255

Ей по спокойно бе

преди 3 години

Ореха трябваше 150 да му протестираме за да се махне! Вие 5 дена и айде! Ну погодите малько товарищи сталинисти!

254

1

преди 3 години

руснаците на баща си викат галено "Батя"а герберите комунисти му казват "братиньо"за справка питайте другарката по руски език фандакова.

253

Извън мафията

преди 3 години

Мафията вика: Елате да гоним мафията.Колкото герб са мафия (ББ, Горанов итн), толкова и ***, Доган, Пеевски итн. саПременил се Илия....

252

Анонимен

преди 3 години

Вчера поръчковия прокурор на мафията ГеЙшеФ тръбеше наляво и надясно за един запис на черепа и квичеше ,че щял да докаже,че никой(не) стои над закона.Същия този запис на черепа охотно беше публикуван и в този сайт .Днес обаче излиза запис на премиера в който запис парекселанс Борисов си признава,че е отклонявал държавни пари 12 милиона негов човек да си построял хотел в Гърция Още по скандалното е,че това Тиквата го казва на шефа на КС Борис Велчев,но Гешев и този сайт затова мълчат и се спотайв

251

Анонимен

преди 3 години

Пътища, магистрали, ремонти, извършвани от едни и същи фирми и собственици с най-ниско качество но на цени по високи от цените в западна Европа!? Кой ги плаща? По скоро, къде отиват парите които ние плащаме? Топлофикация? А останалите подобни общински дупки?

250

Кратун

преди 3 години

Протестиратйте си там, само не ни пречете..... От такива протести, ефект няма. Трябва да покажем, че сме сериозни!!! Още от началото ви казаха, че нямат намерение да си ходят.

249

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко от Банкя,,всяка сутрин като си...мие очите си казва;егати държавата,щом аз ще я...спасявам,ама нали пак съм станал...премиер без да знам...защо,налага се.До къде се...докарах;да върша...добрини.Хората се...надяват на мен и ще стоя на...поста си до последно.Едни си...викат от няколко дена за...оставка;прави са,значи...оставам,така иска народа.

248

Шефа

преди 3 години

И ти се пази Бойко , но не от вируса , а от рестото на олигарсите , за да може тълпата да те изправи жив и здрав пред съдията!

247

Анонимен

преди 3 години

Протести и мачкане на мафията докато не се премахне, иначе всичко е напразно. Сега всичко е така направено, че да се краде, самофинансира с нашите пари и данъци и са пуснали пипала навсякъде. Плащане на огромни суми за услуги които не съществуват или струват в пъти по-малко, близки партийци които са разположени на ключови позиции в управлението, плащане на хора които не съществуват, фирмите които обслужват охрана, счетоводство, са на точно определени хора.

246

Анонимен

преди 3 години

Бай Ставри от Софийския затвор-Как си Бойче,как си братиньо,..Хайде натопорчил съм го и те чакам с нетърпение и дома да му дойдеш слънце мое Бойче ле.....

245

Анонимен

преди 3 години

Днес излезе поредният запис. В него министър-председателят Бойко Борисов разговаря с председателя на Конституционния съд Борис Велчев, уточнявайки некви пари за некви неща и наричайки председателя на Конституционния съд братиньо.Значи, да уточним министър-председателят говори с председателя на Конституционния съд на братиньо.

244

1

преди 3 години

Скоро,ще се сбогуваме с братиньо,към коя партия ли ще поемат тома неверний,и поета на комунизма спас гърневски,за кърджалийската заспала .........,знаем ,тя се връща в цеха за поцинковани кофи.

243

ЗАТВОР ЗА ТУЛУПА

преди 3 години

САЙТА АФЕРА .БГ ПУБЛИКУВА НОВ ЗАПИС С ББ ТОЙ Е НАЙ СКАНДАЛНИЯ ДО МОМЕНТА,ЗАЩОТО ОТ НЕГО СТАВА ЯСНО,ЧЕ ПРЕМИЕРА Е РАЗДУЛ УМИШЛЕНО ЗНАЧИТЕЛНО ДЪРЖАВНИТЕ РАЗХОДИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО В УНСС, ЗА ДА МОЖЕ РЕКТОРА ДА СИ ПОСТРОИ ХОТЕЛА В ГЪРЦИЯ .ОТ ДУМИТЕ НА ПРЕМИЕРА СТАВА ЯСНО,ЧЕ МУ Е ОТПУСНАЛ 16 МЛН.ЛВ.ВМЕСТО ПРЕДВИДЕНИТЕ 4 МИЛ.И ЩЕ МУ СЕ ОБАЖДА ДА НЕ ГО ПРИТИСКА ПОВЕЧЕ НО 12 ТЕ МИЛ.ЛВ ОТГОРЕ ИЗЛИЗА ,ЧЕ СА ДАДЕНИ .САМОПРИЗНАНИЕ НА БОРИСОВ ,ЧЕ Е ЗЛОУПОТРЕБИЛ С ДЪРЖАВНА ПАРА НЕГОВ ЧОВЕК ДА СИ ВДИГНЕ ХОТЕЛ

242

Дани

преди 3 години

Заради протестиращи платени *** наистина сега сме с ограничен достъп до редица страниЗаради такива *** които вместо да се пазят , решават да изложат близките ми на риск . *** колкото щеш. Овци. Нахъсват ви като петли , ама и вие не знаете защо дори.

241

едни 16 милиона

преди 3 години

Не, не, беше кратък разговор С този Стати на УНССС беше по Щот аз му казах, утре ще дойда, ще ти дам парите, но паралелно с това вкарвам и от хотела ти в Гърция дотука ще дойдат по това Аааааа, викам, сладур такъв ще ме притискаш Аз утре че дойда, ще разберА и ще ти кажа Четири милиона и половина станаха на 16 милиона и половина, щото трябва да му построиме и хотелаЕбах го

240

Поздрави от Дубай

преди 3 години

Как си, братиньо?

239

Анонимен

преди 3 години

Елементарно е: ако причинатата за протестите подаде оставка, протестите ще спрат.

238

Анонимен

преди 3 години

Пак един глас, който много прилича на Бойко Борисов този път в задушевен разговор с братиньо Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд. Още ли има някой, който вярва кое е основното ОПГ в държавата?Иначе не сме близки с никой от висшите магистрати.

237

Чекмедже с пари

преди 3 години

Оставка ***

236

Бай Иван

преди 3 години

До 167 Гого.Ти май не си работил за 5 долара на месец и купони за хляб и бензин.Като се излагаш потърси поне малко информация.Но явно си много тъпоъгълен и не вдяваш.