261

Анонимен

преди 3 години

Няма такава новина за санкций от Европа за България. Това е фейк от насрания Бабикян

260

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам протестърите, защото вече са само пияници и наркомани. Не харесвам и ГЕРБ, но с оглед разкола който се опитва да вкара Радев в държавата- спокойно ще заявя- на следващите избори ще гласувам за ГЕРБ, а на следващите президентски срещу Радев за който и да е- ще бъде 10000 пъти по-добър от него. Съжалявам нови десни партии- заради хора ката Христо Иванов и компания ме изгубихте

259

Анонимен

преди 3 години

Голямата новина от днес е че cлед час ще се проведе Извънредно Заседание на Европейския Съюз, където ще се обсъжда прилагане на санкции срещу отговорното за изборни измами управляващото ПРАВИТЕЛСТВО на ГЕРБ -(Костинбродската афера, купуването на *** гласове, мъртви души в избирателните списаци, подправяне на изборни резултати и много др. подобни. Също така ще се разгледа и насилието над Протестиращи Граждани - Случеят с БИТИЯТ СТУДЕНТ правист.Очаква се утре лидерите на ЕС изрично да изискат ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА на Борисов и неговото правителство.В противен случай ще бъдат наложени соле

258

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 283Готов си. Отговора ти показва, че в най-добрия случай нямаш никаква идея. В най-лошия работиш за БСП. То в твоя случай и в най-добрия работиш за БСП дори ако не го разбираш.Свободен си.

257

Сат Н

преди 3 години

"онези" житейски неудачници---------Е, не може всички да са назначени из дебрите на герберската администрация, за да си клатят краката и да пеят "Цъфнал герб".

256

Митев

преди 3 години

До Анонимен И аз се отвращавам БЕЗПЛАТНО от Радев !!!

255

Митев

преди 3 години

До Анонимен Не се страхуваме от Русия! Презираме я!!!

254

Gabi

преди 3 години

БОЙКО Е НОМЕР 1 СТАМБОЛОВ 2 АБЕ МНОГО БАБАКЯНОВЦИ МНОГО РОДА ВСЕКИ ВТОРИ НА ПРОТЕСТА АРМЕНЕЦ БАБАКЯН

253

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 276Всеки нормален човек с висше образование, знаещ поне английски и без престъпно минало. Кой ще дойде ще реши суверенът чрез избори. И не, не от ония "вашите" избори, на които за баце гласа си дават 200 000 мъртви души, 100 000 ромове и още толкова държавна администрация.

252

Анонимен

преди 3 години

Май съвсем нямате за какво да пишете, че ни занимавате с такива глупости?

251

майка

преди 3 години

Радев работи против народа. Аз съм майка и всяка вечер трябва да губя време за да заобикалям протестите като пребирам децата си. Това е безобразие. Защо го създаде бе Радев? Кой печели от това?

250

Анонимен

преди 3 години

Черепа пита, къде му е Релсата !

249

1

преди 3 години

Аз харесвам управлението на Бойко. По-добро няма за сега.

248

Я НЕ МИ ПРЕЧИ

преди 3 години

272- ТАКА ИЗРАЗЯВАМ СВОЕТО ГРАЖДАНСКО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ РЕЗИЛ РАДЕВ И КОМПАНИЯТА МУ ОТ АЛКОХОЛИЗИРАНИ И НАДРУСАНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ- ТЕ СА ПО УЛИЦИТЕ АЗ ПЪК ПОКАЗВАМ СВОЯТА ПОГНУСА ЕТО ТАКА...А СЕГА СИ ИЗБЕРИ И ЕДНА ЛЮТА БЪЛГАРСКА ПОПЪРЖНЯ...ТОВА ПОСЛЕДНОТО Е ЗА ДА СМЕ РЕЛЕВАНТНИ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ БГ РЕЗИЛ РАДЕВ.

247

Анонимен

преди 3 години

фигуранта седи на сухичко и пие винце, а гаргите грачат под дъжда и се свиват с две лаещи кабепчета и вкиснала бира

246

Анонимен

преди 3 години

До До 264/266На такива като теб с един въпрос им свалям маската.Готов ли си?Ето го и въпроса:След като свалите Борисов, кой е политическия субект, който ще дойде като негова алтернатива?

245

Анонимен

преди 3 години

Москва не посреща провалени АГЕНТИ! Нито послушни диктатори изгонени от страната си!ИЗПОЛЗВАНИ И УНИЩОЖЕНИ-историята учи,за пример ВОЖДА И УЧИТЕЛ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ? ПРЕДАДЕ БГ ПОД РУСКИ БОТУШ, ОТКАЗВА СЕ ОТ БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ, ИЗБИВА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ,ПРАВИ КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ,СИТОАЦИЯТА Е НЕОБРАТИМА и ненадейно умира

244

Анонимен

преди 3 години

Вечерта от 21:00ч до Румънското посолство отново ще има регистриран протест против блолирането на пътищата от черепчетата. Заповядайте!

243

Анонимен

преди 3 години

Гумен Крадев Галошев Грипенов - Оставка и затвор за предизвикване на разцепление на народа!

242

Анонимен

преди 3 години

266- КАК СМЕЕШ ДА НЕ ХАРЕСВАШ РУСИЯ- В БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДАМЕ ТИЯ ДЕТО МРАЗЯТ И СЕ СТРАХУВАТ ОТ РУСИЯ- НАРИЧАТ ГИ РУСОФОБИ- НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ РУСИЯ.