!

12

Анонимен

преди 3 години

Най-малкото не трябва да ги охранява. Така и няма да имат основания да казват, че полицията ги бие.

11

Т.Шак

преди 3 години

С терористи и престъпници не се преговаря. Айде, не са чак за разстрел, ама поне могат да положат малко обществено полезен труд като си почистят мизериите, с опция за 6 месеца ефективно, ако им е под достойнството да търкат с парцала.

10

hippihater

преди 3 години

До АнонименОт къде на къде законно избраното правителство да дава оставка заради 50 палатки и 200 нагли хипари и анархисти, които потъпкват правата на всички останали? Незабавен арест за тая анархистка ***.

9

Анонимен

преди 3 години

"Хем искали законност, хем не спазвали законите и сеели хаос"Ако имаше законност, в момента щеше да даваш обяснения в прокуратурата за златната тоалетна за 300 бона.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"ами, няма да стане"Е, щом няма да стане скоро нови подсъдими от протестърите.

7

Анонимен

преди 3 години

А като не се обявят редно ли е да ги разпръсне полицията?

6

Анонимен

преди 3 години

Направо да зове жандармерията да ги разкара тия

5

Анонимен

преди 3 години

"Фандъкова зове протестиращите да обявят маршрута си"За да ги заобикаляте и да се правите, че няма протести ли? Ами няма да стане.

4

ШАХ и МАТ !!!

преди 3 години

Брей каква я мислиха и режисираха и какво стана !!! Толкова пари хвърлени за палатки, надници на спонтанно протестиращите, храна , озвуаване и платено за толкова чужди медии, а Борисов не захапва стръвта . Как ще ги оправдават тези разходи без реално полицията поне да се опита да разгони момчета с бухалките , и тогава света да види как се реве по медиите. Че и на Фътмаka от Москва ще му набиват канчето тъй като не оправда очакванията им.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде искат да обикалят. Много важно

2

Ами тя е била

преди 3 години

директорка, дет се вика, видяла е всякакво, като се има предвид какви има в училище.Ама аз на видеото дето трошаха колата и децата плачеха, а ония им крущяха, надуваха вузвелите и рушаха не видях много прекрасни млади хора. Бяха по-скоро някакви пропаднали и очичките им странно блестяха в тъмното, като да са на субстанции. Може да са били някъде по-в страни прекрасните. Аме все някак трябваше да се намесят мисля. Дет се вика заради децата поне...

1

Ами...

преди 3 години

Права е Фандъкова. Много точно е определила дребнодушните протестъри.