182

Скиващ

преди 3 години

До До виждащВиж какво. Крим е на майната си, да се оправят. Тук говорм за БЪЛГАРИЯ!

181

реалист

преди 3 години

Всеки трезво мислещ е против радеф

180

Мяу

преди 3 години

Ако "умните" са за Борисов, мисля че ще им разбие сърцето с новия запис - няма да му се изкефят как псува, независимо че ти си мислиш, че умните хора така си говорят. Явно нямаш много досег то такива.

179

До виждащ

преди 3 години

Къде Крим бе селски? Крим винаги е бил част от русия( царство Русия, после СССР.) България е никога не е била част от ссср и Русия. Имам предвид част от федерацията. Да, 45 години бяхме социалистическа страна но макар решенията да се съгласуваха с Москва си бяхме независима република. Колкото за проблема с Украйна... споко руснаците ще си изиграят картите и ше върнат Донбас на укитата. Но Крим... писал съм по горе.

178

Анонимен

преди 3 години

На Плевнелиев ттрябва да му се признае че не се катурна по гръб нито веднъж пред строя, това си е мъжка работа все пак. Войската му козирува, той марширува и не се катурва по гръб - ГОУЕМ Е!

177

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

До ЯХаххахаха, успя да ме разсмееш! Благодаря

176

Я

преди 3 години

Парадоксът е, че след изборите, било предсрочни или редовни пак ГЕРБ ще са 1 сила. Казвам това със съжаление. В София протестират макс. 30 000-40 000 души. Няма да стане.Народът не ще смяна, за съжаление.

175

Анонимен

преди 3 години

Ейййййй ! Какъв завистник е Плевни! Плевни, ти защо не си направи и ти политически проект? Защото нямаш никакъв шснс тъй като за президент те бвха назначили от герб и по точно Боци. Народа ти би шута и избра Радев затова той има шанс.

174

Хан Крум

преди 3 години

Като го видя този женчо и ми идва да му набия шамарите.

173

Отвратен

преди 3 години

На Боко много му се иска Президент като това некадърно, крадливо, джендърско недоразумения Плевналиев. Боко обича да се обгражда с *** и Плевналиев е нищо повече от една крадлива и продажна мисирка под дамски чехал!!! Мед ми капе на сърцето, че това безграбначно е против Радев и протестите!!! Ако има справедливост, този отдавна да е в затвора! Продажник и безгръбначно!

172

Варна

преди 3 години

Ти си срам за тази институция г- н росене. Никога няма да те нарека президент. Ти затова и не рискува да се кандидатираш повторно. Нямаше да събереш и 10%

171

Поглед отгоре

преди 3 години

Все едно една супа да мирише на развалено месо, и фидето казва - трябва нова подправка, няма да е с копър а със сминдух. А хората викат отвън цялата супа мирише, след малко лукчо озлиза и се присмива на чесънчо...ти като беше в супата не можа да я оправиш... И всички от супата подкрепили новите подправки...а готвача безмълвен...гледа и се чуди какво да поднесе за обяд на Европейските гости...

170

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

ЕС и САЩ си трайкат. Защо?Ами просто е. Причината е, че група ИНКРИМИНИРАНИ маргинали се управляват много по-лесно от гражданска маса с обществено мнение и изисквания.Давам пример, от който ще ви стане ясно. Как се управляват следните:- мутри? - казваш им, че знаеш всичко за тях и ТРЯБВА да ти съдействат, иначе...- граждани с мнение? - пращаш посланници, водиш преговори, които нямат ясен изход, влагаш повече време, ресурсиЗАПАДА ИМА ИНТЕРЕС ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ. САМИ ТРЕ ГИ СВАЛИМ ТИЯ!

169

Мяу

преди 3 години

Не знам с кои хора разговаряш - аз не познавам никой който да говори такива неща - нито със същиите думи, нито със същия смисъл. Ако ти си говориш така (като леко умствено изостанал водач на селско превозно средство), занчи Борисов наистина е бил прав с онази си реплика - "Аз съм прoст, и вие сте прoсти - за това печеля изборите"

168

Анонимен

преди 3 години

Желев излезе при протестиращите,Стоянов излезе при протестиращите,Плевнелиев излезе при протестиращитеРадев излезе при протестиращите .... ах, този Радев как смее да прави така

167

До момента

преди 3 години

Така е. Ситуацията е много опасна за българите, които милеят за родината си. Великите сили са ни сложили на масата ни разиграват на комар. Правителството няма полезен ход. Може би най добре би било да се опитат да разкрият внедрените лица и да си запазят Гешев. Ако той успее да оцелее докато правителството на Радев подготвя изборите може и да не успеят тотално да блокират ГЕРБ.Вероятно в машинното гласуване се готви нещо,но ако НС се разпусне сега - то няма да се проведе. На изборите ГЕРБ печели

166

пази боже

преди 3 години

сляпо да прогледа

165

Де пръч

преди 3 години

Плевнелиев убеден: Много ме обича народа. Ще изляза на протест, а не знам как ще излеза от протеста? Много любов народна ще ме огрее

164

Мяу

преди 3 години

Ако този запис ще вдигне рейтинга на Борисов - може да си представим какви са избирателите му. Както се казава на такива хора акъл трудно се набива, затова се радват на мур.

163

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Лустрация трябва. Поинтересувайте се какво е, който не знае. Нормално е да не знаете - тази дума е анатема в медиите и политиката от 30 години. Това е целенасочено.За това и много хора не знаят какво означава това.ДАМИ И ГОСПОДА!Сега ще ви помоля да ме извините, тъй като се оттеглям в покоите си за заслужена обедна почивка.