234

Totenkopf

преди 3 години

Този защо не е в затвора очаквайки присъда и екзекуция от Военен Трибунал за Измяната си към Отечеството за сделката със самолетите? Отнемане на парите, които получи като подкуп и ги крие в офшорната си сметка на Нидерландо-Антилските острови?

233

Анонимен

преди 3 години

Бойко трябва да остане на власт. Той е баща на нацията. Интелектуален гигант. Никола не е крал нищо и живее в скормна сдържаност типична за слуга на народа. Папи го галят по главата, срязани лентички хвърчат, народът живее в благоденствие. Парите в чекмеджето е спестил от закуски. В България няма честни хора които да го заменят.Това май е песента.

232

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ОНЗИ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СТАВАШ БЕ ГОТИН !?!?!?! ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА - ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ А НЕ ДА СЕ СЕ...АТ ДЕБЕЛИ ЛАЙ.....А !?!?!?!?

231

niki

преди 3 години

Тумбак Воевода знае, че няма да влезе в парламента никога повече и за това не му е нужна оставката.

230

Кармен Младенова

преди 3 години

Рядко неприятен(човек) а и гладен,гладен за власт и за пари...

229

Анонимен

преди 3 години

До Спеца - "С мутри диалог не се води!'ПРАВИЛНО, БОЙ ПО ПРОС.ТА.ТА ТИ ГЛАВА!

228

националист-истински

преди 3 години

КАКЪВ ДИАЛОГ БЕ КАРАКАЧАНОВ,СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СТРАДАТ ЗАРАДИ ГРУПИЧКА ТИ СИЛОВ ВИЦЕ ЛИ СИ ИЛИ ***?

227

Фелшер

преди 3 години

То полвината мизерии ги направихте патриотите....

226

Спеца

преди 3 години

След чекмеджетата и каруцарскине псувни, моментална оставка!С мутри диалог не се води!

225

айде

преди 3 години

обиколка на кола целия герб и до залез слънце да ви няма

224

Анонимен

преди 3 години

Е австрийския си попада и след това имаше избори и пак е на власт.Много си умен.

223

ООООХ...

преди 3 години

КОЛКО МНОГО МУ СЕ ИСКА НА ТОЯ ДА СТОИ НА ТОЗИ ПОСТ НО ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ ПАРЛАМЕНТ ДОРИ МНОГОТО КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО НЕ ИСКАТ ДА ГО ВИДЯТ И НА СНИМКА ЗАЩОТО ГИ ИЗЛЪГА ЗА ВСИЧКО - ТОЧНО СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ОСТАВКА ВЕЧЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗДЪРЖА ТАКА - НА ТЕБЕ КАРАКАЧАНОВ МНОГО ЛИ ТИ ХАРЕСВА ТАКЪВ ПРЕМИЕР С ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС ЦИНИЧНИ ЗАПИСИ С ИГРИ НА ИЗБОРИТЕ И С КРАЖБА ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА

222

гост

преди 3 години

Баце продължавате да копаете дъното на дупката в която сте паднали. Въведете машинно гласуване и мажоритарен вот, после си бийте камшиците - направете поне едно правилно нещо.

221

Анонимен

преди 3 години

Ми тия на протеста ги видяхме, най-обикновени злобни хора. Не желая да ме управляват такива протестиращи, нито са интелигентни нито нищо.

220

Дядо Ви

преди 3 години

Австрийския ... си подаде оставката след записите за корупция. Идеологията е:Да дадът всички записи от "Ало Ваньо" насам на всякакви лаборатории Американски, Немски, Руски каквито и да е.Ако някой от записите е автентичен да се разследва Б.Б от прокоратурата. Мисля че някаква американска лаборатория доказа вече че единия от записите е автентичен

219

Мяу

преди 3 години

Трудно е да водиш диалог с прoсти и прoтивни хора.

218

Анонимен

преди 3 години

нужна е гилотина пред парламента и Министерския Съвет!!!

217

Шкембе воевода

преди 3 години

ОСТАВКА! ГЕРБ краде та се не трае. Пенсиите вече щяха да са по 900-1000лв , а не Шехерезада и онуй нещо Борисоф да имат палати за по 1 000 000 еврака.

216

Има такъв протест

преди 3 години

Проблемът на Радев с Борисов е ясен-ф 16.На БСП с Борисов също- власттаНа костовистите с Борисов - кой е десния припознат в ЕС.Е оказа се ,че ЕНП искат ГЕРБ ,а не Костов.На олигархията с Борисов е ясно-кой ще държи пачките.<br>И сега ви става ясно защо има такъв протест.<br><br>Прочети още на: <a href="https://dnes.bg/eu/2020/07/30/bavariia-kritikuva-reshenieto-za-iz

215

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Диалогът, за който говори Тумбак паша са част от преговорите за включването към Омертата на протестиращите. С една дума, Тумбакларъ паша, казва: Ще ви сипем и на вас в канчетата от нашият курбан, но трябва да седнем и да поговорим как и колко. оосбено, последното, "колко" е много важно, защото всеки от партнерите, трябва да даде от себе си, за да се получи и вашата дажба;)))