182

атв

преди 3 години

"Наричайте ни както щете!Не щем мерки и точка!"е написал 171.Всъщнош щете нещете, като стане работата дебела ще ги спазвате, защото тези покрай вас ще ви накарат.Когато приятеля ти разбере че комшията му бере душа в болницата и те знае, че си "волна птица" ще започне да те отбягва, защото ще си рисков за него.

181

ЮриГаргарин

преди 3 години

Другари тарикати според мен не си струва да рискувате да *** с тръбичка в устата ( кофти смърт), за да търсите оня дето дyха, а именно " имунитет" при Ковид19! Вместо това просто се ваксинирайте когато се появи ваксината, някои твърдят че ще е готова края на тази- началото на следващата година, а до тогава пазете себе си, близките си и всеки с който контактувате. Лесно е и ефективно- носете си маските, спазвайте дистанция, не бъдете стадо овци подкарани на заколение!

180

От Плевен

преди 3 години

Юри, ваксината не е решение, ако в човека не може да се иградят антитела.. Надеждота ми е по - скоро в намирането на лекарства... Освен ако с ваксина насила се изградят антигела, но дали пък ще същестуват дълго време..? И учените още май не са наясно с това, за съжаление. Много коварен вирус излезе Ковид!

179

До ЮриГагарин

преди 3 години

Няма ли антитела, няма да има и ваксина - защото това е принципа на ваксините - да изграждат анритела. Така, че си намери друга надежда.

178

ЮриГаргарин

преди 3 години

до LanТи май не схващаш нищо и си дрънкаш, ли дрънкаш за " стадните си мании". При Ковид19 над 80% от прекаралите НЕ ИЗГРАЖДАТ АНТИТЕЛА, или ако ги имат са за съвсем кратко, та изследващите статистики не са ги хванали докато са ги имали! Просто е: Ковид19 няма трайни антитела, няма стаден имунитет. Надеждата, ако има такава е в скорошна ваксина, инак още много нещастници ще платят с живота си тарикатлъка на някои

177

От Плевен

преди 3 години

За невярващите само един личен пример ще дам. Имам роднина в Швейцария и през ден се чуваме за по 40-50 мин. по Уатсап. През април на всеки разговор чувах сирените на по няколко линейки. Тогава беше пикът там. Роднината ми беше много уплашен. В града им има досега стотина жертви. Сега като се чувам с него е по- спокойно и почти не чувам сирени. Това не стана по много причини у нас. Нима искате с навлизането на вируса тук да стане същото?!

176

Lan

преди 3 години

Бай Иван, с това темпо - по около 150 души на ден, около 7г. Ако ги увеличим на 300, щото толкова може да поеме здравната ни система 3-4г. Въпросът е за чий....стояхме като ..... вкъщи два месеца?!

175

Lan

преди 3 години

славянин, не бой се - първите коронавируси са открити преди 50г., ваксина няма, едва ли и ще има. В добрият случай ще е "ефективна" колкото и тази за грип...демек хич!

174

Бай Иван

преди 3 години

Затова ще минат поне 10 години, докато всички се назаразят на 100% и вирусът изчезне.

173

Lan

преди 3 години

От Плевен, 2г. Испанския грип, ама пропускаш, че всъщност над 70% от световното население го е преболедувало,т.е. случил се е точно стадния имунитет! Сега това ще се случи много по-бавно заради "мерките". Ще дадем шанс на това нещо хубаво да мутира и да си ни зарази втори път с друг щам, после трети...пети и ако имаме късмет, новите щамове ще са си като нормалния грип, ако не - светът и без това е поренаселен.

172

Lan

преди 3 години

:) Е, невъзможен :). Нали си имаме "мерки", те ограничават разпростараненито. Ще си стане възможен, когато народът го изкара, а това рано или късно ще стане!

171

НФСБ

преди 3 години

172 Не е безмислена, дори и да е временен имунитета от ваксината, за няколко сезона китайското био оръжие ще пукне, каквото пожелавам и на самия КСИ ДЗИПИН ако не бъркам " името" на тенджерата

170

От Плевен

преди 3 години

Имах предвид, че в Корея, Япония, Китай и другаде ходят с маски навсякъде...И нищо лошо не им се е случило. Просто са разумни и изпълнителни, а не тарикати като много българи...

169

атв

преди 3 години

До Анонимен 154Приятелю, там живее чичото на един колега. Обади му се и плачеше. Той (чичото) е на 50 год. Там е било ад. Луд си ако искаш това за себе си.

168

От Плевен

преди 3 години

Мерките е разумно да се спазват докато има нужда- заразата отмине( като се върна назад в историята на човечеството се вижда, че е около 1.5- 2 год.) или се измислят лекарства които да лекуват тежките случаи. Ваксина за Ковид свястна едва ли ще има. Можем да изкараме без кръчми на закрито. На работните места работодателите да бъдат задължени да осигурят безопасни условия. Вижте азиятците как си щъкат навсякъде и не са приритали, даже имат малко щети от вируса! Та така...при повече старание може

167

До НФСБ

преди 3 години

Щом казваш - поредната глупoст от твоя страна. Само да ти кажа, че испанците като ги затвориха им забраниха и да ходят на работа.

166

До славянин

преди 3 години

Точно така - хем чакат ваксина, хем нямало имунитет - извод, извънредно положение до живот - или докато не сменим управляващите.

165

НФСБ

преди 3 години

Разликата между кръчма и цех е като между магаре и мишка, общото им е само "М" то хахахаа

164

славянин

преди 3 години

В такъв случай масовата ваксинация е безсмислена, нали тя трябва да предизвика изкуствен стаден имунитет!

163

Абе...

преди 3 години

До от ПлевенВремето за всякакви мерки отмина. Няма да спазваме никакви мерки, дори най-елементарните. Гледам, че дори рисковата група от пенсионери не се е юрнала да ги спазва.Наричайте ни както щете!Не щем мерки и точка!