107

Анонимен

преди 3 години

240 хрантутника изядохте залъка на 30 поколения дечица.Няма Господ да ви съди а народният съд.

106

Tt

преди 3 години

Плюете безраборно без да познавате човека. Аз лично ще го богославям цял живот защото вдигна цял самолет за да спаси мой роднина който е никой ))). Колко добри неща е направил забравихте нали. ? и защо ако нещо не е наред във вашата тоалетна трябва да обвинявате премиера? Поемете в този живот цялата отговорност и това ще промени мирогледа си. Това е единственият премиер който поема лично вина. Всчики други се крият зад полите на партиите си.

105

Курти

преди 3 години

Тиковооо, ние пък се молим да влезнеш в храма Студеден................Чао......

104

Само отбелязвам

преди 3 години

Дърт бивш комунист де прави на набожен.

103

НЕКОЙ

преди 3 години

Оставка, оставка, а след оставката пак оставка.

102

Анонимен

преди 3 години

А ние ще се помолим да не те виждаме никога вече

101

Просто човек

преди 3 години

Оставка, мутро!!!

100

Сата НАТО

преди 3 години

Тука му повервах.Ше се моли с 200.Много отчаян изглеждаше.

99

Анонимен

преди 3 години

Жалък лицемер!

98

Владо

преди 3 години

А пред руското посолство няма протести. Дайте да се съберем една група и да блокираме кръстовището там. Желаещи с топки има ли?

97

стар комунист

преди 3 години

Обръщам се към премиера ни - отвратително и противно е да се държиш като лигльо и да се подмазулкваш на народа при положение че за 11г унищожи народа по всички линии.Според мен по-достойно ще е да си подадеш оставката с всички *** около теб и да си отидете без повече да измъчвате хората да стоят по площадите и улиците.Не ти ли се проясни че врътките дето ги мислите няма да минато напротив ще става по-лошо и накрая търпението на народа се свършва и за вас ще е много трагично да не кажа фатал

96

Анонимен

преди 3 години

Хамериканска маша на територията. Господ да те съди.

95

Пустиняк

преди 3 години

На кой ще се молиш, бе тиквуняк! На Маджо, чичо Венци, Шиши или Ахмед - агент Сава. Или пък на Вальо Златев. Много богове имаш ти, всички кой от кой по-зли.

94

Анонимен

преди 3 години

Тоя, който унищожи здравето на българите и ограби здравната каса, който остави села и градове без медицинска помощ и аптеки, тоя ще се моли за нашето здраве?***!Оставка, съд и затвор за мутренската мафия!

93

баба мара

преди 3 години

сега е момента да си подадеш оставката и да ни отървеш от присъствието сине може депутати избрани с купени гласове да пренаписват конституцията всичкитепредложения много са закъснели

92

Русия

преди 3 години

Бибитку и гьобелското МУ СМРАД!

91

Анонимен

преди 3 години

До онзи дето щял да се моли Борисов да си подаде оставката и се чуди защо не я подава.Ами много просто е ама трябва акъл.Щото тези, които се молят да не я подава сме много повече.Никакви оставки пред опасността да дойдат Радевци и Путинци!

90

ЕНИЧЕР

преди 3 години

ЕЙ КАКЪВ БЪЛГАРИН СИ ТИ БЕ? ПОМПАШ С МИЛЯРДИ ФИРМИТЕ НА ДПС ! ОСТАВКА!

89

Анонимен

преди 3 години

Скъпи сънародници, пиша в този сайт , защото наборите са заблудени. Господ да дойде на власт пенсиите ще са същите. Сега искам да ви кажа , вие сте най добрите граждани на България в това число съм и аз.

88

ОСТАВКА

преди 3 години

До АнонименДА ИСТИНСКИ ЕНИЧЕР! България е обезлюдена, бедна и отгоре на това няма никаква алтернатива за промяна. Какъв българине си ти бе управляваш с ДПС! СМЕШНО Е !