83

михаал

преди 3 години

Тези които ограбиха на баба вола и кравата, и завзеха на дядо имота, и ни оставиха без поминък, са видели че има още облаги които им липсват и затова апетита име огромен. и за това си мислят че жълтите повета кръстовища са техни.

82

Анонимен

преди 3 години

Хрантутниците на крадеца Борисов,ха сега прочетете по долу списаните биографии на двамата генерали:Слушам ви-тролчета!

81

222

преди 3 години

От този гол *** започва да ми се повдига. Радев, ти си срам за България!

80

Аз

преди 3 години

Катастрофална личност. Тотална липса на обединение, липса на знание, липса на човечност. Катастрофален човек, човек издигнат от БСП, които дори не могат да поддържат Бузлуджа....как ще се справят със държавата, ако не могат да поддържат личната си собственост?!?!

79

фигурантът

преди 3 години

Гаварит Масква! Радев слуша.

78

Факт

преди 3 години

Радеф е срам за тази институция!!!

77

мирча кришан

преди 3 години

Безделникът от Дондуков 2 пак напомни за себе си, за да не го забравим. Много го моля, да не взема отношение по въпроси от които никак, ама никак не разбира. Да си направи партия, да се яви на избори и ако народът го пожелае, тогава да взема отношение по политически въпроси. Този човек няма да се научи никога как да се държи. Той е като развалена грамофонна плоча, само едно повтаря. Краставицата има 99% вода.

76

ОПГ БСП

преди 3 години

Мутрата Радев - ВЪН!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Ген. Борисов,завършил академия на МВР в Симеоново, всички на възраст знаем какви кадри произвеждаше прословута"академия"през комунизма с профил"противопожарна техника" произведен в чин Генерал през 2004 от Президента Първанов!Езици-Владее Български..........

74

Анонимен

преди 3 години

Другарю льотчик, не коментирайте неща,които не са ви ясни.

73

Анонимен

преди 3 години

Радев е лицемерен интригант.Всичко прави за да цари разруха, разкол и хаус в държавата ...точно както жилае Кремъл.

72

Анонимен

преди 3 години

Който разследва президeнтската институция е мутра, кажи нещо за радиоактивните отпадъци къде са закопани, кой ги е закопал, искаш май да сринеш прокуратурата и пак да си копаеш радиоaктивните отпадъци дето ти падне. Как искаш институциите да си вършат работата като ги наричаш мутри отде ти плащат да работиш срещу българските институции и що не пускаш проверяващи в президенството.

71

Анонимен

преди 3 години

До Дори да не харесвамГЕРБ пак ще ви изиграят яко,не гласувайте за нови партии,само за ДПС и БСП!

70

ПРИМЕР ОТ БАН - 4

преди 3 години

Да видите как погазват законите именно членовете на АКАДЕМИЧНАТА ОБЩНОСТ от прависти, с които се консултира Радев!И да се убедите що за креатури биват хрантутени с вашите пари на данъкоплатци - около 2 900 хрантутника, които разполагат с имоти за 5 милиарда! Плащате заплатите и на още около 3 500 други служители на БАН, една част от които са висшисти, но слугуват на тези 2 900 връзкаря, за които законите не важат! Те са над закона, защото са с връзки, чиито корени са още в соца!И Радев е с тях

69

Анонимен

преди 3 години

Американският посланик още преди години го беше казал, че у нас има два вида правосъдие. За бедни и за богати!

68

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП и ДПС да управляват,само през тяхното управление страната беше спокойна и не преследваха и мачкаха хората!Не им искаме новите партии,колкото пъти дойдат нови партии на власт,толкова повече затъваме и се пълнят гробищата и заравят България в блатото!Не, благодаря!Искаме си старите партии ДПС и БСП.Сега погледнах статиите в ПИК,пак правят интриги и задкулисни договорки и ще ви изграят и после пак ще ревете и виете,но тогава няма да има вече и хора за площадите!

67

Дори да не харесвам

преди 3 години

ББ и ГЕРБ,като видя и чуя този какви ги говори,като видя и битката за властв БСП,Мая с долните и инсинуации,чалгаря популист,Кръга Капитал(Василев),направо ГЕРБ и ББ ми се струват като дар божи,влюбвам се в тях и наизборите съм техен.

66

Пример от БАН - 3

преди 3 години

,а на негово място веднага била сложена персона-протеже на друга леля, първа приятелка на пенсионираната съпруга на правист от въпросната АКАДЕМИЧНА ОБЩНОСТ от прависти.БАН си има устав,процедурата по избор на нов директор се точи минимум 6 месеца и през това време старият директор е на поста си.Цял институт прати жалба до медиите, но отговорът на тогавашния председател на БАН беше с подигравателен тон, изречен със смях "Сефте се нарушава Устава!"И НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕ НИЩО!Да видите как ....

65

Анонимен

преди 3 години

Фигурант мамин нови опорки ли пратиха от изток да съсипваш държавата?

64

Анонимен

преди 3 години

Неблагодарен човек е Радев, Борисов го направи президент, като номинира Цецка, а той е неблагодарен и само джафка срещу Бойко.