369

не ми е ясно

преди 3 години

За какво са му на тоя тия две подводници?Кво ще ги прави!?

368

Богат трол

преди 3 години

Нека бюстовете да са два . От ляво Каракачанов от дясно Симеонов.Мостът на патриотите.А вождът ще е в цял ръст. От бронз.

367

Анонимен

преди 3 години

Явно много надценявате собственото си мнение, щом смятате, че е достатъчно да сваля правителства и да реди постове. Има си избори за тая работа

366

Богат

преди 3 години

Искам бюстът на Каракачанов да изникне на Орлов мост след потушаването на бунта. Още утре сабалям.Да напомня на непослушните.кой управлява.

365

Додо

преди 3 години

Немедленно прокурорско действие и криминализиране на русофилията, соросоизмът и всички други форми, кварещи Българската Християнска нация! Г-н Борисовъ, действувайте с твърда ръка срещу враговете на Нацията! Богъ Съ Нами, Братя!

364

Анонимен

преди 3 години

"вола рие ,рие и все на гърба му пада " тея "протести" вдигнаха рейтинга на Бойко до недостижимост ! сега ако има избори Герб печели почти 100% и всичко благодарение на фигуранта,***,иванов и мая и оназ кОрнела

363

Анонимен

преди 3 години

Как не го хвана короната тоя с тези килограми?

362

Додо

преди 3 години

Г-н Каракачанов, досега не сте свършили много като политик. Скромен сте като постижения! Сега е момента да действувате решително с вразите агенти - соросoиди и русофили и да се справите с тях с твърда ръка! България вази гледа, г-н Каракачанов! Други шанс немате! Не приказки, а немедленни действия с твърдата ръка на Закона! Богъ да пази България!

361

Богат

преди 3 години

Кара качанов отвори си долапа да видим има ли пачки там ,или само мръсни чорапи.Ако само чорапи ,значи си будала.

360

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Каракочев,сложи синята каска и излез на Орлов мост да...агитираш там.Народната любофф ще те...осени с меки...червени домати и дузина топли...сурови яйца.Ако издържиш само 5 минути,значи си...герой и ставаш за...военен министър.Другото са...празни приказки.

359

КАРАТУМБАКОВ

преди 3 години

Ся кат продам 1000 паспорта Бг гражданство- това са 500 000 евра! После купуваме две подводници -там са 2 милиарда -Имаме чиста печалба 1,5 милиарда -От самолетите гушнахме 1,5 милиарда долара -Там участвам с 300 мил долара печалба - И като сметна всичко в Папане -Това са над 500 000 тона македоснка наденица плюс 100 000 агнета и остават поне още 1 милиард в Мойта Лична Швейцарска банка !! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ !!! ВИВА ! ОБИЧАМ ПАТРИОТИЗМА!! ВЕНСЕРЕМОС -ВСИЧКИ ПАТРЕОТЕ -ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

358

-

преди 3 години

Лицето на СРАМА, ПОЗОРА и ОТРАЩЕНИЕТО!

357

Анонимен

преди 3 години

Тия позитанковци нямат ли срам да се показват по кръстовищата. Кога в София са печелили избори и се надяват да спечелят. Методите на комунистите от историята са известни-терор, хаос и анархия. Само че тия гаменчета и в казармата не са ходили и не им идва на плитките мозъци, че с контейнери революция не се прави. Няма как да се получи. Дришльовци...

356

Лютфи

преди 3 години

Който смее(дръзне)се заиграва с етническата карта....

355

Анонимен

преди 3 години

30.лета чакаме да свърши адът.За едните ад за други България е рай. За Шепа дебелочели ченгета е рай.За за има рай за тях останалите е нужно да са в катрана.Оставкааа

354

Шкем Бьо Воевода

преди 3 години

Министърът на "Войната", Шкембе Войводата, да направи за армията, едно показно как се прави "шкембе-коремно" на лоста!!!

353

ГЪРЦИЯ

преди 3 години

зАщо бългАрия не се застъпва за братска Гърция пред *** Срам и позор!!!

352

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван го чакат много тъжни дни. Този лоясал индивид трябва да разбере, че народът мрази дебелаците на власт, а Каракоч прелива от тлъстини и мазнини. Гнус!

351

Ф.С.В.

преди 3 години

До Герберски ***---Знаеш че те закопах (за Зимата) и МНОГО те Боли !!!-хахахахаахахахахах ЕНДЖОЙ!!!

350

Анонимен

преди 3 години

Бойко да дадял оставка. Тия имат ли нещо в червените си тикви. Кога Герб са давали и ще дадат власт на комунистическите отрочета. Наивници.