36

БРАВО!

преди 3 години

До Русия Колко много ще напредне Русия като военния и бюджет за 2019 г. беше 48 милиарда долара, ав същото време военния бюджет на Пентагона беше 718 милиарда долара. Излагаш се като кифладжия...

35

Русомраз

преди 3 години

...20 години от онази събота в която Пyтлep осъди на cмъpт 118 моряка...

34

До Krom

преди 3 години

Кеф!

33

Анонимен

преди 3 години

вместо да четете ропагандите на сарапитеците вигжте си нашата държава не се отличаваме много от курскда путин е лош - много е лош ако не беше той русия нямаше да се различава от сирия украйна или българиящеше да е колониядя сте прочели материалче за елцин дето за всичко се съгласяваше с американцитеи беше почти разтрадил държавата им - той е готин щата слугуваше на краваритекогато путин взе власат имаше война в чечня и заплатите им бяха по 3 долара

32

Русия

преди 3 години

До 22Ква техника има Норвегия бе туркофил???Тия и гайки не праят.

31

Русия

преди 3 години

Продължава ме напред и толкуз. Га на другити ши им потънат подводници и ядрени ледоразбивачи като ги нямат.

30

Чебурашка

преди 3 години

До Lex......... Русия остава единствената бяла православна държава и....... Да бе, бяла. Лавров, Шойгу и Кабаева, подругата на джуджето са най-белите руснаци. Путлерастите наистина сте изпушили яко!

29

Чeбурашка

преди 3 години

Слава на Путин!

28

Не

преди 3 години

се радвам на чуждото нещастие, но като чета някои от коментарите с кеф си спомням разплаканите краварски мутри, когато ВЕЛИКАТА им совалка се разпадна при излитането!

27

NASA

преди 3 години

Всичките оръжия , които притежава феодална Рус са конвенционални и няма да им свършат никаква работа в предстоящата космическа война. Който не е съгласен с този факт, значи че не познава космическата мощ на Пентагона...

26

Анонимен

преди 3 години

Срещнеш лиРуш0фил+, поздрави го с правата лопата.

25

Стефанов

преди 3 години

До Русофил+Ти си болен, бате, започни спешно лечение...

24

Анонимен

преди 3 години

Примитивно ниво на технологии.В следствие на лошото ниво на образование в Рассия.Сложни задачи по математика и физика за да се правят на по-умни от западняците но само малък процент от русначетата ги решават останалите ученици тоест огромната част не схващат нищо.Нискотехнологична нация мърлячи недоизпипват и карат на както дойде.Да сте чули за потънала френска американска или англииска подводница в последните 50 години в мирно време?!

23

Чебурашка

преди 3 години

До Русофил+........ Днес Русия вече е изправена отново на крака...... Путин поднял Россию с колен и положил раком!

22

Анонимен

преди 3 години

Нормално е Запада най-вече Сащ и Велика Британия да искат и желаят лошото на Русия.Ако не са Сащ Финландия Чехия Унгария Словакия и Полша ще паднат под руският ботуш моментално.Франция са прикрито зад Русия тъй като във Франция е пълно с комунисти.В Германия също понеже истински германци почти няма те се самоубиха след войната сега там е пълно с руски имигранти.

21

Русофил+

преди 3 години

Мир на праха им. Инцидентът с Курск е горчив епизод от суматохата и разрухата в Русия, настъпили в резултат от краткия период на приятелство и струдничество с Демократичния Запад. Началото за Путин беше неимоверно тежко. Днес Русия вече е изправена отново на крака. Чудно защо това съвпада с прекъсване на сътрудничеството с Запада.

20

Анонимен

преди 3 години

Кой ще си бие руская ваксиначка?

19

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен Алкохолик..... Колко деградира трябва да си за да се радваш за смъртта на хора. Отново няколко индивида тук на заплата...... Ама ти верно си много заблуден 2луп! И щом си на 47 години няма шансове да се оправиш.

18

пияница мистик

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликПич, аз съм на 43 години и не живея с никаква омраза :))) Животът ми е щастлив и спокоен. Но чети на комунистите, антизападняците и анти САЩ само какви клетви, каква омраза и злоба струи към целия демократичен свят. И извинявай, но не мога да харесвам диктатори като джуджето, Ким Грух, Мъдурко и прочее автократи и тирани. Сори. А "граф Монте Кристо" ми е любима книга, но поуката за отмъщението не ме кефи

17

Анонимен

преди 3 години

20 години от времето когато Норвегия предлагаше техника да извадят подводницата защото велика Русия нямаше такава и те отказаха. Убиха моряците за да си покрият глупосттите.