173

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРКакво стана, другарю, нещо не искаш да кажеш колко ти е била месечната заплата в Нюрнберг?Да видим приказките ти за 4 хил евро средна заплата в Германия къде отиват.

172

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРДори нямам представа кой е този Джордън Белфонт или както му каза. Но аз не съм "финансиста", нито съм "комуниста", нито съм бил в Германия, ама ти пак не знаеш, че срещу теб шишат поне 4 човека, чащото си загубен. И кво? "КЕШИРАВАМ"? Браво на тебе. Кеширваш трохи.

171

Анонимен

преди 3 години

До 200Като познаваш Поляци - питай ги как свършиха изборите. И ги питай коя е първата точка от предизборната програма на спечелилите и ще разбереш, какво искат поляците.

170

Анонимен

преди 3 години

До SSКво става, мъжки, свива ли ти се "егото" от това, че "джендърите" те мачкат по доходи и поведение?Май само тук си от СС, иначе си от МкП (мълча като п .....):)))

169

Анонимен

преди 3 години

До 210Ще им е по трудно с документацията, а те не са от най умните...

168

Анонимен

преди 3 години

До SSЗа това не знам, ама като имап избор 600 лева в провинцията за 11 часа работа на ден или 1100 лева, за пак 11 часа работа на ден, ще взема 11те часа за по 9 евро на час в Германия ...

167

Анонимен

преди 3 години

До 163Я виж Русия, как се справи с Ковид-19. Всички в принудителна отпуска 1 месец. Сега няма човек в Русия дето да има останала отпуска. Я виж колко е безработицата там и после говори за ЕС. Принцип е да се излиза от криза след като знаеш параметрите на кризата, не случайно парите гласувани вчера ще почнат да се отпускат през Април догодина, за да има създаден план и ясна картина на размерите на кризата. Не можеш да хвърляш ей така пари. Ще се изхарчат и толкоз.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 206Даже и да излязат от ЕС, много българи ще си останата в държавите и ще си работят там. То ако нямаше работа, нямаше да са там на първо място.

165

Анонимен

преди 3 години

Впрочем ... 15 евро на час е ... абе малко е за барман. Амааа ааа ... расисти били датаните. ИЗвинявай!

164

мутрата

преди 3 години

От болшевизъм преминахме към мафия! Съветските банди надделяха!Дойде му времето да се върнем при Султана за благоденствие на народа ни.500 години добре се познаваме и ще вървим напред с цивилизования турски народ!

163

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за референдум. Нали всички гастербайтери ще се насерете и ще гласувате за оставане. Процентът няма да е 60, а по скоро 70+

162

Анонимен

преди 3 години

Дайте да направим референдум тогава като англичаните хаха май не ви стиска

161

Анонимен

преди 3 години

Държава като Полша, Словакия , Чехия , Унгария , Италия вече се говори за излизане от тоя кофтор ЕС

160

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССР"Ти имаш ли си на представа от макро и микро икономика въобще ? Оххх Божее всяка болшевишка невежа кратуна се изживява и представя за това което не е ."Може и да има човека, ама *** ли един барман, автомонтьор или каквото и да си, дето взима "ЕДИНАЙСИИИ ЕВРУ", което е еквивалента на касиерка в LIDL със "стаж", ще е съдника на това.

159

Анонимен

преди 3 години

До ЕСССРОх, милия, тръгнал да ми прави сметка от какво разбирам. "Хампири", аз прочетох, че си вземал 11 евро на час, аз те питам колко ти е била месечната заплата. Надявам се, че не си дотолкова неграмотен, че да не можеш да разбереш, че едното не дава информация за другото.

158

Анонимен

преди 3 години

Бг е 29 колония на ЕС и 30 колония на НАТО. Не може да избира президента и парламента на ЕС и на НАТО с избори и така се командва от империите с най-много население САЩ, Турция, Англия и т.н. Вместо васална на 1 османска империя, България е колония на няколко.

157

Анонимен

преди 3 години

До 186В никоя от изброените от теб страни не се говори за излизане, а се мрънка за повече пари. Италия реваха 3 месеца да им пратят пари и ако излязат от ЕС ще фалират. Унгария, оня ден Орбан ревеше даже по нашата телевизия как Холандия не им давала достатъчно пари. Полша никога, ама никога не е и помисляла за излизане от ЕС, обратно искат да влязат в Еврозоната. Стига пускахте лъжи и съветска пропаганда.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193И за Англия се говореше така ...

155

Догане,

преди 3 години

По-скоро доведи Султана да си поживеем раята истински! Руссия-Это мрак!!!Искаме си Султана!Ще плачим за турски парцали!Комунистите надминаха турското!

154

До 190

преди 3 години

Че католиците не са ли християни те вярват в Исус Христос