200

до 242 черепа

преди 3 години

Защо ги правиш фигуранти прокурорите това си е разход на заплати, направо не ни трябват те само защитават държавните интереси по добре е да няма кой да защитава държавните интереси а само адвокати на олигархиите да съществуват в новата конституция .Ясно и недвусмислено. Държавата и народа да се представляват сами в съда.

199

Тонката

преди 3 години

Това кИфте Никола Вапцаров за какво се бори думкайки този тъпан?:):):):)Тоа така се е налапал с имоти и пак рИве:):):)Дядо му поне е бил некъв писател,а тоа некъв машина за г..овна:):):)Абе с такива начело на протеста до никъде:):):)Кога беше зам.кмет на Младост що не рИвешИ?:):):)

198

гледна точка

преди 3 години

Добре де, не е ли смешно по 20-30 души да протестират в градовете извън София и да се опитват да налагат мнението си. Какъв процент от населението на града е това - 0.00 и колко? Ами то всяка маргинална партийка може да изкара толкова.

197

Анонимен

преди 3 години

Днес колко милиона бяхте там някой знае ли? Щото във Варна бяха 54 милиона.

196

Асен

преди 3 години

Факултета е с Бойко .Не се давай господин премиер работа да има нема страшно, че бихме комунистите.

195

Студентите

преди 3 години

Септември си заминават за европейските университети, ще оредеят редиците. След две седмици и ковида ще ги удари тълпите и ще посетят балтов.. Но пък може младите зарази да не ги пуснат и тогава ще останат в любимата родина. Да ги видим дали ще си намерят работа.

194

Къде е Фигурантът ?

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът Радев да покаже как се протестира със стиснато юмруче, че да се посмеем малко .........

193

До 208

преди 3 години

За какви разкрития говориш?Проблем с водата в България, богатството ни е водата. Проблем с внос на боклyци, опитва се да превърне България в втора Индия. А и феис както ги наричаш, но доведоха до това че стана ясно, че пие и е женкар и не го отрича дори, този човек е министър председател, това е неморално за човек с такъв пост.Малко ли е?

192

Анонимен

преди 3 години

Един от най-известните цитати от Цезар е Divide et impera (Разделяй и владей). Буквално този израз се превежда като "разделяй за царуване". ... означава, че ако хората са разделени помежду си, става много по-лесно за управляващите тях да се справят с тълпата. В края на краищата, силата е в единството. Съединението прави силата! Защо се делите на партии и цветове?!?Думите на Юлий Цезар "Разделяй и владей" и днес се използват от много лидери като основното кредо.

191

До Машинни избори Ра

преди 3 години

Така е който прави програмата той държи ключа! Наскоро стана ясно че, кодировчиците на програмата за гласуване в Куинсланд Австралия са в Китай, китайски граждани. Те имат достъп до всички персонални данни, адреси, имена кой за кого е гласувал и възможност да манипулират с тях. Всичко е изплувало заради карантината в Китай, когато не са могли да ги открият. Голям скандал. На ютуб Qld electoral roll 'at risk' after Labor govt outsources coding role to ChinaРаботническата Партия дава поръчката на австралийска частна фирма, която праща работата в Китай.

190

Анонимен

преди 3 години

Платени шушумиги.

189

:))

преди 3 години

ББорисов преди време бе казал, че ако 300 човека излезли на протест, то той щял да си подаде оставката! Борисов си държи на думата?!? Уважение ли? Ха-Ха-Ха!

188

Свършват парите?

преди 3 години

Много рехав т.нар. протест и оредедели са другарите - май свършват парите на организаторите !

187

Анонимен

преди 3 години

БАЦЕ и КАСКЕТА - ВВВ ЪЪЪ ННН

186

Анонимен

преди 3 години

222 що се покри "генерала"?

185

Анонимен

преди 3 години

Хора за 12-дни изкарах 600 лв щото по 50 лв ми плащат да идвам на площада

184

българин

преди 3 години

А вас сме млади българи! Колелото на промяната се завъртя! Има го вече и др Борисов колкото и да не го забелязва.То по силно започва да се върти вече! Оставка на МУТРЕНСКОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО! Да си ходи в Банкя вече! Време е демокрацията в България наистина да дойде!

183

Анонимен

преди 3 години

Типичен български бунт - един протестира, трима го гледат и викат давай ние сме с теб! :)))Бойче, изчакай ден два и са готови!

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - 219Велико нещо е злобата, ей!

181

Анонимен

преди 3 години

Абе, един преятел ме пита - какво стана с генерала плъшок? дето купихме за него 7 милиона черни чувала за трупове. Също и героите от войната с коронавируса - забравихте ли?