122

Христо Христов

преди 3 години

Гледам, комплексирано еврофилско *** заработва надника с копи пейст спам (пост 99, 108).Баща му така пишеше за ссср и го преби от яд, че не станахме 16 республика на ссср.

121

Тикволандия

преди 3 години

Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Според мен това е пътят. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.

120

ДежаВю

преди 3 години

БСП много обича да харчи готови пари събрани от предишни управляващи. И когато парите свършат, целият този Цирк се повтаря.

119

Има алтернатива

преди 3 години

Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на БСП Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

118

Анонимен

преди 3 години

Не,че няма умни глави,но на способните не им се занимава с политика.А прос тите това и чакат.Те друго няма какво да правят.Така,че,ако е фрост начело,поне съветниците му да са интелигентни и можещи,а не с милиционерско вишо.

117

Анонимен

преди 3 години

Импексова направи всичко възможно, за да помогне на ГЕРБ, но този път не успя.Опита да яхне протеста и така да го дискредитира - не се получи.Един от хората й изгърмя покрай Черепа - напразно.Остана й само претоплената манджа с вота, което обаче е слаба карта.Изчерпана е напълно.

116

Анонимен

преди 3 години

Моля, като искате оставка, посочете алтернатива! Или пак да изберем същите "маскари", които са и в настоящия парламент!

115

"Братиньо"

преди 3 години

Абе БСП добре ама нещо за "Братиньо" няма ли???????????Какви УЖАСНИ скандали излизат всеки ден за Боко-*** а медиите ГЛУХИ и СЛЕПИ.Евах ви у медиите СМЕШНИ !!Все едно съм в Северна Корея.Вожда е велик нищо че гащите му жълти отвсякъде.

114

Анонимен

преди 3 години

Другарко Импексова ти да не си подготвяш *** да и туриш власт ***. Много си си повервала ***. Не те щем нито теб нито оня с Пачките. Тоя път Сеяндури нема да има на власт видехме докъде ни докараха за 30 години.

113

Анонимен

преди 3 години

И Борисов се е скрил и го няма в парламента. С вота и изборите нищо не се променя и само си губим времето, а годините си текат и те вземат добри заплати.

112

Време за промяна

преди 3 години

Съдбата на гербаджийското управление няма да се реши в Народното събрание а извън него. Бойко и гербаджиите просто няма какво друго да кажат, освен че ще се държат до последно. Но толкова по зле за тях.Преди Бойко успяваше да подаде навреме оставка за да спечели пак следващите избори. Този път обаче президентът Радев го заклещи в ъгъла като му поиска оставката. Няма как да я подаде и след това пак да се представя като "баш бабаит".Нека се държи до последно - и ще загуби като за последно.

111

Анонимен

преди 3 години

Заради тези протестите ще отслабят, за да не се свързват с БСП. Тоози вот е в услуга на ГРОБ, а както отдавна е ясно, Курнелка е в сговор с Биби. Ясно като бял ден

110

до Тикволандия

преди 3 години

О, ти мислиш, че БСП са нещо различно от тия, дето си ги изброил? Колко наивно!

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Герб е герба на страната. а ГЕРП са само една европейска партия с П.

108

Анонимен

преди 3 години

Е как )тия пък отново пробват,а ДПС ,патриоти ,воля гласуват за герб

107

Тикволандия

преди 3 години

Ясно е, че вота за недоверие няма да мине. БСП е единствената парламентарна опозиция, всички други - ДПС, ОП, Марешки, са патерици на Бойко. Но чрез вота БСП още веднъж ще покаже на избирателите кой крепи това некадърно и корумпирано управление.Иначе резултата е ясен - всички от ГЕРБ и патериците ще оп'люят от трибуната БСП за това, че им разваля рахатлъка.Предвиждам, че ще има състезание между Марешки и Валери Симеонов кой да е най-добър в плювките. А ДПС ще си траят - ни тако, ни вако.

106

Анонимен

преди 3 години

Тез пък и те за къде се канят

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Протеста и вота срещу ГЕРП"Абревиатурата е ГЕРБ (с "Б")

104

Анонимен

преди 3 години

Дай доказателства че Пеевски е шеф на държавата. Доколкото виждам твоите шефове от Дубай опитват да са шеф на държавата.

103

Анонимен

преди 3 години

Ще ядем кебапчета с Йоло Денев!Каво висше удоволствие!Партията майка ни храни!Хахаха