81

Самун Леб

преди 3 години

Ваксина нема, оти и вирос нема.

80

Анонимен

преди 3 години

Трябва скъпа ваксина с чип. Руската трепе само вируса и не става.

79

Иван Петров

преди 3 години

Само дето "дофторчето" както му казват някой е учил за доктор поне 15 години и работи това сигурно от поне 20. А тези които му дават оценка тук едва ли са прочели една 100на от книгите които е изчел той. Ама то човек когато наистина си е *** и представа си няма колко мноооого неща не знае, за да може да дава мнение и оценка на неща които не разбира. Това че си прочел два фалшиви поста по темата не ти дава право да ръсиш "мозък" по форумите и да объркваш главите на другите празноглавци.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Всъщност съществуващата руска ваксина е плацебо с вкус на лукчета.Така че напазаруваните ще останат дУволни.

77

Анонимен

преди 3 години

По заповед от Москва всички българи руски потгъзници да се явят пред руското посолство да им ударят по една ваксина.Трябва да се жертвате друзя за вашата матушка.

76

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияЗаявките са от 18 държави, за сега!

75

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък незнаен вожд кой е че съди нещо за което няма достатъчно мозъчен капацитет. Типично по български. Нищо не разбира ама и той да се изкаже

74

Тикволандия

преди 3 години

До Как бе: Правилно, защо и ваксината да не използваме за русофобска пропаганда. Ами ако се окаже ефективна и безвредна? Има вече договор за нейното производство и в Бразилия, интерес за закупуване на партиди от поне 5-6 държави. Тогава какво ще приказва нашенският специалист Симидчиев? Жалка работа.

73

НобелПрисГоус то Раш

преди 3 години

Тази година , Нобеловата награда за медицина да бъде присъдена на руската лаборатория произвела ваксината

72

уморени Гепиталисти

преди 3 години

сметката е сметната със сметало за смятане:1 000 000 000 по 5, 10 или 20$-ларета са си5 000 000 000, 10 000 000 000 или 20 000 000 000.преди диларите.те, те за това, и не за онова, е приказнята с/у московците.От по 2 шишенца ще измукнат парата изпод разкапитализираните Гепиталисти.по рано на Московците им викаха Бензинова колонка,ама като падна цената на петрола те го изкупиха по 20-30$, напълниха си празните кладенци и са го шиткат по 70-80$. Гепиталистите са уморени. Борето и Цвю ряпа да

71

Как бе

преди 3 години

Докторе!?Може ли да се съмняваш,че нещо създадено от руската наука не първо и най качествено!Те винаги са прави,дори и когато не са!Все някой ще я купи,да вържат бюджета,че нещо нефта не върви!

70

Анонимен

преди 3 години

До ЕлиЕли, ако наистина те вълнува, с какво си изкарвам прехраната, мога да ти отговоря! Страхувам се, обаче, че трудно ще преглътнеш отговора, затова по-леко със заглеждането в чуждата паничка! От нея едва ли ще има за теб...

69

Анонимен

преди 3 години

До sdСпоко врато, ти си неспасяем... НИщо не може да те повреди повече!

68

Ели

преди 3 години

Интересно с какво си изкарват прехраната пишещите тук защитници на руската ваксина?

67

Анонимен

преди 3 години

Световно НЕИЗВЕСТЕН български доФтор (докторите нямат време да се фръцкат по телевизиите), дава оценка на СЪЩЕСТВУВАЩА ваксина, сравнявайки я с НЕСЪЩЕСТВУВАЩА такава???Явно това трябва да е много силен аргумен в борбата с "руското влияние" :)Ми, да речем тогава "Машаала" на новинарите, все пак е поЗдрав на езика ня един от "пазителите" на България - бивш и настоящ!

66

Анонимен

преди 3 години

Всички скочиха срещу руската ваксина, а дори не са я виждали! Аз мисля, че по-скоро е политическа игла от страна на Запада! Но ВИЖ , ако искарат Израел ваксина ВСИЧКИ ще кажат БРАВО виж какво си направил..... И Исрал ще ваксинират цялата планета!

65

sd

преди 3 години

Руснаците не са способни на нищо освен да правят золуми. само неминуемият разпад на империята на злото ще спаси България

64

1-н

преди 3 години

ков си ти ве да даваш мнение?

63

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 "Първо изречение: "Ваксината е единственото решение"Така си е!Ако оксфордската ваксина ще се произвежда от "Acтрa Зeнeкa": ще изчакам толкова, колкото трябва! Още отсега са освободени от юридическа отговорност! За какво се дрънкаме тука! Когато става дума за пари, много пари!

62

.

преди 3 години

Докоторче. скрий се и не се показвай!