161

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам пак за Радев - Да +, Не -

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193А така! Кажи им го! Тез простите протестиращи ТОВА заслужават!

159

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Премиерът Бойко Борисов,не е...авторитарен,даже е много...ларж,защото се разпореди 20-сет Тойоти да отидат да...извозват бързащите граждани.Сигурно едната той ще я кара,като зад него стои Шехерезада,за да...записва думите на...благославящите го граждани.(платено...съобщение на пресс-центъра на МС)

158

Анонимен

преди 3 години

До мразещите протеста,Малчи уеееее!

157

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха "социалистите" на власт дали щяха да задръстват така София?Колко бой щяха да изядат,ама Бойко от подмазване да не изпусне властта ги остави.Радев и Корнелия ще ги оправят тези като вземат властта

156

Анонимен

преди 3 години

Добре уе .. шооо не иг глобят тея!

155

мразещите протеста,

преди 3 години

Ей такива като вас са били причината 500 години да кютаме под турско робство! И МАГАРЕ до ви турят за премиер, ще го аплодирате, стига да имате някаква дребна лична далаверка! ЗАСПАЛИ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВРEДНИ НЕЩАСТНИЦИ, това сте вие!

154

ганьо

преди 3 години

Не знам протестиращите дали са наясно, че българинът е особена порода и на изборите на инат ще гласува за ГЕРБ.

153

До 172

преди 3 години

Радев ще остане в историята като най-лошия президент на държавата.Много мой приятели не ми повярваха,когато ги предупреждавах и дадоха гласа си за него и ми се смяха,че съм избрал Цецка (от няма на къде), а сега като си говорим ми споделят,че се се срамуват от избора си.

152

реалист

преди 3 години

Другата дума за крадлив социалист се цензурира в тоя сайт.Интересно

151

171

преди 3 години

Аре уе! Кажи! Лесно ти е, да ми провалиш живота, като минеш, да вартя из Софията и да си дам паричките за нафтичка! А ти си седиш там и си играеш на телефона!!! Хората кат мене работят и спасяват България! А вие! Вие само и пречити!

150

Анонимен

преди 3 години

Тук няколко "разсъждаващи" са решили, че правителството било гузно.Не, правителството е отговорно. Няма да ни остави зимата на произвола на няколко егоистични и жадни за власт ******

149

Смях

преди 3 години

Някакъв *** по-долу иска пари за протест!? Ходи питай беззъбите с яйцата, ние нормалните откъде да знаем къде давах пари.

148

реалист

преди 3 години

Ако бяха *** на власт дали щяха да задръстват така София?Колко бой щяха да изядат,ама Бойко от подмазване да не изпусне властта ги остави.Радев и Корнелия ще ги оправят тези като вземат властта

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонименв Дубай

146

Анонимен

преди 3 години

Нали депутатите имат партийни жилища. Да ходят пред тях да протестират. Знаят къде в Банкя живее премиера. Да ходят там да протестират. Знаят къде живее Доган. Да ходят там да протестират. Като ми затваряте София само ме озлобявате срещу вас и нарочно няма да ви подкрепя на изборите.

145

171

преди 3 години

Аре бе! Кажи ти ли ша ми га платиш нафтичката, де ша га изгоря, дорде сизвъртя. Те тез улици у Софията не са малки бе, мойото момче!

144

Анонимен

преди 3 години

Като пишеш, че протестите са платени-напиши къде да отида да си получа парите. Смешнико.

143

Чакайте бе!

преди 3 години

Столична община защо ходят да убеждават протестиращите? Да се обърнат към причинителя на тази ситуация - кoрумпираният, крaдлив, циничен, пpимитивен мафиoт Бойко Методиев Борисов!В момента, в който си тръгне от Дондуков, блокадата се вдига. Спрете да намесвате младите хора в драма, предизвикана от престъпниците на власт!

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172Олееее малеее ваййй абе ти еее как ааа нееее не мога направоПризоваваш за преврати, за бутнове, за нестабилност, за насилие и за страдание и за човешка болка! ВСЯВАШ СТРАХ! ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ОПОЧИЦИЯТА!