62

Анонимен

преди 3 години

Законите на Горанов и Гешев са само за богаташите и мутрите. Еврозоната е само за спасяване на банките и парите на богатите, а и бедна България ще спаява ЕС. Също и за плоския данък с есубсидират богатите, а същевренно все няма пари от бюджета за бг безработните и пенсионерите. Също и за хазарта 800 милиона изчезнали като дим в банката на Черепа и 200 милиона за банката на Цеко Минев и Пеевски.

61

Анонимен

преди 3 години

Групировката взе да се окопава. То беше ясно, че с подвиквания и подсвирквания няма да стане.Сега просто се подгответе стригането на вълна да продължи

60

Анонимен

преди 3 години

България може да е най бедна в европаНо има най богат prime ( crime) minister!!Даже и от Дончо е по богат !!!А улавите..какво чакат , да сподели шкафчето си ли ?? Да бе.

59

Анонимен

преди 3 години

Ало Влади

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя може ли да се зскълне че не е крал??Че не е знаел за лотарията.Че си плаща наемаЧе няма вила..Че кара на заплата.....какво ще стане ако се наредят пред полиграфа?? Горката машина ще се стопи от лъжи

57

Анонимен

преди 3 години

Както виждате започваме комично,ала подчертавам ви изрично,че дотука ще е нещото комично,а нататък ще е само феерично. Сто певци подбрал съм ви ги аз,сто усмивки - те пък са от вас.И какво очаквате от Влади,ако не, хиляда изненади.

56

Анонимен

преди 3 години

Бракът между ГЕРБ и ДПС беше сключен в кафене "Марая" в Кърджали през 2014-та.Баце и Местан тогава се врекоха във вечна любов.

55

Анонимен

преди 3 години

България, която е най-бедната страна членка на Европейския съюз и е разположена на югоизточната граница на блока на 27-те, е както поле в борба за влияние между Запада и Русия, така и пример за упадъка на демократичните стандарти в някои части на европейския континент

54

Анонимен

преди 3 години

Абе защо Фигуранта реши да насъска Зайчарника си срещу "Мутрите", едва когато Гешев му подгони неговите мутри !?

53

Анонимен

преди 3 години

Ню Йорк таймс: България е необикновен пример за упадък на демократичните стандарти

52

Зозо

преди 3 години

Комонятииииииииииии, днес много рехаво пред парламента :)))))))))))))))))))))))))))))))))Да не би да не е дошъл още превода от Дубай? :)))))))))))))))))))))))))))

51

Че Гонабара

преди 3 години

От с. Славяново да подкрепи протеститеС вдигнато юмруче И да дръпне една от речите на Деса написа докато е кълцала магданоза на ситно:)

50

Друг

преди 3 години

Почетен консул...в Бужумбура ( няма да му казвам къде е - да се плаши)..Много ми е странен критерият..как Боко избира...( То като как Лилито се е омъжила де- но това е друга тема)..Как една оставка е индулгенция!! Вземаш бегаш и..чисто всичко !!Наглеци

49

Ахмедчо

преди 3 години

Борисов доказа, че е пълен фигурант и че Ахмед Доган реално реди министрите и прокурорите в държавата.Колко оставки поиска Борисов и никой не го отрази?

48

Sichtpunkt

преди 3 години

За провалите на ГЕРБ естествено са виновни Орешарски и Радев.И на двамата са им дърпани ушите, на единият Маккейн на другият руският поп Киро!

47

Анонимен

преди 3 години

Радев е борец за "свобода" бе, какво значи тук някаква си Конституцияу която е писана по европейски образец, а не по азиатски.Трява да се възприеме новата Конституция на "цар" Путин.Тогава Фигуранта може да учреди партия "Единна Азия" и дастане генерал губернатор на Задунайская.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

46

Че го Гобара

преди 3 години

От с. СлавяновоСпешно да се присъеди към протеста на Черепа щото много мършав днесМдаа

45

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че не Борисов реди кабинета си. Даже не е и ДПС, а точно Амед и Дилянчу.

44

Анонимен

преди 3 години

"Помним страстната целувка нужди лидерите на БСП и ДПС! Даммм"А помним ли когато Местан беше в ДПС как пи минерална вода "Банкя", а Баце пи турско кафе за да подчертаят симбиозата между ГЕРБ и ДПС?

43

Анонимен

преди 3 години

Вместо да търка нара в Софийския,той дава акъл,дето го няма.А за Еврозоната,бащата на валутния борд на България,професор Стив Ханке, Всеки е на друго мнение.Но мин.фина.има личен интерес.Всеки месец събира еврата от съпортите и си заделя едни 250 000 от тях ,ей тъй за кеф.ще дойде ден не само,пари да връща,ами и кръв ще повръща.Мафията не се шегува.