123

Анонимен

преди 3 години

На 8ми септември фабрики тръгнали да купуват...

122

Боко Тиквата

преди 3 години

Сбърках със здравния министър!! Трябваше да сложа Муфтаджийски,ама тоя си пече *** на Черното море,много му е добре!! Финтира ме,като напускащ потъващия кораб плъх!!

121

Ммм

преди 3 години

И какво направи Биби?Качи нови маймуни на палмата.Явно ще сечем палмата в корена,щом не искат да скачат сами от нея.

120

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да сменя, рибата се вмирисва откъм главата :) Желая им успех на бъдещите бушончета, разбира се ако не падне правителството :)

119

Лекар от Ал. болница

преди 3 години

Новият здравен министър, известен като Коцето Слагача, бил СЪВЕТНИК на Комисията по здравеопазване в НС!! Ха ха ха!! По съветите, които е давал ще го познаете!! Дереджето в което се намира здравеопазването е оценка за неговата работа!! Ресто,не струва!!

118

Анонимен

преди 3 години

Ох, бях се притеснил, че ще смени Дани Кирилов и ще допусне голяма грешка. Такъв интелект с такова излъчване и такива познания в сферата, в която работи трудно би се намерил. За мен този министър е с главно М и просто е незаменим:-)

117

Анонимен

преди 3 години

Стачка до дупка и оставки на цялото гербаджийско правителство на ББ и на Каскета-главен прокурор..............това искат хората на улицата, а не замяна на един с друг министър!!Кога ще го разберат гербаджиите, кога???

116

Секача

преди 3 години

До 128Народът е умопомрачителната сума от няколко хиляди ?!

115

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе той просто е некадърна мека китка

114

калинки, сър

преди 3 години

КОЙ е? Защо сте спестили тази информация?"Българската банка за развитие (ББР)НАДЗОРЕН СЪВЕТЛъчезар Борисов-Председател"ББР, която даде 75 млн. на колекторска фирма с капитал от 2 ДВА лева.ББР, която купи акции на една банка на двойна цена.ББР, на която Борисов заради кредита на колекторската фирма смени управителният съвет.А надзорника .... министър?!

113

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКО СТАВА МАНДЖА С ГРОЗДЕ !

112

Разпран редактор

преди 3 години

От днес съмНай-хубавото е че оная дето мяза на *** ангелкова се маха...а новия министър на финансите ще може ли толкова бързо да включи от маските към кинтите

111

Анонимен

преди 3 години

Айде стига тоя Васил Божков-Черепа................може да плати на 100 или 1000 човека, дори на 10 000!Но тоталната некадърност и неадекватност на гербаджиите е безкрайна.................да се махат, на народа му писна от тях!!!

110

Вирус

преди 3 години

Това обаче което не знаете за 29 милиарда е че бойко е подписал за затваряне на аец козлодуй до 2027г

109

Анонимен

преди 3 години

А с Дани Кирилов какво правим?

108

Анонимен

преди 3 години

Мисля,че здравния министър е грешка. Почти никой не му знае името,но като му видим фейса се сещаме,че това е онова плашило от Великден,което се опита да психира бг народ с чувалите с трупове. Трябва авторитет в медицината,а не подобни същества готови на всичко за кинти и постове.

107

Анонимен

преди 3 години

До ???? 121Министърът е политическа фигура, но трябва да е заобиколен от добри експерти.

106

Чужденеца

преди 3 години

В тази болна статия нагледно ни обесняват какви специалисти са новите стари министри, само дето ние си ги знаем, че за никав не стават и колкото и да ги мажете с розово масло, те ще си смърдят на фекалии,господа платени журналисти.

105

Анонимен

преди 3 години

До ???На герберите мотото им е - вие сте прости и ние сме прости, затова се разбираме, защо ги обиждаш на умни ? :)

104

????

преди 3 години

Откога счетоводителите , завършили УНСС започнаха да разбират от енергетика??Тия икономисти не знаят законите на термодинамиката, за тях понятия като енергия, ексергия, ентропия са тъмна Индия!!!!