111

Анонимен

преди 3 години

Съд за всички-и за Борисов и за Нинова, пък кой каквото е заслужил...Така става ли?

110

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Шкафчето и Каскета

109

Анонимен

преди 3 години

Не се поддавайте на злобата. Със злоба нищо не се променя. Не се подвеждайте от празнословните лозунги, на алчните за власт политици.

108

антиседераст

преди 3 години

БСП е бита карта. те са същите като ГЕРБ усвояващо крадливи

107

До 113

преди 3 години

Как да няма!А Момчето с комоцио в Пирогов

106

Маргинал

преди 3 години

България е като титаник, но тя потъва вече 30 г.Бюджета е като спасителна лодка ама няма за всичкиТака става разправия за него

105

Анонимен

преди 3 години

През 2013 един нещастен младеж-идеалист се самозапали,а крадливите,красивите и умните се възползваха от последвалите събития - Орешарски,КТБ..Днес няма такъв наивник, готов за жертва!

104

Анонимен

преди 3 години

Организираме се приятели и довечера отиваме на протест.Долу шайката!

103

Анонимен

преди 3 години

Ние никога не сме били единни с крадците и усвоителите от Герб, та Нинова да ни разединява!Ще си получите заслуженото - съд и затвор!

102

Анонимен

преди 3 години

Опитват да ни върнат в 90-те с тези митинги. Колкото по-разделени и по-бедни сме, толкова повече ще ни манипулират и крадат.

101

Анонимен

преди 3 години

Като ни плашите с комунистите, да не си вярвате, че ще плеснем с ръце и ще прегърнем крадливите мутри?

100

Анонимен

преди 3 години

Моето семейство пък беше снощи на протеста , ще бъде и тая вечер защото искам утре да ме управляват по-умни и отговорни хора.

99

Нинова иска смяна

преди 3 години

на системата,въведена от БСП и сие.И тази система да бъде смененачрез тълпата,а не чрез демократични средства.След като бъде сменена,тя даяхне коня(и тука е забавното-много ездачи го искат този кон, ще грохне).До къде ще ни доведе този кон,как ще дойде новата система?Да системататрябва да се смени.Как?На изборите да се гласува за ВеликоНС,което да изберенова.А този пуч,тази вакханалия,която ни се представя в момента,не води доникъде,само пучистите се опиват от съмнителна значимост.

98

Корнелийо!

преди 3 години

Първата юдинска "победа" на твоята партия беше така нареченото Войнишко въстание, чрез което Столетницата УСПЯ ДА РАЗЕДИНИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ДОТОГАВА БЕ ЕДИНЕН И ДА НАСТРОИ БРАТ СРЕЩУ БРАТА!За 30 години българите полека-лека преодоляха това изкуствено противопоставяне на "леви" срещу "десни", от което печелеха само една шепа висши партийни функционери и менторите на Синедриона.Днес наглата *** от Крушовица отново се напъва да ни разедини, за да си получи юдинските сребърници.

97

Анонимен

преди 3 години

По думите на Радев, ГЕРБ изгонили 2млн. българи. В Лондон видяхме голяма част от тях на протест - 30 души?!Еваларка...

96

Анонимен

преди 3 години

Не ни интересуват БСП!Но няма да дадем и на мутрите да дишат!Протест докрай!

95

Протест!

преди 3 години

Долу шайката на милиционерите и мутрите!

94

Наблюдател

преди 3 години

Баце ще избяга, както винаги го е правил до сега в трудни моменти. Задава се световна рецесия а той остави държавата оглозгана до кокал с милиарди заеми. Безработицата ще бъде огромна, без добра социална политика и безплатно обществено здравеопазване ще настане мор. Лошото е, че у нас няма партия, която да се бори за интересите на гражданите

93

Апостоле, къде си

преди 3 години

Окървавяването на протестите на 19-ти февруари 2013 г. сложи край на кабинета "Борисов - 1". Какво ли ще донесе наближаващия 18-ти юли 2020 г., годишнината от рождението на Васил Иванов Кунчев - Васил Левски?! Почти век и половина след своята гибел, Апостолът на Свободата продължава да дава упование на българите.

92

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се благодари на БСП, че по този начин ще опорочи и нормални протести.