113

Професионален трол

преди 3 години

За троловете винаги ще има работа. Докато има борба за власт и медии, ще има и работа за троловете.Пишем всичко, за този който си плаща.

112

До 126

преди 3 години

Ако стоят така да развъждат вирусите , има шанс до 15 септември ,, грипчето,, да принуди децата да учат от къщи.

111

Анонимен

преди 3 години

Към 120Какви са тия българи от цял свят? Тези от БСП ли? Множеството което избра това правителство не са нa улиците и се опитват да отидат сутрин на работа въпреки рекета на шепа самоизбрали се!

110

Сопа ,сопааааа

преди 3 години

Такса синя зона за всеки ,който иска да протестира и глей Ко става ще изчезнат яко дим

109

Тонката

преди 3 години

А Старозагорски партизански отряд от около 50 човека искат да се доберат до магистрала Тракия и да направят и там къмпинг:):):)Е там вече ако това стане голем кютек ше отнесат местните Старозагорски къмпингари:):):)Тва го няма по цял Свят 50 човека да искат да блокират магистрала:):):)Оставка ли?През крив макарон:):):)

108

Анонимен

преди 3 години

Дрога, смрад и липсва статуя на Радев с вдигната ръка.,,Стoит статУя совсем без x..., рука поднята, держит....

107

Анонимен

преди 3 години

Няма да се учудя, да не кажа, че е направо сигурно, че сайтът днес.бг е в списъка, раздаден на чиновническата гмеж от средния ешелон за масирано тролене под всяка новина, свързана с протестите. Толкова чистосърдечно ожесточено писане няма как да стане заради заплащане с мизерни левчета. То е безплатно, породено от неистовия страх, че кльопачката свърши и идва възмездието.

106

БСП

преди 3 години

Решението е много просто. Правителството на ГЕРБ и главния прокурор подават оставка и още утре кръстовищата ще са освободени. Президента вече е готов със състава на временния кабинет.

105

Анонимен

преди 3 години

До 124 - Ще го разберат към 15 септември, когато всички ученици тръгнат на училище :)

104

1

преди 3 години

До Анонимен 123"Извинете, ама само да питам изборите за президент, на които избраха онова недоразумение на природата прецедента, и те ли бяха манипулирани и фалшифицирани, като ще си говорим селективно?"Там пРецедента направо излъгА, че не е партийна кандидатура. Още тогава трябваше да разберете, за какво става дума, но на българина много му се иска да дойде някой и магически "да оправи нещата", та на почти всеки избори гласува за новото "чудо". Така беше И с пРецедента.

103

Анонимен

преди 3 години

До 116 - Имало е и по-многолюдни протести от вашите 3000 човека, които на Бабикян му се привиждат като 120 000 :) Ставате и все по-малко, това което постигате към момента е хора които никога не са гласували за ГЕРБ да го направят на следващите избори.

102

Анонимен

преди 3 години

Извинете, ама само да питам изборите за президент, на които избраха онова недоразумение на природата прецедента, и те ли бяха манипулирани и фалшифицирани, като ще си говорим селективно?

101

До Към

преди 3 години

Канна ли ти каза??? Хахаха

100

Към

преди 3 години

жалките герберунгелски тролчета:българи от цял свят ни подкрепят,даже и в провинцията вече се осмелиха да излязат.Вечер по улиците има хиляди протестиращи,но вие сте с широко затворени очи и освен лапачката на корем,нищо друго не ви интересува.

99

Анонимен

преди 3 години

Тонката, и да ми ги изброяваш градовете, дето са спечелили ГЕРБ, и да не ми ги изброяваш, все тая. Защото и за децата вече е ясно, че те не са спечелени, а купени, изманипулирани и фалшифицирани. Това е и една от причините за тези протести. И една от целите - ВЕЧЕ да не е така. И понеже си сложил на първо място в списъка София - на т.нар. контрапротест нагледно се видя колко са РЕАЛНИТЕ ви избиратели в София, та се наложи да докарвате статисти от провинцията. Толкоз.

98

Анонимен

преди 3 години

Това е пълна слободия! И ще ми разправят после, че нямало свобода и демокрация. По соца за разказване на вицове за Тодор Живков се влизаше в затвора, а сега не разбират, че ще вкарат червената олигархия през задния вход на властта!!! Пълни ***, да ги арестуват и да се приключва!

97

Тонката

преди 3 години

Аз съм много зле (***)!Всеки ден дращя по 10 заучени изречения и никога не ми омръзва Даже обратното ,защото съм..

96

До 112

преди 3 години

А ти да не искаш на Витоша да я опъне?

95

Анонимен

преди 3 години

Да подават оставки и блокадата ще падне.

94

Анонимен

преди 3 години

Тримата *** и Черепа да освободят кръстовищата веднага!