61

тТт

преди 3 години

Вярно ли е, че ако си болен и ти правят 2-3 теста през това време, то резултатите влизат в статистиката? Т.е. един човек с 2-3 теста - 2-3 заразени? Ако това е вярно, тази практика изкривява доста броя на заразените!!!

60

Тити

преди 3 години

До фо титиВъпрос на възпитание... Ако мислите, че нещо мъдро сте написал, жестоко грешите :)

59

Тити

преди 3 години

До АнонименВ БГ - официално - не, но в глобалната база данни има починали. Доколкото си спомням, заразената от Спешна помощ лекарка беше изписана с отрицателен тест, като оздравяла и след това почина...

58

Анонимен

преди 3 години

до 50 ТитиА вие не сте ли информирана,че няма повторно заразен да е починал?

57

1

преди 3 години

До фо титиА на Вас с какво точно Ви пречи учтивата форма?

56

FU

преди 3 години

Явно колкото и да се обясняват някои неща за имунитета, някои хора няма как да ги разберат и си следват лайт-мотива. Но не знаят, че имат лайт-мотив....

55

Анонимен

преди 3 години

до 55 Алекс''За съжаление, тези, които ги устройва да мислят, че всичко е лъжа са опасно много. И за да не нарушават жалкия си комфорт на живот, влошават обстановката и застрашават както своя живот, така и този на другите!''Просто от 100 заразени 80 изобщо не знаят и нямат никакви симптоми.Сит на гладен не вярва!Могат ли 20 души да наложат мнението си над 80?

54

Чебурашка

преди 3 години

До НякояЩом и Италия наложи 14 дневна карантина на пристигащите от България значи положението никаква не е розово. Въпреки крясъците на червените хейтъри, че вируса е лъжа и измама.

53

Анонимен

преди 3 години

до 52 Клоунски СвятЕ не сме Северна Корея да не влиза никой и никой да не излиза.Затова ако всички го изкараме и то бързо до три седмици все едно дали влизат заразени като всички сме го изкарали.А сега някои и на протест не смеят да идат за да не се заразят,какво остава да си купят нещо.Не излизат,седят си вкъщи но пак ще се заразят.Е по-късно,но е неизбежно.Защо да чакаме като всичко може да приключи бързо като се заразим и няма кой да се заразява вече?!

52

фо тити

преди 3 години

говорейки на Вие не те прави по умен, твоята работа е неразбиращ нищо обяснява на незнаещ нищо

51

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че Тиквата успя да излъже че е под карантина, за да не иде в Народното събрание. Вирусът се оказва много удобно извинение, когато искаш да се скриеш от тези, на които дължиш обяснение. После пак да ни казват, че нямало политика в епидемията

50

а сега де

преди 3 години

От началото на пандемията-10123 броя!Кой е сигурен кога точно е било началото, че се представя такава бройка?

49

Алекс

преди 3 години

Ние сме тези, които трябва да спазваме противоепидемичните мерки... За съжаление, тези, които ги устройва да мислят, че всичко е лъжа са опасно много. И за да не нарушават жалкия си комфорт на живот, влошават обстановката и застрашават както своя живот, така и този на другите!

48

Анонимен

преди 3 години

до 48 ЩИБВГЗНе.Едни умират в интензивното,но се заместват от нови влошили се.Бройката е стабилна!

47

Анонимен

преди 3 години

абе тос пиша хо със С , МетодиеФ или фа се разкарва или да сеърши нещо за хората. Мутафчийски го видя кскво продажно *** е и се дръпна. Уникална простащина, щял да пусне на Мангъра/Менгеле.

46

Клоунски Свят

преди 3 години

До Анонимен 45Ако не си разбрал икономиката е вече пътник, поне животите можеха да се спасят - сега ни чака хем гладна хем болна зима - всичкото това е резултат от НАВРЕМЕННИТЕ но половинчати мерки които бяха приведени в сила отривисто, но недонаправани и неспазвани изобщо - всичкото беше пунта за да се спази торизАна - който е пътник така или иначе. А да - идва началото на грипния сезон (Септември) - ако си мислиш че дотогава ще сме изчистени..3 седмици докато цъфнат тези от протестите..

45

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Колко от тези 270 броя ще се окажат отрицателни при повторен тест?

44

Тити

преди 3 години

До АнонименНе сте ли информиран, че след преболедуване няма имунитет? Антителата, които се откриват не Ви пазят?!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Добре звучи само при положение, че има траен имунитет. Иначе всичко започва отначало.

42

ВГЗ

преди 3 години

Всеки ден 26 27 в интензивно и всеки ден по 8 починали? Тея починалите в къщите си ли се лекурат?