181

До 236

преди 3 години

Лъжеш.Изборите са фалшифицирани.500 000 мъртви души са прибавени към гласовете на ГЕРБ.Списъците трябва да се изчистят от тях,за да има по-реален резултат.Нещо,което не устройва ГЕРБ.

180

Алекс2

преди 3 години

Алооо глезлювците с дипломи от Харвард след като с глупостта си докарате Божков и другарите на власт в България ще си биете камшиците обратно в чужбина ...а ние работещите тук ще ви сърбаме попарата ! Айййй сиктир бре !

179

Преструвки

преди 3 години

Да си протестират бе, само да не ми пречат да се движа из София и да работя.Няма и година откакто преподвущърдихме доверието си към ГЕРБ на местни избори. Да не би да се е случило нещо от тогава, освен че ЕС позлати Бойко за новия програмен период и влезнахме в клуба на богатите - банковия съюз на Европа. Остава протестите да са, защото Гл.Прокурор настъпа много богати престъпници, а също и дребни в Президентството. Където има - има!

178

A

преди 3 години

Татяна Дончева и Мая Манолова защо лъжат за метрото. Нали уж за нов морал е борбата. Ако морала им е този да защитават терористи - благодаря

177

Анонимен

преди 3 години

Няма да има оставка, много хора са гласували за тези управляващи, неможе няколко политическо обвързани човека пред парламента да казват какво ще става.

176

Анонимен

преди 3 години

Съмнения ли?От 10 години манипулациите и фалшификациите са норма,а не изключение.Да се разпусне "Информационно обслужване"където стават най-големите фалшификации.Да има наблюдатели даже и от Европа,за да не смеят местни преброители да допълват или зачеркват гласоподаватели.Данните веднага да се качват в интернет,за да може всеки да ги види.Да се спре купуването на ромски гласове и корпоративен натиск върху служители.

175

гогича

преди 3 години

До Нема мърдане...Какъв Народ бе,я не се излагай?Хиляда човека били Народа.

174

Нема мърдане...

преди 3 години

А народа има ясно искане:Оставка на бай ***, оставка на каскет Каренин, незабавни и честни избори!!!!!

173

анонимен

преди 3 години

Еленко Божков прави партизански набези в Софийското метро.Тормози мирните граждани връщащи се от работа.

172

Алекс2

преди 3 години

Протестът с искане на оставка на Борисов има само едно име. Храни куче да те лае !

171

Анонимен

преди 3 години

Докато цъках каналите тази сутрин,попаднах на снощното повторение с Ризова и Татяна Дончева по Бтв. Такава вакханалия от глупости и изобилие от ментални проблеми, скоро не бях чувал!Бтв, пазете Цветанка! С тези гостуващи напоследък, да не хване червен вятър :)

170

Анонимен

преди 3 години

Има бездeлници ,които крещят по площадите и си избиват комплексите...За друго и без това не стават...

169

Анонимен

преди 3 години

Оставка Мутри!

168

Анонимен

преди 3 години

Ами те са храненици на Журито.Чакат да станем руска република.С тая мечта на бабите си са закърмени.А междувременно- сучат от Божков.

167

Българин

преди 3 години

Гешев да окаушва Фигурантът и да се свършва с тоз маскарад.

166

Анонимен

преди 3 години

Е как ще ги успокоят оставки.Те защитават Черепа.А сега задържаха и други мафиоти, близки до него.Един друг почнаха да се натопяват.Гешев е страхотен. Разбуни ,, гнездото на осите,,.

165

Тато из Правец

преди 3 години

Само да ви кажа ,че оня с голямата глава сключи с ЕС възможно най -неизгодния договор и пропусна безплатни 1 700 000 000? !Но неуките хора сатака !!!

164

Активист на БСП

преди 3 години

Оставка,съд, затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук и отнемане на гражданските права за 25 години !!! Долу Хунтата ,да живее народа !

163

муспи

преди 3 години

Хахахааа, агония: "Подозрения за гигантски манипулации при преброяване на бюлетините..." Единствен случай на броене на бюлетини е било когато Национал Социалистите с Хитлер идват на власт, и за 6 години вдигат Германия от дъното във ведуща страна в света. Тази мафия е готова още 20 години да прави тези магистрали, и да закрие България. Комунистите даже брояха бюлетините, за да видят процента на псувни.

162

Анонимен

преди 3 години

"Вие сте прости овце. Щом смятате че политик с 20 годишен стаж и бивша мутра си държи парите в кеш в отключено чекмедже, а не в сейфа пред вратата"............Така де, ама това не е политик, а балканско диктаторче. С очевидни проблеми с психиката. И отдавна загубил връзка с реалността. А откъде знаеш, че и сейфа не е пълен?