457

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да снимат спящ човекСега да ги видим със законно събрани доказателства как ще се оправдават???????

456

Анонимен

преди 3 години

На тез ако викаш олигарси ха-ха, тва са едни от най-малките и бедни мишоци -баневи и стайкови. Заели са се с тях щот (предполагам) са отказали да плащат рекет на гербавата хунта.

455

до 568

преди 3 години

И какво е направил ГешевОбиск по правилатаДа не е снимал с дрон?

454

Анонимен

преди 3 години

Да,да..Мечтите са БеСеПе-латни!А САЩ са решили да сервират на салфетка България на Путин?! Хахахахаха

453

Анонимен

преди 3 години

Това посолство е толкова американско, колкото и аз. Вижте герба. 13 стрели, 13листа с 13 плодчета на клонката, 13 ленти на знамето, 13 звезди образуват еврейска звезда. А...

452

Анонимен

преди 3 години

Доста ме развеселява патоса на някои пишещи.Как виждате САЩ против човека,парафирал сделката за F16 ?А?Докога ще се водите от първични емоции,империите винаги търсят интереса и ползата!Не ви ли иде на ум,че утре ще има не граждански,а бузлуджански митинг на БСП пред Парламента, а вътре няма да има кворум по вота за недоверие? Наивници,ще сте употребени за пореден път!

451

Анонимен

преди 3 години

Довижданеее.

450

До 513

преди 3 години

Бъркаш. Цацата беше много слаб. Гешев съвсем дкоро дойде. Той и магьосник да е - не може веднагически да се справи. Но добре ги започна. И олигарсите му го върнаха. Виж къде са някои - Миню Стайков, основният спонсор, Баневи - също ДС олигарси, Арабаджиеви....ще има и други. А Радев да чете между редовете и ако не абдикира в Русия , не знам дали няма да си направи сепуко....възможно е с този характер.

449

Анонимен

преди 3 години

Кога си пристигат Черепа и Белградския Остап Бендер? Кога ще е празничния банкет и раздаването на министерските постове? Трудно Ви беше с една Мутра? Ами подгответе се за другите, които вече чакат и се гласят за "софрата"!

448

Анонимен

преди 3 години

Народа ще събори ГРОБ,защото те пият негвата кръвт и са вампири заедно с техните олигарси...

447

Анонимен

преди 3 години

Протеста ще породължи с разходки по улиците, като все по-малко хора ще участват в него, Бойко ще махне някой и друг министър и нещата ще си придържат като до сега.

446

Марин

преди 3 години

Радев е над закона. Разкриха корупционните схеми на "подчинените му" и вдигна овцете.

445

До 513

преди 3 години

Забравяш че в Румъния имаше един официален разстрел! И отдавна нямат своя БСП!Затова нямат нужда от Гешев...А ние сме най-бедните,защото имаме най-дъртата партия,завличала толкова пъти държавата във фалит! Румъния си има митичен Дракула като история , ние - реална партия на Дракула,стояща отляво в парламента!Куршуми срещу нея няма открити,няма открити.....

444

Анонимен

преди 3 години

До БГ ГражданинСамо крадливите олигарси-убийци са на мнение,че правителството на ГЕРБ трябва да пада,никой друг не иска да пада правителството!Олигарсите не искат да носят съдебна отговорност за престъпленията си,затова искат да съборят ГЕРБ!

443

Анонимен

преди 3 години

След смъртта на онзи тъмнокож Джордж Флойд и последвалите екшъни в САЩ,посолството им може да излезе с позиция и за живота на Марс! Изводите от това - пак в Днес.бг

442

Анонимен

преди 3 години

През 2009 г. България и Румъния бяха с еднакви трудови възнаграждения.След 11 г. правителства на Б. Борисов средната заплата в Румъния е два пъти по-висока от беден ***.Не е като в Румъния да не се краде. Но там имаха Лаура Кьовеши, а не Цацаров и Гешев.Мутри - вън!

441

БГ Гражданин

преди 3 години

Thank you USA !!! "Инструмента на Бог" Смешев да си стяга куфарчето за Северна Корея или за Затвора, заедно с Шайката разбойници и рекетьорчета.България има нужда от Лъвове а не от Чобани и *** слуги. Левски е Българин , Ботев е Българин Раковски е Българин Генерал Вазов е Българин Капитан Петко е Българин Ние сме Българи !!! Лева на знамето е Българския Дух и той е непобедим.

440

Ехо

преди 3 години

Мнозинство са гражданите дето са толкова омерзени от политиците *** че даже не гласуват на избори. Е това мнозиство вече му писна да търпи бандити дошли на власт с подкрепата на кухи *** като теб!

439

Котьо

преди 3 години

Бокьо, благ ли е кочаня брат? Ко правим ся? Бегаме ли и къде?

438

Анонимен

преди 3 години

Ръг ай чушки в боба че , ойде ко ньо у морето и се удави да го Е ва с ДЖ ИПКАТА с 200 и си се върти в ду пар ата.? Язък Ба йХу йя язък въпреки милиардите за хартиените самолети американците те хвърлиха на ку четата...