173

До 113

преди 3 години

И уплашен ли сте до смърт от заместването на колегата ви в ''страшното'' ковид отделение, защото това е важнотоИ защо е важно ?Трябва ли да не му пука?И ако е имал опасения, но е взел мерки, не е ли постъпил достойно?

172

Анонимен

преди 3 години

Точно тук греши доц.Мангъров...................казвам ви го като биохимик!!!

171

До 95

преди 3 години

Ами аз работя със седемдесет и няколко души колеги в частна фирма и нямам проблеми с никого от тях, следователно нямам ...Уточнете, моляВие нямате проблем с колегите,а те имат ли проблеми с Вас?.Май не търпите чуждо мнение.Второ. По принцип чуждото нещастие радва ли Ви, тревожи ли Ви или Ви е все тая.?

170

До 211

преди 3 години

Върни се в училище някъде в 6 клас се обяснява къде се кондензира водата в облаците и защо вали дъжт. Но това няма нищо общо с росата, а още по малко с някакви микроскопични капки. Явно и на самолет не си се качвал. Много ниска топка

169

До 209

преди 3 години

Както казах. Руският *** написа нова физика на търкалящата се роса. Хахахаха

168

Анонимен

преди 3 години

Прав е на 100%

167

До 205

преди 3 години

Хахахахаха руският *** написа нова физика ха ха ха ха роса на няколко километра. На няколко километра има отрицателни температури. Дори само това ако знаеше щеше да разбереш колко си неграмотен и да замълчиш.

166

До 185

преди 3 години

Да видим болните...Не ми ще да има болни да гледане.Интересно е, дали ако,недай си Боже, има ръст на болни и заразени, отровното трио и Радев ще поемат отговорност?Най- вероятно - ще отричат причинно- следствената връзка.При всички случаи този експеримент с хора по време на пандемия изглежда рискован - в медицинско и правно отношение.

165

До 191

преди 3 години

Препорчваш ,,да не се спазват мерките,,?.Защо?Най - постоянната мярка е да се носят маски.Дистанцията е от значение И дисциплината. Целта е по - малко хора да боледуват. Лошо ли е?

164

До 195

преди 3 години

Там е работата, че не е все едно. Не се прави на Гьобелс, нямаш ниво.

163

До 170

преди 3 години

Нали бил студент - медик, какво е правил в кухнята?Да не е бил сладкар?

162

До 185

преди 3 години

Виждал съм неграмотни руски ***, но ти си върхът. Влагата е във въздуха. Не пада от никъде. И вътре през зимата се кондензира по прозорците. Същия ефект като росата. Алоооо осъзнай се най-после това е ниво 6 ти клас.

161

Анонимен

преди 3 години

на паника се преследва от чл326 на НК."Карай нататък Кой член преследва шпионирането за чужди държави?

160

До 184

преди 3 години

Като не помниш и пет минути прочети по-надолу има всичко черно на бяло. Показах ти само, че си неграмотен итвърдението , че маските и шаловете са без ефект не е вярно. Не съм пледирал за някакви мерки за усилване или отслабване. Русия споменах, защото си руски *** с достатъчно плитък ум да не забележиш, че руснаците правят точно обратното на това, което са ти написали в опорките.

159

Анонимен

преди 3 години

188 като пишеш ,,Вие,, включваш и мен в това число, а това е клевета! Никъде не съм написал да НЕ се носят маски! Напротив написах, че ако се спазват мерките положението не е толкова страшно! Не манипулирай! Клеветата също е престъпление, особено в публични медии като настоящата!

158

До 179

преди 3 години

Като се преследва от закона, какво пишеш за разни болни старци.И откога болните са невидими.

157

Анонимен

преди 3 години

"За съжаление на паникьорите нещата са малко по различни. А между другото всяването на паника се преследва от чл326 на НК."Всъщност ние не искаме паника и не искаме нещо по различно от вече приетото в 90% от държавите в света.....просто едно носене на маска в закрито помещение....вие сте тези на отрицанието....вие подвеждате хората, казвате един от 1000 случая, някаква малка девиация, а пропускате останалите 999 случая когато един заразява поне 2ма...

156

До 182

преди 3 години

Няма как да стане.Тестовете вече се провеждат на границата.В ЕС сме, не във Варшавския договор.

155

Анонимен

преди 3 години

До Киро ПeдaлaНе смесвай дpoга и алкохол... Много ти личи.

154

До 182

преди 3 години

Съмнявам се. Митингите няма как да не повишат заразените. Да видим само да ли болните ще се задържат в управляемо количество.