133

буч

преди 3 години

И сега въпросът е, какво правите ВИЕ + правителството за предотвратяване на това?

132

le6tan

преди 3 години

До Анонимен 136Ти май за статистика не си чувал. :Д Тествани 200 000 са доста добра извадка за да може да прецениш каква точно е заболяемостта. Не е нужно да тестваш всеки един човек. Седни и прочети малко учебника по математика за 11-ти клас.

131

Анонимен

преди 3 години

Милиардерът филантроп Бил Гейтс отхвърли конспиративната теория, че е създал коронавирусната пандемия, предаде АФП.Това е лоша комбинация от пандемия, социалните медии и хора, които търсят много просто обяснение, каза основателят на Майкрософт.Манипулирани снимки и изфабрикувани новини, дело на почитатели на конспиративните теории, са споделяни хиляди пъти в социалните мрежи на различни езици и са насочени срещу Гейтс, привличайки внимание онлайн след началото на пандемията.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Прав сте, нищо не може да спре нищото.

129

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикТи за това си се нарекъл така, ние "комунистите" българите не мислим кой ще краде и кой не, ние виждаме кой краде и кой пати от тези кражби. Пий си мастиката и се почесвай до като измислиш още нещо гениално

128

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 115 - 2Вярно е, на този вирус се обръща много медийно внимание. За много други заболявания не е така. Но забрявяте факта, че този вирус, включително и от гледна точка на дълготрайните последици за здравето, е нов и недостатъчно изследван. Може би е пресилена реакцията, но е по-добре така, отколкото да я няма. А ако тръгне нещо много по-патогенно със същите темпове на разпространение? Така че не трябва да се подценява опасността. По-добре късно, отколкото никога.

127

Анонимен

преди 3 години

до 136Е това са бройки от тестевани и доказани.колко са го изкарали без да разберат?Няма точна статистика.Виж ако се направят 7 милиарда теста,тогава това дето го пишеш ще изглежда по друг начин.

126

Ганьо

преди 3 години

И при всички тези неистови усилия да докажем, че имаме много заразени само 29 милиарда заем от ЕС... Бокоолу пак се изложи.

125

le6tan

преди 3 години

До Анонимен 134Не мисля, че някъде по света все още са постигнали съгласие каква точно е смъртността от този вирус. Но определено първоначалните завишение оценки биват поправяни в посока по-надолу. Коронавируси на настинките не бях чувал :Д Определено по целия свят прекалиха с мерките исега ще берем плодовете на тази политическа тъпотия.

124

Ще гласувам за дпс

преди 3 години

Хасан Адемов: Депутат от ДПС: Протестите може да станат генератор на Ковид-19.

123

Анонимен

преди 3 години

Ама не бе!То така или иначе всички ще се заразим.Дали по-плавно или бързо неизбежно е!Та защо да се влачим години като може да се приключи като се заразим всички и край!То който ще мре и да се пази като се зарази пак ще умре!Чакаме като престъпници в кафез смъртна присъда и само я отлагаме.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Нямам нищо против коронавирусите. Фактите обаче сочат, че един от тях, а именно SARS-CoV-2, за кратко време е преуспял в това да се предава от човек на човек и се отличава със значително по-висока патогенност в сравнение с коронавирусите на настинката. И всички държави по света (с изключение на Северна Корея) са приели тази заплаха за сериозна. Дори и държавите, които първоначално се дърпаха. Каква всъщност е Вашата теза - че позицията на С. Корея е най-адекватна?

121

Анонимен

преди 3 години

обръсни си брадата да ти видим разликата в тенанатрупан в ГърцияТи защо не си стоя вкъщи бе мушмурок?Съсипахте бизнеса, безработица, безпаричиеТова докарахте мръсснициии

120

бай Пешо

преди 3 години

Докато руменрадевщината върлува в страната оправия няма да има!

119

пияница мистик

преди 3 години

До 124Ей, това комунистите сте голяма зараза, по-гадна и от Ковида. Още не е пристигнал и 1 евроцент, а на вас в главите ви е само как някой иска да ги открадне и ви е яд, че няма да сте вие. Даже сигурно като легнете да *** ще си мислите, как някой сега ще вземе едни пари по клиничната пътека и ще се възползва от това че *** заради простотията си.

118

До Анонимен 115 - 2

преди 3 години

Да речем хваща човек този вирус, отива на преглед и му направят Ковид тест. Оказва се положителен, но този човек реално от друго е болен. Същото беше и с грипа март и април. Но това не се тестваше. Само Ковид. Вируси има много и при повечето трябва да се спазват тези "мерки", за които сега се говори толкова много. Просто нямаме тази култура и си ходим кашлящи, кихащи и сополиви на работа. Сега се появи вирус една идея по-страшен и хората полудаха по мерки и тестове.

117

Анонимен

преди 3 години

Какво направиха да не сме в демографска криза да не сме първи по смъртност в света!

116

Анонимен

преди 3 години

до 123Ти как си мислиш,че са превзели Америка навремето испанците и другите дето са отишли?Заразили са ги с шарка и други болести индианците и са измрели като чумави.

115

Анонимен

преди 3 години

Никой, никъде не може да спре коронавируса. Нито с маски, нито без маски.

114

Freeman

преди 3 години

"Това, което се цели с това дистанционно изолиране, е нещата да се отложат. И така ще намалим броя на случаите, но когато се отворим, ще се върнем в първоначално положение." - Мангъров, в началото на април. Прав ли е бил - прав е бил. Ама как така може да знае предварително? Ми щото е специалист в тая област и тва му е работата - да познава материята. Остава въпросът що се водеше държавата по акъла на един коремен хирург, при наличието на вирусна пандемия?