293

Анонимен

преди 3 години

До ФактХахаха тази мантра опорката ли ви е. Сякаш някога сме били по наред в европейския съюз, та да искаме да се върне предишно управление / щото то друго не се задава. По-добре да стъпим на ниското стъпало и да вървим нагоре, отколкото да се върнем обратно.

292

Анонимен

преди 3 години

До ФактФакт е също така, че вече ни сравняват със страните от ЕС, вместо със страни като Молдова, Украйна, Беларус, Раша и пр, от чието ниво тръгнахме и ние.Факт е също така, че високата смъртност, особено силно повлияна от кердиологичните и нверологични заболявания се дължи на здравната култура на българина, който пие като смок, пуши като комин, присмива се на хората, които спортуват и не слиза от колата. А за това са си виновни хората, а не управлението.

291

Оставка на ГЕРБДПС !

преди 3 години

Ами какво чака каскета, че не връща Черепа и Мустака в България ?Къде е червената бюлетина към Интерпол за издирване на опасни престъпници и връщането им в България ? Или не ги издирваме, защото ПРКРАСНО знаем къде са и, ако случайно се върнат и си отворят устите, много хорица ще пострадат и то яко ?!В момента имаме мафиоти, начело на мафиотска държава и така ще продължава, докато не изринем мутрите от властта .

290

Факт

преди 3 години

И мантрите за комунизма вече не вървят - никой под 35 години вече не помни какво е комунизъм, така че обясненията че комунистите са виновни може да вървят при бабките над 65.

289

Анонимен

преди 3 години

Съвсем умишлено ги оставят, агресивни и провокативни са, и те и мисирките им и накая ще си намерят майстора.

288

Факт

преди 3 години

България е:- най-бедната държава в Европейския съюз- с най-ниско продължителност на живота- на първо място по инфаркти, инсулти и т.н.- най-корумпираната- на последно място по свобода на словотоКато изключим посоченото горе - всичко останало е екстра.

287

Мащаби и гледниТочки

преди 3 години

До Анонимен 323Първо сравняваме положението си днес с дереджето ни от Жан-Виденово време, после гледаме къде е Западна Европа и къде сме ние след 75-годишно вилнеене на комунисти в земите ни.Това е визията на мислещите. Платените пишат каквото им се каже. Или задават въпроси като за бавноразвиващи се.

286

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 323Първо кажи ти кои показатели за качеството на живот знаеш.

285

До 311

преди 3 години

Къде я четеш тая информация? Средната работна заплата в България и Румъния е почти еднаква. За различните сфери, средните заплати са като у нас. Всяка година растат с приблизително еднакъв процент. А преди години, колко пъти ти вдигнаха заплатата, можеш ли да ми кажеш

284

Анонимен

преди 3 години

А същите будне граждани защо не внесоха жалба срещу ремоните на ремонтите на ремонтите на ремонтите на любимата им кметица Данчиту?

283

Анонимен

преди 3 години

Жалба ли...?1 милион софиянци и не можете да се организирате и да ги смачкате тия *** по кръстовищата...

282

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 317Я дай източник на това твърдение.

281

Анонимен

преди 3 години

До До 309И такива хора имат наглостта да обясняват колко вългарен бил Борисов. Не, че одобрявам това как се държи, но човек първо себс си трябва да погледне.

280

Анонимен

преди 3 години

До Не ми ги фалиМиналата година България имаше рекорден БВП в цялата си история.

279

Анонимен

преди 3 години

Ако видя някой да ми пикае в двора, такъв бой ще яде, че после ще пикае през катерър. Изобщо не ме интересува какъв е и за какво се бори!

278

До 309

преди 3 години

Вашият речник, говори за това, колко не сте *** Вие.

277

Не ми ги фали

преди 3 години

Фактите са си Факти, до 2009 година Румъния чувствително изоставаше от нас, даже се ядосвахме че ни слагат в една група за ЕС, сега след 11 години упраление на ББ, нещата са коренно различни, Румъния е с 50 % по-високи заплати и пенсии

276

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 299БСП-то убеди добитъка, че никога не сме били по-зле от сега при положение, че никога не сме били по-добре.Е, добитъка си заслужава съдбата.Заслужава втора Виденова зима и вярвам, че БСП ще му я даде.

275

Анонимен

преди 3 години

герберските платени тролейбуси сте много смешни, видиш ли КПП-тата били много убаво нещо и не ограничавали нищо,

274

Анонимен

преди 3 години

До Не ми ги фалиЗа твое съжаление, управлението на страната и "еврофондовете" също са неразривно свързани. Ако се управлява лошо и "еврофондовете" спират, както става на два пъти по времето на БСП. Освен това явно приказките за краденето нещо са пресилени, щом остават пари за да има реален и видим прогрес. Да не говорим за глупостите за това, как разбираш ли, индустрията и селското стопанство така или иначе си се развивали, видиш ли. Ей така, без условия, кредити за бизнеса, ниски данъци и пр.