14

Жоро Фитила

преди 16 години

Има и няколко филма.Най-фрапиращият е за атаката на Пентагона - дупка има,самолет - няма! Даже и парчеце от самолет няма! Ама на никой не му пука...

13

bobo

преди 16 години

Лъжат всички... Не само за кулите но и за много други неща... тези се мислят за Господари... трябва по някакъв начин да им се вкара в главата, че се просто хора както всички останали...

12

някой си

преди 16 години

мдамм, и днес.бг разбраха за конспирацията... време беше :)

11

fea

преди 16 години

AMEРИКА - ГОЛЕМИЯТ ИДОЛ НА БЪЛГАРИТЕ!

10

Rhiad

преди 16 години

С А Щ!!!НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТЪРГОВЕЦ НА ОРЪЖИЕ!НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ДИЛЪР НА ТВЪРДИ НАРКОТИЦИ!НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗАМЪРСИТЕЛ В СВЕТОВЕН МАЩАБ

9

bush

преди 16 години

Dnes.bg откриха топлата вода :) това във въпросния сайт (и много други) се коментира от години :) явно няма с какво да си запълнят "новините", да това е интересно но изобщо не е новина.

8

посетител

преди 16 години

бях,видях и за сетен път осъзнах,че нищо такова като атака не се е случило. наоколо всичко е незасегнато! а наблизо се намира финансовото сити,което се охранява много яко - мислите ли,че поне те не биха отреагирали! лъжа и измама! освен това,тези кули не са се намирали на брега на океана,както изглежда- те са разположени доста навътре .овен това нападащите самолети би трябвало да се забележат от гражданската им отбрана- иначе за какво е тя? ами като се пътува с ери от острава със статуята на свободата към мангхатън всичко се вижда като на длан! мръсни терористи са щатите! с тази лъжа и с цената на пътниците от самолетите се борят за нефта на ирак и за наркотика на афганистан! проклети да са превителствата им,които правят това!

7

lp

преди 16 години

след петгодишен 'сън' на службите им.

6

преди 16 години

Че няйкой вярвал ли е на друго? Откога се знаееее, но интересното в случая е, защо сега се раздухва? Пак с някаква цел! Всичко е ЦЕЛ! Ще се разбере скоро! Америка е гнила държава, който твърди обратното просто не е в час!

5

BenSherman

преди 16 години

USA- СВЕТОВНИ АГРЕСОРИ!!!!

4

зоран

преди 16 години

те и БенЛаден са измислили и този който уби Беназир Бхуто..

3

преди 16 години

И в Ирак така навлязоха,уж Саддам имал ядрено и химическо оръжие!Къде е,намериха ли го,показаха ли го на някого ?По-големи терористи от американците има ли?

2

!

преди 16 години

какво "откритие" само...

1

преди 16 години

Мноо ясно, на щатите им трябва нафта. Сами си правят атентат и после уж ония били виновни, и ги изтребват и вземат нафтата им. Буш сам си ги взриви тия кули. Вече съм обеден че всичко е разработка на военните.