29

Анонимен

преди 3 години

НАТО- национална американска терорестична организация!!!

28

Гтт

преди 3 години

Белорусите са като дечица, които си мислят, че мама и татко ги потискат и ограничават. И че веднъж да се отърват от техния дотеглив надзор, ще заживеят в рая. Понятие си нямат от какво ги предпазва авторитарният режим и бъркат желано с възможно.

27

Кретен

преди 3 години

Ес ще си прави каквото си щеС икономика два пъти по голяма от сащ и китай заедно ще налага санкции на който си искаЕдинствения недостстък е че си няма армия и плаша на нато но това ще се промени скоро

26

Анонимен

преди 3 години

Даже нямат google street view. Дори Русия има....

25

Анонимен

преди 3 години

Този професор май е на заплата в Кремъл. Тъле КР...тен щом сравнява искането за политическа смяна със смяна на тапети. Освен, ако няма предвид как един и същ модел стар тапет бива лепен над 20 години дори когато домакините не го искат.

24

Анонимен

преди 3 години

Подлогът в изречението ВИНАГИ се членува с ПЪЛЕН ЧЛЕН.Следователно:ЕропейскиЯТ съюз... .Прочетох заглавието и спрях.

23

Иван

преди 3 години

До антизападопоклонникХахахахах, дори няма Street View в Беларус :D :D В Гана има Street View дори :D

22

Иван

преди 3 години

До баджакИ аз така съм чувал, но немският му приятел е казал, че в Беларус е готино. Та знам ли, могат пък да лъжат тези гадове швейцарци и реално да е по-яко в Беларус :D

21

баджак

преди 3 години

До До ИванАз пък си мислих, че Швейцария е най-уредената. Ама сигурно съм сбъркал.

20

антизападопоклонник

преди 3 години

До Иван,То освен сухи статистики, има и Google street view, има и доста снимки за Минск и Беларус като цяло в нета! Позаинтересувай се малко, пък тогава коментирай.

19

Иван

преди 3 години

А мой пък приятел каза, че Беларус е по-голяма дупка дори от Русия? Сега идва истинският въпрос - на кого да вярваме - на твоя приятел или на моя приятел?

18

Да бе!

преди 3 години

Захари Захариев, тоя руски шпионин ли ще ни казва какъв е Европейския съюз. Аре чупката бе ***, никой не ти вярва, а и наближава време, когато ще ти се наложи да се укриваш, ако преди това не си избягал в Делтата на Амазония...

17

Анонимен

преди 3 години

Стандарта на живот няма значение.Въпроса в оцеляването на една нация е само в раждаемостта на същото по състав расово и етническо младо население.Другото са глупости.

16

До Иван

преди 3 години

Ти сигурен ли си,че всичко в Гугъл е истина.Никога не давай определения на хора на който не познаваш.За стандарта е вярно,а още повече по-висока заплата,не означава по-висок стандарт.Освен да проверяваш всичко в Гугъл вземи и се просвети малко.Ще ти цитирам думите на Сираков след мач в Минск:НИЩО ТАМ НЕ Е ТАКА КАКТО ПИШЕ У НАС ЗА ТЯХ.Цитирам по спомен..Мой приятел представител на няколко немски и американски фирми каза,че това е най-уредената държава в Европа и най-лесно се прави бизнес там.

15

Иван

преди 3 години

До АнонименДопреди около 5-6години стандарта им беше по-висок от нашия,автопарка им беше с 10години по-нов от нашияЖалки ***, като лъжете, поне вижте преди това Гъгул какво пише :D Смешници.

14

!!!

преди 3 години

Хахаха, бегай от тука, *** дърт - GDP per capita:Bulgaria - 9272 USDBelarus - 6290 USDСмешник, по-висок стандарт от нашия :D Обратно в Кремъл, ***.

13

Анонимен

преди 3 години

С риск да ме определят за какъв ли не,ще кажа,че много малко хора познават Беларус.Мои познати по различно време бяха там служебно и след като се върнаха оттам никои не им вярваше.Допреди около 5-6години стандарта им беше по-висок от нашия,автопарка им беше с 10години по-нов от нашия.Изключително чиста,подредена и уредена държава.Сигурно има и полицейски натиск,но не е явен. Говорих и с колега от Германия,който беше там и той беше впечатлен,но като разбрали,че е германец го игнорирали.

12

Анонимен

преди 3 години

Протестите в Европейския съюз за признак на свобода и демокрация.Протестите извън Европейския съюз, в Русия и Беларус, са признак на диктатура.В Европейският съюз полицията бие нарушителите на реда, хулиганите, а терористите веднага ги приключва.В Русия, Беларус полицията бие народът, хората, опозицията, а терористите са борци за свобода.

11

Анонимен

преди 3 години

Пътят на БелоРусия е само с Русия ако искат да оцелеят като държава и етнос.

10

Анонимен

преди 3 години

Само за няколко години в ЕС Чехия Унгария и Словакия западнаха яко.Ниски заплати нисък стандарт и прститция.Цял свят ходи да им жените щото нямат пари по-евтини от наще рoмки ето това е ЕС.