196

Пепи

преди 3 години

Германец му кажи и това е достатъчно. Коренните Германци са меко казано отвратителни, а тези с парите те гледат като някакъв червей. Прости са като задни частои на човек

195

знаем бе

преди 3 години

интересното е когато в началото на зимата ковид-а удари вентилатора и всичко стане мазаво кво ще *** ***?

194

Анонимен

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛТебе *** вече от километри те познавам. И ти си пишеш само едно и също от месеци наред. И да - за справка, Швеция е на 31-во място по заболеваемост в света, далеч далеч зад Италия, Испания, Великобритания, Германия, Франция и тн. (говорим за Европа без изобщо да става дума за Щатите и Южна Америка), които ходят с маски, спазват дистания и какви ли не още малоУМ ия.Стига сте повтаряли едно и също до припадък, не са много *** които още ви вярват. И да -БРАВО НА ГЕРМАНИЦТЕ!

193

пенсионер

преди 3 години

''Полицията разтури демонстрацията заради неспазване на правилата: маски и дистанция''.Защо не покажете как полицията разтури демонстрацията?Обявявате само броя на ранените полицай,а не пишете че има над 130 арестувани протестиращи!

192

личи им отдалеч

преди 3 години

Комунизмът винаги доказва себе си Науката за тях е нещо намерено в чуждия двор Който раздава дипломи на всеки появил се резултатът е стадото пропада в пропастта след харизания водач

191

Свети Георги

преди 3 години

Платена статия, платени коментатрои, опитващи се да насаждат изкривено обществено мнение... И думите подмениха по Оруелски. *** са не тези, които не спазват мерките, понеже все още притежават мозък, а именно тези, които са дълбоко приспани и правят каквото им каже телевизора, защото отдавна е заменил сивото им вещество. Понеже всичко, което се случва е "истина", а тя не се страхува от критики, очаквайте този коментар да бъде скорострелно изтрит.

190

Анонимен

преди 3 години

Ако в България направят партия на ковидиддиотите начело с Мангъров и Радев ще спечелят изборите от раз. Само те могат да бият ГЕРБ на избори.

189

Ранчи

преди 3 години

Ако един човек се интересува от своето здраве и благополучие ще носи маска и ще спазва дистанция просто от уважение към себе си и другите. Това са предпазни и превантивни мерки, дори и без пандемия. Аз съм за тези мерки, протести по време на пандемия и всеобща криза говори за голяма безотговорност и неуважение както към себе си, така и към другите. Право е да се протестира, но не в най-неудачното време. Човек сам трябва да преценява с главата си какво е вярно и какво не. Благоразумие!!!

188

Анонимен

преди 3 години

В България ковид *** са много повече,много прости хора има у нас,прости като гъби

187

Анонимен

преди 3 години

А У НАС ФЕЛФЕБЕЛА И *** УМИШЛЕНО ТЛАСКАТ ХОРАТА ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ,ПФУУУ,РОДООТСТЪПНИЦИ

186

Анонимен

преди 3 години

И в България е пълно с откачалки, като тези. По кръчми, чалготеки и прочие пиянски сборища е пълно с такива, някои даже пишат и тук в днеса.Какво ги чака хората, които спазват ограниченията заради откачалките, просто ме ми се мисли....На такива, които отричат всичко в такъв тежък момент за здравната система и държавата, трябва със за към да им бъде отнето правото на медицинска помощ и директно да бъдат вкарвани в моргата, иначе не виждам спасение.

185

*

преди 3 години

Тази епидемия, започна от Китай и сложи край на милионните неспирни демонстрации в Хон Конг. Хората бяха тръгнали на живот и смърт да се борят против тоталното, преждевременно и незаконно присъединяване към комунистически Китай. Сега ги смачкаха. Западът трябваше да направи нещо, не само да порицава, но не пое риска да отваря война. Това беше голяма победа за КПК.Сега надеждата е в Германия, дано се очисти от неомарксизма който трови целия свят!

184

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Колкото и да се упражняват тук всякакви словоблудци - болестта съществува и взема жертви. Без мерки жертвите са десетки пъти повече, за справка Швеция.Образованите хора разбират и спазват мерките, други без образование и професия, протестират, защото друго не могат. Ще протестират, докато търпението на останалите се изчерпи, и тогава ще дойде голямата метла. За да можем да живеем и работим на чисто.

183

Анонимен

преди 3 години

Писахте ли нещо за Райнсберг как новодошлите на талази пииждат да бият германците?

182

Анонимен

преди 3 години

Короната е вирос, никакъв вирус не е. Ебола е вирус -> 60% умират.

181

Анонимен

преди 3 години

Този вирос е по-фалшив от кацането на луната. И ковидоитите го разбраха дори в Германия

180

Анонимен

преди 3 години

До 251.КОРОНАВИРУС, ВИРУС СЪС У АНЕ СЪС О ВИРОС ЕНТЕЛЕГЕНЦИО!!!!

179

Резистанс

преди 3 години

Браво на немската съпротива.

178

Анонимен

преди 3 години

Гледай ги гнусните медии наричат *** нормалните хора!!!!И от какво заразяване ви е страх, бе...нали протестиращите били малко????

177

Анонимен

преди 3 години

*** са либерастичните отпадъци, днк останки, които затвориха почти целия свят. Хората които си искат нормалния живот обратно, са нормалните