201

Оффффф!

преди 3 години

Обаче ако аз взема една касетка домати и *** с яйца, да замервам протестиращите, мене ще ме арестуват като провокатор. Протестърите са защитен вид. Записани са в Червената книга. Пфу!

200

Сметката

преди 3 години

Рано е за празнества.Тепърва ще се търси политическа отговорност От Борисов за новата Катастрофа. Трябва да се търси и финансовата. Новият прокурор задължително да започне от Борисов. И по надолу по веригата. Всичко заграбено трябва да се върне на Народа. После присъди. Особена отговорност да се търси от СДВР София, Симеонов и Каракачанов.

199

Анонимен

преди 3 години

Не търсете виновни, виновникът е един - Тиквата от Банки. Той и Гешев забъркаха кашара.

198

Анонимен

преди 3 години

Вие май пак повярвахте на боко? Че ще подава оставка, че няма да ви закача. Софиянци вече гнусливо заобикалят безсмислената ви клошария, още повече, че в момента на орлов мост няма един трезвен.

197

Анонимен

преди 3 години

Политици и политички прехода ви приключи със пълно фиаско, като отмъщение за цинизма ви на богоизбрани политици през последните 32 г хората ще гласуват за фигури смятани за аутсайдери и маргинали. Сега ще ви турим Слави. Някой дали си спомня за Камерън или Тереза Мей и дали ще помни Меркел като падне. Слави ще го помнят всички и народа ще пее песни за Слави.

196

Анонимен

преди 3 години

Красивите и умните протестираха против Орешарски. Този протест е на глупавите и претенциозните! Освен претенции и искания, друго не могат да предложат. Дори в опозиция не могат да са единни, а са се разделили на три лагера от по 20 човека. ***.и! Божков доволно потрива ръце!

195

Анонимен

преди 3 години

Преди ареста на Гешев, всички да му благодарим. Заслужава го.Браво

194

Анонимен

преди 3 години

Важно е че хунтата абдикира.Герб след 2 месеца няма да има. Който е по умен ще се пребоядиса. Фандъкова даде старта. Успех Герберюги. За борисов и шайката, дано ви паснат килиите

193

Анонимен

преди 3 години

Евала на Гешев! Успя да напълни площадите.

192

Анонимен

преди 3 години

Гешев що не завърши първо юридическо образование, па после му давай акъл къде какво да прави.

191

Анонимен

преди 3 години

Гешев трябваше да изведе Фигуранта със белезници и да го вкара за 24 часа във ареста, Та да се научи на ред и правила, ама още не е късно и да иде и да го просне на земята. Нощеска кой знае колко коли ще подпалят тия със факлите мирен протест другия път, утре София ще осъмне в пушеци и пожари Само ги вижте какви мутри са тия от снимката, вярвате ли на тия хора ?

190

Див агpap

преди 3 години

Ще пусна за Бойко.

189

Анонимен

преди 3 години

Радев можеше да измете хунтата за 20 мин.Борисов с белезници. Съжали ги. Народа обаче не съжалява мутрите. Затвор.

188

Анонимен

преди 3 години

Как е чЕкмеджето? Скърца ли от пачки?

187

радио Ереван

преди 3 години

тия спонтанно протестиращи какво ше правят след пълната победа ? отговор: ше се върнат в чужбина , ше продължат да преуспяват миейки чинии !изведнъж недоволните от България станаха родолюбци?отговор:да,срещу някой лев!

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214Жербepcтите утре ще са като нacpaни. Ще смъpдят, ама ще се прават че не е от тех..........Всички редови българи ще са оакани през зимата но не и тези от БКП-то защото гарван на гарван око не вади!

185

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям идеите и целите на протеста!

184

Слънчасъл

преди 3 години

Герберюги, нов конгрес по обед ще има ли?

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217Утре оставка! И поне временно кражбите ще спрат..............Няма! Имането ще си намери нови собственици! :))))))))))))))))))))))))))))))А ти ще го.............:))))))))))))))))))))))))))))))

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Заемаме се с организаторите на протеста за проповядване на нацистка идеология. Веднага......Каква нацистка идеология бре Марко Кралевити, вие едвам гащите си държите на ***. Вие с КАМУНИЗМЪ не можете да се оправите камо ли с национал социализма! :))))))))))))) Туй ни е за наряд УВЧЪР или агро-чубанисти! :)))))))))))))))))))))))))))))